bugsy09 Reputație: 224 Postat August 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2019 Dristor, reala, noua pe site.buna, sunt Roxana, am 20 de ani, o tanara frumoasa si rabdatoare, ofer masaj de relaxare domnilor generosi si cu bun simt cer si ofer seriozitate. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ma. 70 lei
xxxnickxxx Reputație: 320 Postat August 4, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 4, 2019 A fost careva?
gameru Reputație: 129 Postat August 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2019 am fost eu acum sunat si facut programarea in 30 min. ajuns la Dristor 2indrumat catre etajul 1 intru si vad 2 fete, una pe jos pe o plapuma cu un catel si tipa de m-a intampinat, cu un halat pe ea, semi-uda un pic ca dupa dus. tipa cu catelul s-a retras pe balcon, unde a tras o draperie sa nu o vad... platesc pentru scurt. 70RON (era 150 ora dar nu aveam un feeling bun). am fost la dus, unde am primit papucii ei. apa calda, sapun, un prosop care parea curat si uscat era deja acolo. inceput cu un normal ok-ish, apoi eu deasupra. cand dau sa schimb pozitia ma intreaba daca am terminat... ce esec. apoi continuam putin in caprita si ma pocneste un miros mai nene... pacat.. parea ca facuse dus inaintetermin chinuit in pozitia cu pricina si-mi scot singur prezervativul cu un servetel umed. am plecat in graba si mi-a mirosit mana pana am ajuns la o chiuveta sa ma spal. GFE: 2 (m-a intrebat la inceput daca sunt din bucuresti)ORAL: 4 (incepuse bine, usor, dar apoi a fost mecanic mecanic mecanic)SEX: 5 de revenit - nu 5
gameru Reputație: 129 Postat August 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2019 am uitat sa zic de poze.. seamana un pic cu tipa din poze dar nu e ea, si e si alta locatie 2
dl_geo Reputație: 712 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Îmi pare rău de experiența ta, dar Dristor 2 cu 70 de lei cam asta înseamnă, mizerie, peșteală, grabă, servicii proaste, totul mecanic pe banda rulantă. 3
Vizitator alexvintilescu Reputație: 0 Postat August 20, 2019 Postat August 20, 2019 Am fost mai devreme eu.Era curata, mirosea frumos, dusata inainte cel mai probabil.Am stat 25 de minute, decartat 70 de lei.Prosopul nu era curat, noroc ca aveam in ghiozdan dupa mine propriul prosop, tocmai ce venisem de la sala.Oral cu prezervativ la cererea mea: 6Ea deasupra nota 8 pentru 8urile facute si pentru alte miscari.Finalizat pe sanii ei.De revenit nu cred pentru ca la oral e statuie.
baiat1234 Reputație: 53 Postat August 21, 2019 Oras:buc Oras:buc Postat August 21, 2019 am fost si eu la ea.pt 70 ron e ok, oral nu am facut, dar la normal s-a umezit natural bine. As reveni doar pentru ca accepta mici fantezii.placuta la discutii, avea o colega cu catel (cristina cred ca o cheama) care se duce in bucatarie/balcon. pozele nu sunt reale.
laury Reputație: 24079 Postat August 21, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 21, 2019 Colega nu se fute? Cum arata?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum