Sari la conținut

Doar pentru domnișoare.

Postări Recomandate

• Oras:BUCURESTI
Postat

Buna fetelor, de ceva vreme pe langa tatuajele corporale clasice, am inceput sa fac si tatuaje cosmetice, mai exact microblading tehnica de tatuaj semipermanent a sprancenelor fir cu Fir.

Aceasta tehnica corecteaza si pune in evidenta forma sprancenelor sau poate acoperi cicatricile,tehnica  fir cu fir  imita firul de par al acestora plus tehnica powdering – efect pudrat fac ca rezultatul sa fie unul fidel si estetic.

Un alt aspect important este ca aceasta procedura poate corecta tatuajele cosmetice gresite sau vechi.

Microblading sprancene este o pigmentare de lunga durata aproximativ 2-3 ani, realizata cu pigmenti cosmetici medicali de cea mai buna calitate.

Tehnica speciala utilizata pentru obtinerea unui microblading fir cu fir sau contur plin sau cu efect pudrat – powdering mai este cunoscuta si ca machiaj semipermanent, tatuaj cosmetic ori implant micro-pigmentar.

Preturi incepand de la 300 lei.

Pentru a discuta imi puteti scrie pe whatsapp. 0729.632.454 :*

• Like 2
  • Oras:pe tron
  • Oras:pe tron
Postat

Buna fetelor, de ceva vreme pe langa tatuajele corporale clasice, am inceput sa fac si tatuaje cosmetice, mai exact microblading tehnica de tatuaj semipermanent a sprancenelor fir cu Fir.

Aceasta tehnica corecteaza si pune in evidenta forma sprancenelor sau poate acoperi cicatricile,tehnica  fir cu fir  imita firul de par al acestora plus tehnica powdering – efect pudrat fac ca rezultatul sa fie unul fidel si estetic.

Un alt aspect important este ca aceasta procedura poate corecta tatuajele cosmetice gresite sau vechi.

Microblading sprancene este o pigmentare de lunga durata aproximativ 2-3 ani, realizata cu pigmenti cosmetici medicali de cea mai buna calitate.

Tehnica speciala utilizata pentru obtinerea unui microblading fir cu fir sau contur plin sau cu efect pudrat – powdering mai este cunoscuta si ca machiaj semipermanent, tatuaj cosmetic ori implant micro-pigmentar.

Preturi incepand de la 300 lei.

Pentru a discuta imi puteti scrie pe whatsapp. 0729.632.454 :*

vreau sa vad ce fel de tatuaje faci ceva din lucrarile tale si un pret mersi

Postat

vreau sa vad ce fel de tatuaje faci ceva din lucrarile tale si un pret mersi

Cum scrie si in titlul, acest topic se adresează exclusiv domnișoarelor 🤗

Postat

Mai esti cu ala slabut si creoliu ? Va sta bine impreuna, amandoi mega tatuati ;)

Nu stiu la cine te referi, obisnuiesc sa ies cu mai mulți tipi ðŸ˜

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Nu stiu la cine te referi, obisnuiesc sa ies cu mai mulți tipi ðŸ˜

Nu faci rau, keep it up! e la moda in ziua de azi... Vai si amar.... 🙈

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.