proxenet Reputație: 444 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 Bună sunt Alexandra am 23 de ani.si sunt o domnisoara cu forme apetisante senzuala, tandra și manierata, atenta cu tine și fără graba. poze reale daca te-ai saturat de poze false vino in locatia mea sa petrecem clipe de neuitat,Nu accept persoane cu bile sau alte prelungiri. Nu răspund la număr privat...
Vizitator alexandrucristian1948 Reputație: 0 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 Vizitat acum ceva timp , 23 de ani , poze reale , aspect 7 din 10 , atitudine destul de distanta insa nici eu nu am fost prea interesat . Locatia insa este dezastruoasa , o baie incredibil de murdara . Am achitat un numar , 100 lei oral + normal ambele protejate . La oral o suge bine , destul de deep , dupa care am pus-o capra , ii place pula , a reactionat frumos pe tot parcursul actului . Nu recomand datorita locatiei , nu inteleg cum poate sa traiasca cineva in asa mizerie . Nu e cea mai draguta la fata , insa corpul este ok . Spor !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum