filofteu Reputație: 663 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Peseu: Sunt retrasa, va mai faceti laba mult la pozele mele? :slap2 Da Amada, o tot facem. Ce, te inspaimanta ideea? As fi mandra de mine ca femeie daca as provoca senzatii d-astea. Auzi, mai important, cum a fost la alergat? Sper ca n-ai avut tinuta aia. Link spre comentariu
Vizitator yuiiiiii Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Daca nu stiai, clona aia este a lui dolores. Miros prostia de la distanta si dolores anul asta va castiga premiul de prostul forumului ;)Adevaraaaat!Te asiguri tu de asta, asa cum ai facut-o cu raluka7755 Link spre comentariu
mosparanoia Reputație: 54 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 cine e raluka7775 ? Link spre comentariu
Vizitator yuiiiiii Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 cine e raluka7775 ? raluka7755's suck and fuckformerly raluca123's https://i.imgur.com/J1Zfapj.jpg Link spre comentariu
miskinmango Reputație: 42 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Inserez un transsexual drept nominalizare : @Buttchy 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat August 3, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 3, 2019 Astea repar si singura.Mai bine spun ca s-a stricat ceva complicat la laptop si-ti arat aplecata peste birou... :laugh2Am luat-o si eu razna azi! :slap2 :laugh2 da imi place si role-playul asta amada Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 da imi place si role-playul asta amada :) Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat August 3, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 3, 2019 ce este amada ? ce ai patit ? Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 ce este amada ? ce ai patit ?să mă întorc înapoi în The Empty, de nu-s curios. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 ce este amada ? ce ai patit ? Nimic. :angel Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Da-ne Doamne putere. Zambi si ingerasi, cred ca o pierdem. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Poza facuta in aceeasi zi din alt unghi... Peseu: Sunt retrasa, va mai faceti laba mult la pozele mele? :slap2Amada, cheama-l pe Rebel sa iti refaca imagine. Sunt convins ca mai ai potential. Real, nu virtual, vorbind Link spre comentariu
zero__tolerance Reputație: 463 Postat August 6, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat August 6, 2019 Pe mătrăguna birjăreasă cu magiun, mărar şi frişcă pe tălpi, cum de n-a pomenit-o nimeni? :))) Ia citiți pentru edificare replicile ei, doar la topicul Footfetish, care topic habar n-am ce mai caută la DG, el fiind loc de joacă din portofoliul dezaxatei respective. Mai înjură omul la nervi, mai dă drumul la sifonul cu peiorative, dar vulgaritatea şi limbajul scabros sunt ptr dânsa default setting :))) Consugela e campioana absolută !! E glosar infecții verbale, derivate și însulițate către public dintr-o minte extrem de bolnavă și frustrată. Bleah! :sweeping 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum