regalmassage Reputație: 186 Postat August 2, 2019 Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Postat August 2, 2019 Ai incercat aproape tot ceea ce tine de partea erotica a vietii? Esti in cautare de diversitate, de.. altceva?Vrei sa predai controlul unei milf frumoase si inteligente care sa stie sa te domine, sa patrunda in adancul mintii tale, sa-ti gaseasca slabiciunile, sa le exploateze ?Sau poate esti un sclav nativ care inca nu a gasit-o pe cea menita sa-i fie Stapana?Sunt atatea moduri de a te controla... nici macar nu-ti imaginezi...Senzuala, adictiva, dominatoare, inteligenta, persuasiva...totul insemn eu....Oferta mea este urmatoarea:Dominare soft : bondage, pony play, scrumiera umana,palme.... 250 lei sedinta de 1 hTarife aditionale: 100 lei uroServicii aditionale se pot discuta la cerere: 150 lei ( detalii pe whatsapp)0731906626
fun5miki Reputație: 1 Postat August 2, 2019 Postat August 2, 2019 Ai incercat aproape tot ceea ce tine de partea erotica a vietii? Esti in cautare de diversitate, de.. altceva?Vrei sa predai controlul unei milf frumoase si inteligente care sa stie sa te domine, sa patrunda in adancul mintii tale, sa-ti gaseasca slabiciunile, sa le exploateze ?Sau poate esti un sclav nativ care inca nu a gasit-o pe cea menita sa-i fie Stapana?Sunt atatea moduri de a te controla... nici macar nu-ti imaginezi...Senzuala, adictiva, dominatoare, inteligenta, persuasiva...totul insemn eu....Oferta mea este urmatoarea:Dominare soft : bondage, pony play, scrumiera umana,palme.... 250 lei sedinta de 1 hTarife aditionale: 100 lei uroServicii aditionale se pot discuta la cerere: 150 lei ( detalii pe whatsapp)0731906626 Buna! Se poate si o sedinta cuckold?
unuunu1 Reputație: 79 Postat August 2, 2019 Postat August 2, 2019 Buna! Se poate si o sedinta cuckold?mergi la Rubyiulia dacă vrei cuckold de calitate. https://nimfomane.com/forum/topic/102211-vrei-sa-ma-lingi-de-sperma-dupa-ce-fac-sex-0765753016/
regalmassage Reputație: 186 Postat August 5, 2019 Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Oras:zona Alba Iulia, Bucuresti Autor Postat August 5, 2019 o femeie adevarata cu experienta +40731906626 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum