googleus Reputație: 12 Postat August 4, 2019 Postat August 4, 2019 Sa ma cac pe retardatii aia de admini si moderatori de pe Softpedia. :onlooAcum ca nu mai au concurenta, o ard pe dictatura. Nu doar ca au bagat interdictii cu limita de 200 de postari pe Poiana, Editoriale, Fun si Religie, dar au mai si introdus limita de 25 postari pe zi, dar mai nou ca user nou inregistrat trebuie sa astepti ca moderatorii sa-ti aprobe postarile. :slap2Din cauza unui retardat care a facut glume macabre despre cele doua victime din Caracal, nu mai poti sa postezi fara aprobarea moderatorului, exact ca pe PC GARBAGE! Hai ca e bine, tampitii astia si-au semnat mai repede condamnarea la desfiintare. In maxim 1-2 ani vor disparea si astia ca Computer Games din lipsa de activitate si vizualizari! Cine stie ,poate baga si astia tarife si sistem de conturi premium colorate daca vrei acces pe Poiana vietii. Noroc ca exista reddit si Quora, dar s-au cam stricat si alea. O sa ne oblige astia in curand sa ne inregistram cu totii pe Facebook, cu nume,prenume, poza cu mecla, adresa, telefon, fotografie cu datele de pe buletin!
googleus Reputație: 12 Postat August 4, 2019 Autor Postat August 4, 2019 AU SCOS SI MESAGERIA PRIVATA! PIS PE EI! Trebuie sa faci 1000 de postari ca sa ai mesagerie privata cica! Sper sa dea sa moara intr-o luna forumul! COMUNISTII DRACULUI!
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 Bravo lor!Doar ca toti psihopatii, refuzati acolo, vin aici. :pope 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 AU SCOS SI MESAGERIA PRIVATA! PIS PE EI! Trebuie sa faci 1000 de postari ca sa ai mesagerie privata cica! Sper sa dea sa moara intr-o luna forumul! COMUNISTII DRACULUI!Softpedia e Foarte diferit fata de nimfo. De cand ai cont acolo? Oamenii se ajuta acolo, cu sfaturi, experienta, pareri. Ajuta si vei fi ajutat. Nu au ce cauta trollii 1 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 Bravo lor!Doar ca toti psihopatii, refuzati acolo, vin aici. :popeCorect, unii au nevoie de o supapa de refulare :))
Administrator pisicuts Reputație: 114613 Postat August 5, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 5, 2019 Bravo lor!Doar ca toti psihopatii, refuzati acolo, vin aici. :pope amada cum ti-a fost ziua astazi la servici ?
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 amada cum ti-a fost ziua astazi la servici ? De te-ai uita mai des in ograda ta. :popeVezi ca mai ai un "capetown" de banat.
doar un om Reputație: 270 Postat August 5, 2019 Oras:Departe Oras:Departe Postat August 5, 2019 Au procedat corect.
parintelul Reputație: -377 Postat August 5, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 5, 2019 De te-ai uita mai des in ograda ta. :popeVezi ca mai ai un "capetown" de banat.Foloseste-ti puterile paranormale 2
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 Foloseste-ti puterile paranormale Sa ce? Pot sa-l ignor si fara ele. ;)
Administrator pisicuts Reputație: 114613 Postat August 5, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 5, 2019 De te-ai uita mai des in ograda ta. :popeVezi ca mai ai un "capetown" de banat. amada cum te vezi tu peste 5 ani ? 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 amada cum te vezi tu peste 5 ani ? Nefututa de tine in continuare. Poate ai treaba si te retin.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 amada cum te vezi tu peste 5 ani ?Maritata, 2 copii si 2 joburi ca sa plateasca ratele la banca. Toate astea la Chisinau
leroy9 Reputație: 143 Postat August 5, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 5, 2019 Maritata, 2 copii si 2 joburi ca sa plateasca ratele la banca.Toate astea la Chisinauin minsk 1
capetown1 Reputație: -521 Postat August 5, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Postat August 5, 2019 De te-ai uita mai des in ograda ta. :popeVezi ca mai ai un "capetown" de banat.mai bine te-ar bana pe tine! :laugh2
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 mai bine te-ar bana pe tine! :laugh2 Nu mai rade ca nu e rasul tau. Il las de data sa te tina pentru ca nu are trafic si nu pricepe ca din cauza celor ca tine nu scriu cei pe care i-as citi.Drept urmare, nici eu nu prea mai scriu.Felicitari! :) in minsk ;)Nu ma mai intorc. :no2
capetown1 Reputație: -521 Postat August 5, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Postat August 5, 2019 Nu mai rade ca nu e rasul tau. Il las de data sa te tina pentru ca nu are trafic si nu pricepe ca din cauza celor ca tine nu scriu cei pe care i-as citi.Drept urmare, nici eu nu prea mai scriu.Felicitari! :) ;)Nu ma mai intorc. :no2poti inerca, te rog sa fi coerenta?
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 poti inerca, te rog sa fi coerenta? Daca nu stii sa scrii, banuiesc ca nici la citit nu stai bine.Intelege ce vrei, cine a putut nu are nevoie de explicatii.
Administrator pisicuts Reputație: 114613 Postat August 5, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 5, 2019 Nefututa de tine in continuare. Poate ai treaba si te retin. eu ma indoiesc de acest lucru amada sincer Maritata, 2 copii si 2 joburi ca sa plateasca ratele la banca.Toate astea la Chisinau ceva asemenator am vrut initial sa o intreb si eu, dar am scurtat intrebarea.Vroiam sa o intreb daca1. se vede peste 5 ani pe un iaht cu adierea vantului in par in chiloti si fara sutien cu o sticla de sampanie in mana2. sau langa aragaz cu sortuletul pe ea gatind gulas , mamaliga cu zeama de pui de taietel si cu sticla de rachiu jumate terminata
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 Nu mai rade ca nu e rasul tau. Il las de data sa te tina pentru ca nu are trafic si nu pricepe ca din cauza celor ca tine nu scriu cei pe care i-as citi.Drept urmare, nici eu nu prea mai scriu.Felicitari! :) ;)Nu ma mai intorc. :no2mai știu litere în rusă, citeam azi pe litere :)))
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 eu ma indoiesc de acest lucru amada sincer ceva asemenator am vrut initial sa o intreb si eu, dar am scurtat intrebarea.Vroiam sa o intreb daca1. se vede peste 5 ani pe un iaht cu adierea vantului in par in chiloti si fara sutien cu o sticla de sampanie in mana2. sau langa aragaz cu sortuletul pe ea gatind gulas , mamaliga cu zeama de pui de taietel si cu sticla de rachiu jumate terminata Am fost si pe iaht (de cateva ori pe vara, cativa ani), am fost si la aragaz... Nu vreau ambele, dar nici nu o sa discut cu tine sau altcineva aici ce vreau.Nu mai fac planuri, daca depun efort, poate imi iese, poate nu.Maritata nu o sa fiu, nu cred, cine stie prin ce minune as intalni unul sa mai fac ceva pentru el... Baneaza Capetown. mai știu litere în rusă, citeam azi pe litere :))) :) Este o limba complicata.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 eu ma indoiesc de acest lucru amada sincer ceva asemenator am vrut initial sa o intreb si eu, dar am scurtat intrebarea.Vroiam sa o intreb daca1. se vede peste 5 ani pe un iaht cu adierea vantului in par in chiloti si fara sutien cu o sticla de sampanie in mana2. sau langa aragaz cu sortuletul pe ea gatind gulas , mamaliga cu zeama de pui de taietel si cu sticla de rachiu jumate terminatașefu, io zic că în drum spre jurilovca, ea conduce, pe câmp, și mai greșește intenționat schimbătorul cu sulita mea :))
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 Am fost si pe iaht (de cateva ori pe vara, cativa ani), am fost si la aragaz... Nu vreau ambele, dar nici nu o sa discut cu tine sau altcineva aici ce vreau.Nu mai fac planuri, daca depun efort, poate imi iese, poate nu.Maritata nu o sa fiu, nu cred, cine stie prin ce minune as intalni unul sa mai fac ceva pentru el... Baneaza Capetown. :) Este o limba complicata.a mea e și mai complicata :)))
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 a mea e și mai complicata :))) :) Am avut 2 zile crancene, inclusiv cu dureri in muschii vaginali... Nu ma plang, ma bucur ca totul este la locul lui. :)Dar...Lasa-ma cu din astea. Corpul meu primeste ce mintea mea doreste, nu invers. ;)
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 :) Am avut 2 zile crancene, inclusiv cu dureri in muschii vaginali... Nu ma plang, ma bucur ca totul este la locul lui. :)Dar...Lasa-ma cu din astea. Corpul meu primeste ce mintea mea doreste, nu invers. ;)SCe enochiana, dragă, numai la prostii te gândești :))) dae de înțeles, ce m-ai pune tu sa fac cu ea :)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum