Vizitator yuiiiiii Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Cumpănașu anunță că părinții Alexandrei au acceptat o expertiză internațională a oaselor găsite în casa lui Dincă: Informarea Ministerului Justiției către familia mea nu mă face să cred deloc că Alexandra a fost arsă acolo - UPDATECand se va descoperi ca oasele nu sunt defapt ale Alexandrei, care defapt a fost luata de o masina la 4 dimineata si dusa in cine stie ce tara sau mutata sa fie ucisa ulterior si sa i se dizolve corpul in acid hidrocloric, pentru ca procurorul ala nu a intrat in casa pana la 6, ca sa fie mutarea completa si puse oasele alea de vita/porc parlite la flacara cu care parlesti porcul, intr-un butoi albastru, atunci se va dovedi ca interlopii proxeneti si traficantii de carne vie, mai ales de menore, sunt mana in mana nu numai cu politia, dar radacinile lor sunt atat de adanci incat se duc pana la laboratoarele de expertize criminalistice, cu teste de ADN false!
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat August 3, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat August 3, 2019 Si daca se va dovedi si la contraexpertiza ca oasele ai apartin Alexandrei? Durerea lor va fi mai mica? Ei acum sunt in faza de negare din cauza socului si e normal asta. Imi vine f greu sa cred ca nu avem laborator cu aparatura performanta ptr a stabili adn-uri. 1
Vizitator yuiiiiii Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Nu e vorba ca nu am avea laborator, e vorba de interese politice pentru ca IML-u e al statului, si statul este al interlopilor!
dincapicon Reputație: -1 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 eu aveam poze cu Dinca si nu m-au luat astia in serios 1
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 3, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 3, 2019 adevaraaaaaaaat 1
Vizitator yuiiiiii Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Sa vedem cum o sa il convinga interlopii pe domnu Cumpanasu sa nu trimita in strainatate oasele studiate, sa vedem daca aia cand au mutat-o pe Alexandra sa ii dizolve trupu au strans niste oase de ale ei, le-au parlit si daca o sa faca schimb cu alea trimise la IML, ca sa para legitime, ca numai asa poate dovedi ca a fost omoarata, ea oricum a fost omorata, dar nu a fost arsa in curtea omului! sau poate ca ulterior aia de la IML au primit oasele ei reale si rezultatele chiar sunt reale, dar initial ei au zis ca cu oasele primite initial nu pot face nimica ca erau prea carbonizate, doar daca nu a venit la IML o masina, asa cum a venit la casa lu Dinca la 4 dimineata, cu oasele ei dupa ce a fost macelarita intr-o padure undeva!Asta este toata problema, ca s-a mintit despre cum a murit!Dumnezeu sa o odihneasca!
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Asta e caz grav de psihiatrie! :slap2Statul este incompetent, nu in mana cu interlopii care omoara fete din distractie...In alta ordine de idei, nu stii ce avea acasa, poate a fugit de buna voie.
stefan567 Reputație: 368 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 daca urmariti cu atentie discursurile lui Dragnea de acum cativa ani, cand a fost la fetite a zis: "le aduceti cu japca" 2
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat August 3, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat August 3, 2019 Oare inc e tara traim si ce remuri am ajuns sa traim, ca sa se ajunga la faza ca autoritatile sa se joace cu sentimentele unor parinti nevinovati. Pacat.....
parintelul Reputație: -377 Postat August 3, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 3, 2019 Teoria conspitiei pentru limburici anali modificați genetic. 2
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Oare inc e tara traim si ce remuri am ajuns sa traim, ca sa se ajunga la faza ca autoritatile sa se joace cu sentimentele unor parinti nevinovati. Pacat.....Eu sugerez sa așteptați niște comunicate oficiale, apoi vorbim.
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat August 3, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat August 3, 2019 Eu sugerez sa așteptați niște comunicate oficiale, apoi vorbim.Din cate stiu un rezultat oficial s-a dat. Mie f greu sa cred ca e eronat. 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Din cate stiu un rezultat oficial s-a dat. Mie f greu sa cred ca e eronat.eronat sau nu, fiind oficial, la el ne raportam. Dacă adevărul este altul, cum ar fi ca fetele alea sunt scoase din țară de mult, că doar l-au scos pe Ghiță, aste-s pistol cu apă, are cine sa răspundă. 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat August 3, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat August 3, 2019 eronat sau nu, fiind oficial, la el ne raportam. Dacă adevărul este altul, cum ar fi ca fetele alea sunt scoase din țară de mult, că doar l-au scos pe Ghiță, aste-s pistol cu apă, are cine sa răspundă.Vorbim de un psihopat, cu antecedente, nu il vad in postura de traficant de fete, e strict parerea mea, indiferent ce stiri se vehiculeaza. Parerea mea personala e ca ambele fete sunt moarte si ca se vor mai descoperi si alte cadavrea dinc e s-a prelevat din curte si din casa. Dar.... vom trai si vom vedea. 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Daca nu era Cumpanasu, ar mai fi ajuns cazul in mass media? 1 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat August 3, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat August 3, 2019 Este f bine ca a mediatizat acest caz, dar ca acest caz sunt sute sau mii de cazuri nerezolvate. pacat de tineretea acelor copii.
magiun Reputație: 455 Postat August 4, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat August 4, 2019 Mihaița din berceni
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum