Sari la conținut

A fost cineva ?

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Eu.....merita incercata !!! Este o fata super de treaba !!!spor

salut, ne dai si noua te rog ceva detalii ex. ii fata din poza, tarife, locatia , nu neaparat actiunea daca esti timid :)

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

salut, ne dai si noua te rog ceva detalii ex. ii fata din poza, tarife, locatia , nu neaparat actiunea daca esti timid :)

SALUT...SIGUR!!! DIN CATE AM OBS EU ESTE FATA DIN POZE!!! LA FATA ESTE FOARTE FRUMOASA!!! IAR CA SERVICII SUNT OK!! LOCUIESTE LA PARK LAKE!! 

• Oras:Santa Cruz
Postat

Trebuie sa iti dau eu tie explicatii nu te supara ? Esti de la militie ? :-))

Postat

Ai viza de cluj? Daca da da locatia si hai sa ne vedem ciumegule si dupaia te las sa imi spui tata daca tot o bag in mata.

Trebuie să te justifici în fața tuturor celor de a căror informații te-ai folosit, ca un parazit ce ești.

• Oras:RO
Postat

Ai viza de cluj? Daca da da locatia si hai sa ne vedem ciumegule si dupaia te las sa imi spui tata daca tot o bag in mata.

Te rog sa nu mai ameninti si sa nu mai jignesti.

Seara faina!

Bitchy

• Like 1
  • Oras:Hawai
Postat

Tu ce informatii i-ai oferit la om ? Sau te bagi si tu inseama ca musca la cacat ?

Din ce vad coleric esti doar tare in clanta in spatele telefonului :-))) cum te-a provicat omu cum ai fugit la mami si l-ai banat. Sa iti fie rusine paracioasa mica

Trebuie să te justifici în fața tuturor celor de a căror informații te-ai folosit, ca un parazit ce ești.

Postat

Colericule ai noroc ca nu imi pun mintea cu asistati sociali . Pacat de tine ai o varsta si esti impotent si frustrat. Imj este mila de tine sincer.

Postat

Guys, va rog frumos. Discutii civilizate, pace si ZEN! E doar Luni.

Zi senina!

Bitchy

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...