Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 La san. Brrrrr! Trebuia sa-l suga sau cum?Sa-i krape kapu Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 m-am convins demult de badia picon, ai punctat esentialul ;) sa discuti cu picon e ca si cum ai vrea sa stingi focul cu gaz 5 1 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 1, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat August 1, 2019 :gifs_ojos :stiletto 2 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 :gifs_ojos :stiletto Chiar esti idiot? :laugh2 Clona handicapata! Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Da, mai, lov iu tu! :) pwp Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Chiar esti idiot? :laugh2 Clona handicapata! Se preface. Asa cum tu incerci sa pari inteligent... ;) Nu e de mirare ca cineva ar crede ca ai fi Lisandru... Dar nu, esti unul fara coaie cu mancarimi in dinti. pwp Ce bine ne intelegem de la un timp... Daca ramai la fel de cuminte... :) Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Scuza-ma. Ca ma iriti si enervezi in orice fel... stiu. Mi-a sarit tandara azi, nu-mi pasa daca imi banezi contul, nu jucam poker. Sterge postarea aia. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Chiar esti idiot? :laugh2 Clona handicapata!Asta-i in stare sa isi dea singur minus de pe clone 1 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat August 2, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 2, 2019 Scuza-ma. Ca ma iriti si enervezi in orice fel... stiu. Mi-a sarit tandara azi, nu-mi pasa daca imi banezi contul, nu jucam poker. Sterge postarea aia. Ыа хачу тебыа тракхате amaдаxорошо ?? Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Ыа хачу тебыа тракхате amaдаxорошо ?? Ocheni ploho! :)Stoliko jenshin zdesi, a ti menea hochesh. :no2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Tu stai la discutii cu picon? Toata perioada asta nu ti-a dat de inteles ca este parsiv? Ce discuti? Felul cum cauta sa cada in picioare, bagandu-ma si pe mine la mijloc ca si cum sunteti egali... Bleeeeaaaaahhhh!Aluia pana nu-i dai dreptate, nu doarme, tu vrei dreptate de la un cont care nu face 2 bani in realitate? Fa ceAsa-s toti cand au varsta lui picon Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Urâtă e limba rusă, bine ca-s rusoaicele frumoase. Link spre comentariu
piata sud Reputație: 514 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Nu ma lasas idiotii ca tine!Malone, esti bine ma ? 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Urâtă e limba rusă, bine ca-s rusoaicele frumoase. :laugh2 Pai, el nu stie sa scrie, iar eu i-am raspuns cu litere latine... N-are ce sa-ti placa! :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator yuiiiiii Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Amada e cea mai vulgara balena, te sperii cand o vezi pah viu http://stor178078821.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/10/19/178078851.jpg Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Poza facuta in aceeasi zi din alt unghi... Peseu: Sunt retrasa, va mai faceti laba mult la pozele mele? :slap2 3 Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Poza facuta in aceeasi zi din alt unghi... Peseu: Sunt retrasa, va mai faceti laba mult la pozele mele? :slap2Daca nu stiai, clona aia este a lui dolores. Miros prostia de la distanta si dolores anul asta va castiga premiul de prostul forumului ;) 4 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat August 3, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 3, 2019 :laugh2 Pai, el nu stie sa scrie, iar eu i-am raspuns cu litere latine... N-are ce sa-ti placa! :laugh2 stiu eu altceva sa fac amada nu sa scriu in rusaasteptam raspunsul tau: Multumesc, sau cand? sau Bravo sau unde? Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 stiu eu altceva sa fac amada nu sa scriu in rusaasteptam raspunsul tau: Multumesc, sau cand? sau Bravo sau unde? Bine. :)Cand, Unde si mai ales Cum? :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Poza facuta in aceeasi zi din alt unghi... Peseu: Sunt retrasa, va mai faceti laba mult la pozele mele? :slap2îmi ești datoare cu.... Câte? :))) Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Bine. :)Cand, Unde si mai ales Cum? :laugh2Eeee, și tu acum, cum.... :))) Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat August 3, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 3, 2019 Bine. :)Cand, Unde si mai ales Cum? :laugh2 amada cand o sa pretind ca vin la tine sa iti schimb siguranta de la tabloul electric pe motiv ca se tot arde si trebuie rezolvata problemasi tu astepti langa mine cu mana in sold sa termin jobul dar cu cealalta mana iti ridici rochita si te apleci dupa surubelnita pe gresie Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 amada cand o sa pretind ca vin la tine sa iti schimb siguranta de la tabloul electric pe motiv ca se tot arde si trebuie rezolvata problemasi tu astepti cu mana in sold sa termin jobul dar cu cealalta mana iti ridici rochita si te apleci dupa surubelnita pe gresieIo decât instalator, să-i umblu la canalizare :))) Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 îmi ești datoare cu.... Câte? :))) Cate, ce? :laugh2 amada cand o sa pretind ca vin la tine sa iti schimb siguranta de la tabloul electric pe motiv ca se tot arde si trebuie rezolvata problemasi tu astepti langa mine cu mana in sold sa termin jobul dar cu cealalta mana iti ridici rochita si te apleci dupa surubelnita pe gresie Astea repar si singura.Mai bine spun ca s-a stricat ceva complicat la laptop si-ti arat aplecata peste birou... :laugh2Am luat-o si eu razna azi! :slap2 :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Cate, ce? :laugh2 Astea repar si singura.Mai bine spun ca s-a stricat ceva complicat la laptop si-ti arat aplecata peste birou... :laugh2Am luat-o si eu razna azi! :slap2 :laugh2Azi ești de 10. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum