Sari la conținut

Intrebare/pointlessneedhelp

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Stiu ca va cer ajutorul degeaba si o sa incerc sa nu ma lungesc prea tare.

Inafara de trendul 150/250-300? (sau 400/600), se intampla sa mai existe ceva bun de recomandat, pe la scorul de 100/200h?

Caut si eu :

- sani mari;

- gfe cu fk;

- sau...macar sa nu fie baiat.

Poate am noroc si imi recomandati voi ceva cu sanii mari si cu fk.

Sanatate!

Postat

sau daca vrei ceva ce n am incercat nici noi :

https://nimfomane.com/forum/topic/138916-noua-in-oras-0758424337/

Pare sa fie cam ceea ce as vrea, o sa vad daca ma incumet sa ma risc (n-ar fi prima oara cand ma risc in Oradea si daca imi iese ca prima oara, exceptand pestele si prietenii lui din bucatarie, cam de etnie, a fost totul perfect).

O sa ma hotarasc intre ea si un masaj, daca trec pe la ea, o sa va adaug recenzie. Multumesc de ajutor!

• Like 1

Postat

Revin la post. Am sunat-o pe mandra, n-a raspuns, masajele pareau (din recenzii) cam frectie, asa ca am dat o tura prin zona si am capsat ceva pe centura (Zona Borsului), langa o reprezentanta Nissan (sper ca zic ok, altfel habar n-am cum sa zic, voi vorbiti codat, parca dati comenzi de droguri, nu indicatii catre curve).

O tipa blonda, ochii albastri, slim fit, sani da, da’ nu prea, costumata intr-un corset negru, pe picioroange, curata, parfumata (abia intrase in tura cand am luat-o). Tragerile 50/50 (100combinat, fara discount de handicapat), am ales un NP, am folosit vreo 3-4 pozitii (n-am comentat absolut deloc), locul a fost destul de ferit de ochii curiosilor si totul a iesit ca la carte.

Mai erau aruncati stabilopozi pe calea Borsului (in capat, la pod, mai erau vreo 3, mai in fata inca 4...toate grase si frumoase).

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...