siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2019 Alooo ! Limbajul ! Când am postat, nu am făcut asta cu intenția să-ți interzic ceva, te-am RUGAT, în urmă cu ceva timp, să mă eviți, să nu mai aminteşti de ceea ce s-a întâmplat, Eu mi-aduc aminte ca pe tine te-a mancat in cur prima oara sa te iei de mine si sa zgarmi rahatul ... Mi-ai facut o invitatie la a-ti scrie versuri, dar nu prea am avut timp ...Au fost altii inaintea ta, care au meritat sa le acord timpul meu. Redau mai jos interventia ta de pe un alt topic, ala cu Caracalul : Postat 01 augustus 2019 - 06:13sserum, on 01 Aug 2019 - 3:49 PM, said: TU CHIAR AI TUPEU ! DIN ĂLA DE...NICI NU ŞTIU CUM SĂ-I SPUN ... Am rămas cu gura căscată când ți-am văzut postarile. Comentezi aici şi mai ales în legătură cu intratul în casă !!! Când tu îl chemi la telefon pe ... cum îi zice, sau nu, ce ai zis că e ? Procuror ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 DECI TE ROG FRUMOS, CIOCU' MIC ŞI JOC DE GLEZNĂ, RĂMÂI PE TOPICUL TĂU ŞI NU MAI SCRIE PROSTII AICI, lasă-i pe alții, ca mine, da ? Hai, mai scrie-mi un poemÎn care să mă faci ghemAşa cum eu nu am vrutAm venit doar să te ... fut. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 9, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 9, 2019 Bai ejti nebun, sa moara Jaxana ce rupt e nazistu' =)) 1
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 9, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 9, 2019 Nu stie sa se poarte, nu stie sa vorbeasca cu o femeie. Se vede ca este venit din fundul curtii si din fund de tara. Dar la faza pe care a facut-o cu portofelul, mi s-a parut ca a urmat ceva cursuri pe la Jilava, pe undeva. Ce teatru a putut sa faca ! Ce smecher se credea ! Cand s-a dezbracat de tricou, ramasesem surprinsa de cate tatuaje avea si ma uitam sa vad ce dracu isi scrijelise pe piele. El atunci m-a repezit zicandu-mi : - Ce ai ramas asa holbata la mine ? Nu ai mai vazut tatuaje sau lant asa gros ca al meu ?A facut puscarie 1
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2019 A facut puscarie Vreau sa spun ca m-a uimit faptul ca pe tot parcursul sederii lui la mine, si-a pastrat calmul. Dar nu voia sa plece. Eu cred ca este unul care tatoneaza terenul. Voia sa vada si daca vine cineva sa imi sara in ajutor sau poate sa ma violezze si praduiasca in voie. 1
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 9, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 9, 2019 Vreau sa spun ca m-a uimit faptul ca pe tot parcursul sederii lui la mine, si-a pastrat calmul. Dar nu voia sa plece. Eu cred ca este unul care tatoneaza terenul. Voia sa vada si daca vine cineva sa imi sara in ajutor sau poate sa ma violezze si praduiasca in voie.S-a vazut si din reactia violenta pe care a avut-o cand l-ai dat in fapt. 1
leroy9 Reputație: 143 Postat August 10, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 10, 2019 Bai ejti nebun, sa moara Jaxana ce rupt e nazistu' =))care nazist ?
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 11, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 11, 2019 Lake ala care a deschis topicul 2
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 Fiindca am vazut ca este prost si needucat si ca nu am cu cine sa ma inteleg, l-am invitat sa elibereze spatiul locativ, dupa o conversatie introductiva si un pahar de suc. Nu voia sa iasa din casa. Se dezbracase si ramasese in chiloti si nu voia sa se imbrace. I-am luat hainele, ochelarii portofelul si i le-am dus pe hol, ca sa il scot din living, dar el a inceput sa tipe, fara sa se mai opreasca ca am pus mana pe portofelul si lucrurile lui, ca sa ii dau banii pe care i-am furat din portofel. Este golaneala ce a facut el. Se vede ca are studii facute la parnaie. Tragea de mine spunand ca el de asta a venit, ca sa ma futa. In acceptiunea lui o dama de companie nu poate refuza clientul. Tipa pe hol, ca sa auda vecinii, ca sunt o prostituata pe care el o plateste, dinainte de a ma plati. Si culmea, imi cerea el, bani, mie , pretinzand ca i-am furat banii, cand totul se petrecuse sub ochii lui. O jumatate de ora m-am rugat de el sa plece, dar vasluienii pare ca nu inteleg de vorba buna ... La un moment dat am tipat si eu la el, dar omul se pusese din nou pe canapea si nu voia sa se imbrace si sa isi ia talpasita. I-am zis in repetate randuri ca nu vreau banii lui si ca nu pot sa ma culc cu el..Se tot maimutarea la mine si ma ingana ... ca un taran fara educatie. A trebuit sa chem proprietarul, sa il dea afara si nici atunci nu voia sa iasa. Pana la urma a trebuit sa ii dau un braci si sa il imping afara. Unde ameninta cu moartea ?Fiindca am vazut ca este prost si needucat si ca nu am cu cine sa ma inteleg, l-am invitat sa elibereze spatiul locativ, dupa o conversatie introductiva si un pahar de suc. Nu voia sa iasa din casa. Se dezbracase si ramasese in chiloti si nu voia sa se imbrace. I-am luat hainele, ochelarii portofelul si i le-am dus pe hol, ca sa il scot din living, dar el a inceput sa tipe, fara sa se mai opreasca ca am pus mana pe portofelul si lucrurile lui, ca sa ii dau banii pe care i-am furat din portofel. Este golaneala ce a facut el. Se vede ca are studii facute la parnaie. Tragea de mine spunand ca el de asta a venit, ca sa ma futa. In acceptiunea lui o dama de companie nu poate refuza clientul. Tipa pe hol, ca sa auda vecinii, ca sunt o prostituata pe care el o plateste, dinainte de a ma plati. Si culmea, imi cerea el, bani, mie , pretinzand ca i-am furat banii, cand totul se petrecuse sub ochii lui. O jumatate de ora m-am rugat de el sa plece, dar vasluienii pare ca nu inteleg de vorba buna ... La un moment dat am tipat si eu la el, dar omul se pusese din nou pe canapea si nu voia sa se imbrace si sa isi ia talpasita. I-am zis in repetate randuri ca nu vreau banii lui si ca nu pot sa ma culc cu el..Se tot maimutarea la mine si ma ingana ... ca un taran fara educatie. A trebuit sa chem proprietarul, sa il dea afara si nici atunci nu voia sa iasa. Pana la urma a trebuit sa ii dau un braci si sa il imping afara. Unde ameninta cu moartea ?Vreau sa spun ca m-a uimit faptul ca pe tot parcursul sederii lui la mine, si-a pastrat calmul. Dar nu voia sa plece. Eu cred ca este unul care tatoneaza terenul. Voia sa vada si daca vine cineva sa imi sara in ajutor sau poate sa ma violezze si praduiasca in voie.Dacă tu vrei circ, atunci ... circ să fie ! "dar el a inceput sa tipe", "tipa pe hol", "Vreau sa spun ca m-a uimit faptul ca pe tot parcursul sederii lui la mine, si-a pastrat calmul." Hotărăşte-te, am țipat sau am fost calm ? Este că ai început să le ... amețeşti ? Hai, că poți, puțin câte puțin şi spui tot !
mosparanoia Reputație: 54 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 Sunt momente diferite, nu o da la intors. Ai fost calm, pe urma ne'calm :)))) 1
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 12, 2019 Dacă tu vrei circ, atunci ... circ să fie ! "dar el a inceput sa tipe", "tipa pe hol","Vreau sa spun ca m-a uimit faptul ca pe tot parcursul sederii lui la mine, si-a pastrat calmul." Hotărăşte-te, am țipat sau am fost calm ? Este că ai început să le ... amețeşti ? Hai, că poți, puțin câte puțin şi spui tot !Siana te are la degetul mic din toate punctele de vedere! :pope 1 1
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 12, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 12, 2019 =)))) 1
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat August 12, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 12, 2019 cine s-o mai panicat astazi ma ??
mosparanoiaa Reputație: 86 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 cine s-o mai panicat astazi ma ??te roade ?
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 12, 2019 te roade ?auzi mosule, de unde numele asta, esti paranoic fiule? :pope 1 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 cine s-o mai panicat astazi ma ??Siana, ca i-a venit client 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 auzi mosule, de unde numele asta, esti paranoic fiule? :popeE in fan club picon, follower, plm
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 12, 2019 te draq de schilod :pope nu mai pacatui fiule ca te bag sub patrafir la spovedanie! 1 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 :pope nu mai pacatui fiule ca te bag sub patrafir la spovedanie!Parintele, tu esti? 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 Comanda niste agheazma ca s-a asternu satana pe aste meleaguri 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 :pope nu mai pacatui fiule ca te bag sub patrafir la spovedanie!Vezi ca poate-i place si se invata cu narav 1 1
mosparanoiaa Reputație: 86 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 Lisandre baga un Snikers ca esti ca o bunica. Canteresti mai mult ca schilodul asta violet sau nu ?I-au promis prostii aia de sangre si xoxo ca daca bea pisatul la curve o sa ajunga mare futac si o sa futa moca.De asta lingaul are numai recenzii cu nota 10, practic inutile pentru restul.HAHAHHAHAHAHA#kiky_alarm#save_lisandru 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 Lisandre baga un Snikers ca esti ca o bunica. Canteresti mai mult ca schilodul asta violet sau nu ?I-au promis prostii aia de sangre si xoxo ca daca bea pisatul la curve o sa ajunga mare futac si o sa futa moca.De asta lingaul are numai recenzii cu nota 10, practic inutile pentru restul. HAHAHHAHAHAHA #kiky_alarm#save_lisandru Bah da deshtept mai eshti 1 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 Ai un plus de la mine, eshti talent 1
piata sud Reputație: 514 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 Lisandre baga un Snikers ca esti ca o bunica. Canteresti mai mult ca schilodul asta violet sau nu ?I-au promis prostii aia de sangre si xoxo ca daca bea pisatul la curve o sa ajunga mare futac si o sa futa moca.De asta lingaul are numai recenzii cu nota 10, practic inutile pentru restul. HAHAHHAHAHAHA #kiky_alarm#save_lisandrucu asta se ocupa astia de ani buni, zi ceva nou :slap2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum