Sari la conținut

Dictatura si cenzura pe Softpedia

Postări Recomandate

Vizitator picard91
Reputație: 0
Postat

Am fost si pe iaht (de cateva ori pe vara, cativa ani), am fost si la aragaz... 

Nu vreau ambele, dar nici nu o sa discut cu tine sau altcineva aici ce vreau.

Nu mai fac planuri, daca depun efort, poate imi iese, poate nu.

Maritata nu o sa fiu, nu cred, cine stie prin ce minune as intalni unul sa mai fac ceva pentru el... 

Baneaza Capetown.

:) Este o limba complicata.

La cum "merg" treburile prin lumea larga, cu reaprinderea Razboiului Rece, s-ar putea ca in curand sa reincepem sa o invatam. Cel putin tarile vecine Rusiei (pentru bulgari, ucrainieni si Tarile Baltice e mai usor, pentru noi, greci si turci e mai greu)...

Vizitator loving boy
Postat

La cum "merg" treburile prin lumea larga, cu reaprinderea Razboiului Rece, s-ar putea ca in curand sa reincepem sa o invatam. Cel putin tarile vecine Rusiei (pentru bulgari, ucrainieni si Tarile Baltice e mai usor, pentru noi, greci si turci e mai greu)...

vorbesc io cu sultanu, după ce-i iau haremu pe sus :)))
  • Like 1
Vizitator picard91
Postat

vorbesc io cu sultanu, după ce-i iau haremu pe sus :)))

Mmmm... cu Erdogan e cam greu, nic americanii nu prea-i sufla in ciorba...

Postat

si pentru americani cum e?  :slap2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

e enochiana, dragă, numai la prostii te gândești :))) dae de înțeles, ce m-ai pune tu sa fac cu ea :)))

Asa e, nu am inteles ce ai spus, am zis ca e gluma unui barbat.

Vezi ce mai face "Sefu", are nevoie de tine mai mult ca mine. ;)

Romania este datoare si aliata UE si SUA. Nu-ti mai face filme.

Vizitator picard91
Postat

Adica carne de tun, suntem bine tare...

La un eventual razboi, suntem primii facuti tandari. Strasnica alianta, n-am ce zice...

Vizitator loving boy
Postat

Asa e, nu am inteles ce ai spus, am zis ca e gluma unui barbat.

Vezi ce mai face "Sefu", are nevoie de tine mai mult ca mine. ;)

Aia e, ai și zile de 5.:))
Vizitator loving boy
Postat

Mmmm... cu Erdogan e cam greu, nic americanii nu prea-i sufla in ciorba...

ăia, americanii, nue Satana. :D
Vizitator loving boy
Postat

Aia e, ai și zile de 5.:))

Adică io, Șefu, și inca trei, care mai vrea :))))

Asa te tachinează Diavolul ;)

Postat

Adica carne de tun, suntem bine tare...

La un eventual razboi, suntem primii facuti tandari. Strasnica alianta, n-am ce zice...

Fobia ca Romania inca mai poate ajunge sub papucul Rusiei, este evident prezenta si la tine. Nu esti singurul.

Intre timp, tara asta este obligat aliata la cate datorii are. Daca face pe nebuna, da, o bomba si s-a rezolvat, dar nu cred.

Aia e, ai și zile de 5. :))

5? E pe undeva la minus.

Adică io, Șefu, și inca trei, care mai vrea :))))

Asa te tachinează Diavolul ;)

Mi se rupe. Sa-mi spuna mersi ca nu-l las fara coarne. ;)

Vizitator loving boy
Postat

Fobia ca Romania inca mai poate ajunge sub papucul Rusiei, este evident prezenta si la tine. Nu esti singurul.

Intre timp, tara asta este obligat aliata la cate datorii are. Daca face pe nebuna, da, o bomba si s-a rezolvat, dar nu cred.

5? E pe undeva la minus.

Mi se rupe. Sa-mi spuna mersi ca nu-l las fara coarne. ;)

parcă urci la 6.sari l 8 direct cu facaletu :)))
Postat

parcă urci la 6.sari l 8 direct cu facaletu :)))

Iti place idea de femeie horny care te bate, este? Conditia este sa te si sarute pana iti musca buzele pana la sange din pasiune... :)

Vizitator loving boy
Postat

Iti place idea de femeie horny care te bate, este? Conditia este sa te si sarute pana iti musca buzele pana la sange din pasiune... :)

aha, deci asa mi-ai face, din pasiune. Uh....
Vizitator loving boy
Postat

Nu găsești pe Softpedia asa ceva.

Postat

aha, deci asa mi-ai face, din pasiune. Uh....

:) Nu ti-as face nimic, esti insurat.

Oare o sa ma desfasor complet cand o fi sa ajung iar in pat cu cineva... sau din obisnuinta o sa raman blocata? Am patit ambele.

Eh, fie cum o fi! ;) Daca raman blocata inseamna ca nu am cu cine sa ma desfasor... 

Vizitator loving boy
Postat

:) Nu ti-as face nimic, esti insurat.

Oare o sa ma desfasor complet cand o fi sa ajung iar in pat cu cineva... sau din obisnuinta o sa raman blocata? Am patit ambele.

Eh, fie cum o fi! ;) Daca raman blocata inseamna ca nu am cu cine sa ma desfasor...

iti închipui c sunt io :)))

Cum am rămas singur la bar, m-a și întrebat una de unde sunt.

-montenegro, am raspuns :)))

• Like 1
Postat

iti închipui c sunt io :)))

Cum am rămas singur la bar, m-a și întrebat una de unde sunt.

-montenegro, am raspuns :)))

Esti sigur ca esti insurat? Eu cred ca ea s-a maritat cu tine, tu ai ramas burlac.

Vezi ca o sa ramai singur. Curvele vin si pleaca.

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Am fost si pe iaht (de cateva ori pe vara, cativa ani), am fost si la aragaz... 

Nu vreau ambele, dar nici nu o sa discut cu tine sau altcineva aici ce vreau.

Nu mai fac planuri, daca depun efort, poate imi iese, poate nu.

Maritata nu o sa fiu, nu cred, cine stie prin ce minune as intalni unul sa mai fac ceva pentru el... 

Baneaza Capetown.

amada si unde te potrivesti mai bine ? la cusut perdele si la gatit sau pe iaht ?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Administrator
Postat

amada lasa-ma cu soarele pulii, eu cred ca tinzi spre varianta nr 1 dar cu un ochi te uiti si la 2

Postat

amada lasa-ma cu soarele pulii, eu cred ca tinzi spre varianta nr 1 dar cu un ochi te uiti si la 2

Eu cred ca nu ai inteles ca palma mea s-a transformat in pumn!

Tu chiar esti retardat?! Tu crezi ca tot ce ti-am spus pana acum a fost doar sa ma impun sa ma simt bine...

Eu te ajutam, retardel, cu toate ca trebuia sa-mi bag pula adanc in sufletul tau sa nu-ti mai revii! 

Nu aberatii cu care esti obisnuit, nu ai idee despre ce vorbesc!

Fa ce vrei! Cum vrea pula ta de scobitoare! Nu-mi vorbi iar ca si cum as fi proasta ta! Nu stii cine sunt!

Baneaza Capetown, acum. Googleus daca mai abereaza. Si sa nu te mai vad ca pui poze ca te caci! Esti admin, for god sake, nu un cretin scapat in pampers pe un site!

Mars si fa trebuie sa faci!

• Administrator
Postat

Tu chiar esti retardat?! Tu crezi ca tot ce ti-am spus pana acum a fost doar sa ma impun sa ma simt bine...

Eu te ajutam, retardel, cu toate ca trebuia sa-mi bag pula adanc in sufletul tau sa nu-ti mai revii! 

Fa ce vrei! Cum vrea pula ta de scobitoare! Nu-mi vorbi iar ca si cum as fi proasta ta! Nu stii cine sunt!

Baneaza Capetown, acum. Googleus daca mai abereaza. Si sa nu te mai vad ca pui poze ca te caci! Esti admin, for god sake, nu un cretin scapat in pampers pe un site!

amada sa o luam cu inceputul numa. Mars sa-i spui la seful de la florarie care te apleaca peste tejghea si iti trage jos treningul in orele de program nu mie. Cat despre caracterizarea cu retardat, eu sunt in multe feluri, si pot fii si in mai multe daca este cazul, dar retardat nu sunt. tu in schimb trebuie sa inveti sa vorbesti cu oamenii civilizat si sa te porti in societate ca ai grave probleme de comportament atat pe forum si cel mai probabil si in viata reala.

Amu revenind la discutia initiala, spune daca alegi varianta 1.

• Like 3

• Oras:icisa
  • Oras:icisa
Postat

Sa inceapa banarile cu tine .... varianta 1! :laugh2

Postat

amada sa o luam cu inceputul numa. Mars sa-i spui la seful de la florarie care te apleaca peste tejghea si iti trage jos treningul in orele de program nu mie. Cat despre caracterizarea cu retardat, eu sunt in multe feluri, si pot fii si in mai multe daca este cazul, dar retardat nu sunt. tu in schimb trebuie sa inveti sa vorbesti cu oamenii civilizat si sa te porti in societate ca ai grave probleme de comportament atat pe forum si cel mai probabil si in viata reala.

Amu revenind la discutia initiala, spune daca alegi varianta 1.

Cand ma numeai "curva" erai civilizat? :) Vorbeste civilizat si asta primesti.

Nu mai visa ce fac eu, nu stii, iar nu stii pentru ca nu ai dat dovada de incredere.

Repet, fa ce vrei, dar nu-mi vorbi ca unei proaste, chiar nu sunt, nici curva.

Vrei trafic de rahat, e alegerea ta, eu te asigur ca nu o sa fac parte din el, nu ma subestima.

Tot ce vezi tu este ce iti spun sa faci! Fine! Tu stii ce trebuie sa faci? Oarecum. Nu vrei, bun. Vinde site-ul, te-ai cacat in el destul!

• Administrator
Postat

Cand ma numeai "curva" erai civilizat? :) Vorbeste civilizat si asta primesti.

Nu mai visa ce fac eu, nu stii, iar nu stii pentru ca nu ai dat dovada de incredere.

Repet, fa ce vrei, dar nu-mi vorbi ca unei proaste, chiar nu sunt, nici curva.

Vrei trafic de rahat, e alegerea ta, eu te asigur ca nu o sa fac parte din el, nu ma subestima.

Tot ce vezi tu este ce iti spun sa faci! Fine! Tu stii ce trebuie sa faci? Oarecum. Nu vrei, bun. Vinde site-ul, te-ai cacat in el destul!

amada tu nu ai incredere in oameni pentru ca nu ai incredere in tine insuti. asta este motivul pentru care vezi numai comploturi pe forum impotriva ta, desi nimeni nu o face. Eu doar ti-am pus o intrebare atata tot si tu ai interpretat-o intr-un mod negativ.

Tocmai pentru ca nu stiu ce faci tu te-am intrebat mai sus, si observ ca refuzi sa raspunzi.

daca ai intra intr-o camera si m-ai vedea pe mine stand pe scaun, ai vrea sa ne futem sau sa ne batem ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...