mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 Crocozaurule esti bine mah?Cameleonule, numele tau spune multe! Te intreb si eu, de unde ma cunosti tu pe mine? ....mah, se pare ca iti plac golanismele de salau! 1 1
kameleony Reputație: 1081 Postat August 13, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat August 13, 2019 Mie sau tie?:))Acum te-ai descris perfect. 1
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 Mie sau tie? :))Acum te-ai descris perfect.Esti un golanas de boscheti, ca si cel care il imita pe xoxo! Salai pacatosi si ignoranti! :pope 1 1
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 13, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 13, 2019 lol,ce prost 3
kameleony Reputație: 1081 Postat August 13, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat August 13, 2019 Esti un golanas de boscheti, ca si cel care il imita pe xoxo! Salai pacatosi si ignoranti! :popeHahahaSi tu pe pipiluca il imiti este?Halal idol ai =)) Crocobaurule 3
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 13, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 13, 2019 hahahahahaha 3
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 lol,ce prost HahahaSi tu pe pipiluca il imiti este?Halal idol ai =)) Crocobaurule hahahahahaha https://www.nimfomane.com/poze/spp.png xoxo24b1tcoiniMusti ?https://www.nimfomane.com/poze/spp.png Super Premium276 Postari:Inscris la:22 juni 2019Reputatie:751Locatie:NATOPostat Astazi, 15:30unitatea de masurare a ped0filiei: piconul !2RaspunsCitare MultiplaRaporteaza Robotel Reclamahttps://www.nimfomane.com/poze/upgradeicon.jpgClick aici pentru upgradeInscris la:-- #2662 piconHIGHLANDERPlatinum Member48282 Postari:Inscris la:07 november 2011Reputatie:-8388Locatie:Satu' cu ministriPostat Astazi, 15:39Q.E.D.-2SA FUTETI BINE!RaspunsCitare MultiplaRaporteaza #2663 https://www.nimfomane.com/poze/spp.png xoxo24b1tcoiniMusti ?https://www.nimfomane.com/poze/spp.png Super Premium276 Postari:Inscris la:22 juni 2019Reputatie:751Locatie:NATOPostat Astazi, 15:41lol, ce prost1RaspunsCitare MultiplaRaporteaza #2664 betivanulMaistru CurvarMaistru Curvar162 Postari:Inscris la:06 januari 2019Reputatie:965Postat Astazi, 15:41Q.E.D picon, on 02 Aug 2019 - 12:19 AM, said:picon, on 02 Aug 2019 - 12:19 AM, said:Măi băiete, tu te faci că nu înțelegi, sau chiar nu înțelegi? Dacă erai așa de corect cum te pretinzi, nu continuai discuția deloc, sau măcar doar o singură replică, nu câte ai dat tu!...Acceptă, bă, că sunt și alte păreri, cum facem majoritatea dintre noi, care răspundem criticilor de la recenzii cu umor, sau deloc!...P.S. fac recenzii pigmentate cu umor chiar daca sunt false... picon, on 13 Aug 2019 - 3:39 PM, said:Q.E.D.7RaspunsCitare MultiplaRaporteaza Robotel Reclamahttps://www.nimfomane.com/poze/upgradeicon.jpgClick aici pentru upgradeInscris la:-- #2665 kameleonyMaistru CurvarMembru Premium164 Postari:Inscris la:28 juni 2019Reputatie:805Locatie:In the MoonPostat Astazi, 15:41picon, on 13 Aug 2019 - 3:39 PM, said:Q.E.D.Tot un terminat ai ramas.La fasole mai baga si tu un Ciolan afumat asa de gust.Stai ca am uitat ca e pensia mica :)) 5RaspunsCitare MultiplaRaporteaza Robotel Reclamahttps://www.nimfomane.com/poze/upgradeicon.jpgClick aici pentru upgradeInscris la:-- #2666 mosparanoiaaCurvar UcenicCurvar Ucenic21 Postari:Inscris la:Ieri, 19:06Reputatie:22Postat Astazi, 15:46betivanul, on 13 Aug 2019 - 3:41 PM, said:Q.E.Dpicon, on 02 Aug 2019 - 12:19 AM, said P.S. fac recenzii pigmentate cu umor chiar daca sunt false...ahaaa, deci a recunoscut picon ca face recenzii false. Stie ca va fi banat in curand si se spovedeste3RaspunsCitare MultiplaRaporteaza Robotel Reclamahttps://www.nimfomane.com/poze/upgradeicon.jpgClick aici pentru upgradeInscris la:-- #2667 kameleonyMaistru CurvarMembru Premium164 Postari:Inscris la:28 juni 2019Reputatie:805Locatie:In the MoonPostat Astazi, 15:47mosparanoiaa, on 13 Aug 2019 - 3:46 PM, said:ahaaa, deci a recunoscut picon ca face recenzii false. Stie ca va fi banat in curand si se spovedeste =))Amin 5RaspunsCitare MultiplaRaporteaza Robotel Reclamahttps://www.nimfomane.com/poze/upgradeicon.jpgClick aici pentru upgradeInscris la:--Clone proaste, proxenetilor!
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 PROXENETILOR, chiar nu va potoliti? :laugh2 :pope 2
not secure Reputație: 1152 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 ce i-ati facut lui Lisandru de l-ati dereglat ? :laugh2 3
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 ce i-ati facut lui Lisandru de l-ati dereglat ? :laugh2Cine este lisandru? Chiar ca esti chior de drogat, postez pe cine pestesti guvid mic si ..... amarat? :laugh2 :pope 2
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 ce i-ati facut lui Lisandru de l-ati dereglat ? :laugh2al tau X adevarat, iti da muie! 2
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 13, 2019 da, i-ai supt pula =))))))))))))))))) hahahaahahaha nu e panicaaaa :X , o simti ? hahahaha =)))))))))))) Crocozaurule esti bine mah? Mie sau tie? :))Acum te-ai descris perfect. lol,ce prost HahahaSi tu pe pipiluca il imiti este?Halal idol ai =)) Crocobaurule hahahahahahaCine esti bamonar, esti o clona!, ma pish pi tini moldvene! :laugh2 1
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2019 Daca tu vei merge la femei doar ca sa le umilesti, sa tragi de ele si jignesti, sa le faci tot felul de scene si probleme, pentru ca apoi, tot tu sa faci pe victima, vei deschide astfel de topice la infinit si vei ramane sa iti futi doar pumnul. Mi-ai lasat pe topicul meu niste comentarii pe post de recenzii, in care am vazut ca prezinti o varianta care sa te avantajeze si in care te dai lovit. Din distorsionarea adevarului pe care o faci acolo, deduc faptul ca esti constient ca nu ai avut un comportament ok vizavi de mine. Nu ai puterea sa recunosti adevarul. Nesimtirea, lipsa de educatie si de maniere, de care ai dat dovada cand ai venit la mine, nu pot fi scuzate prin niste recenzii prin care cauti sa dai bine si sa ma ponegresti pe mine. Sa iti mai spun ceva : cand o femeie te respinge si spune ca nu vrea sa se culce cu tine, chiar si in ultimul moment, in care esti peste ea cu scula ca parul, trebuie sa te opresti si sa o lasi in pace ! Daca tu continui sa tragi de ea si o fortezi, fapta ta se numeste viol. Cand ea te invita afara din casa ei, tu trebuie sa iesi, altfel fapta ta se considera a fi violare de domiciliu. M-ai jignit si pe forum gratuit, asa cum ai facut-o si cand ai venit la mine.
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2019 Este adevarat ca esti babaul care a pus pistolul la tampla unei fete, ca sa dea spargere la o casa de schimb valutar ? https://www.youtube.com/watch?v=eQciF-cDhd0
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 13, 2019 Dragile tatucii, fete,eu sunt jupanaul Terente.Daca pun pula pe voi,va las late, va indoi. Sunt haiducul care iaude la bogati si-apoi dausi saracilor si-mpartdragoste multa, in pat. 1
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 13, 2019 Dragile tatucii, fete,eu sunt jupanaul Terente.Daca pun pula pe voi,va las late, va indoi. Sunt haiducul care iaude la bogati si-apoi dausi saracilor si-mpartdragoste multa, in pat. Ce faci mamaie,il lingi in anus de frica sa nu-ti rupa cocoasa? :laugh2
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 14, 2019 Ce faci mamaie,il lingi in anus de frica sa nu-ti rupa cocoasa? :laugh2 Ma, tu esti gelos ... 1
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 14, 2019 Bai, cica a fost prinsa maimuta care scapase si se plimba in libertate prin curtile oamenilor, prin sectorul 5 ... Sserum era, va zic eu ! L-am recunoscut cand am vazut la tv, ce maimuta alergau aia. De aia nu a mai aparut, sserum, pe forum. E tinut in captivitate acum si i se face testul sa se vada cat a tras pe nas. 3
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 14, 2019 Bai, cica a fost prinsa maimuta care scapase si se plimba in libertate prin curtile oamenilor, prin sectorul 5 ... Sserum era, va zic eu ! L-am recunoscut cand am vazut la tv, ce maimuta alergau aia. De aia nu a mai aparut, sserum, pe forum. E tinut in captivitate acum si i se face testul sa se vada cat a tras pe nas.Mamaie,pe maimuta aia ai primit-o la tine si erai pregătită sa-i sugi pula si sa te futi cu ea dacă nu era putin agresiva. Ai tot respectul nostru pentru sinceritate :clappPentru prima data ai recunoscut ca esti dispusa sa sugi pula si la maimute.
dartagniann Reputație: 7 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Septembrie 14, 2019 Bai, cica a fost prinsa maimuta care scapase si se plimba in libertate prin curtile oamenilor, prin sectorul 5 ... Sserum era, va zic eu ! L-am recunoscut cand am vazut la tv, ce maimuta alergau aia. De aia nu a mai aparut, sserum, pe forum. E tinut in captivitate acum si i se face testul sa se vada cat a tras pe nas.=)) 1
Vizitator carla0784482719 Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2019 Postat Septembrie 14, 2019 Sserum este adevarat ce se speculeaza despre tine ca esti agresiv?
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 14, 2019 Sserum este adevarat ce se speculeaza despre tine ca esti agresiv?Te plictisesti,n-ai clienti? :laugh2
thedarkest Reputație: 118 Postat Septembrie 14, 2019 Postat Septembrie 14, 2019 Te plictisesti,n-ai clienti? :laugh2cand a avut ? cracarla ?
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 14, 2019 cand a avut ? cracarla ?Stiu ca a avut unul acum 3 luni care a murit de hepatita
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum