gherghita70 Reputație: -30 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 amada tu nu ai incredere in oameni pentru ca nu ai incredere in tine insuti. asta este motivul pentru care vezi numai comploturi pe forum impotriva ta, desi nimeni nu o face. Eu doar ti-am pus o intrebare atata tot si tu ai interpretat-o intr-un mod negativ.Tocmai pentru ca nu stiu ce faci tu te-am intrebat mai sus, si observ ca refuzi sa raspunzi.daca ai intra intr-o camera si m-ai vedea pe mine stand pe scaun, ai vrea sa ne futem sau sa ne batem ? Lasa tigania, te rog, daca mai vrei sa ma vezi aici.Eu ma cunosc si vad cine si ce am in jur, tu deseori te pierzi in ce vrei...Daca intrebai fara ironie, iti raspundeam. Tu continui sa crezi ca sunt urmatoarea Roz, Ines, etc... Nu sunt.
pulesteu Reputație: 10795 Postat August 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 5, 2019 Cine sloboz mai sta pe softpedia in 2019? 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 Ai o influenta majora de la tata.Inca una era de la o femeie.Dormi, cat mai mult. Nu aveam in intentie sa te ajut. Mi-a scapat o litera, sper ca doar atat.
capetown1 Reputație: -521 Postat August 5, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Postat August 5, 2019 Ai o influenta majora de la tata.Inca una era de la o femeie.Dormi, cat mai mult. Nu aveam in intentie sa te ajut. Mi-a scapat o litera, sper ca doar atat.doar o litera? mai ia o gura de votca si treci la culcare .... varianta1!
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 doar o litera? mai ia o gura de votca si treci la culcare .... varianta1! Iubire, o buna parte din copilarie ai fost o problema, ai facut un rahat mai mare ca tine in adolescenta... Nu stii nici acum cum sa vorbesti cu o femeie de la sechele pe care le-ai tras si tu....Pana sa crezi ca stii cine sunt si ce fac, vezi cine esti, te asigur ca nu stii.
capetown1 Reputație: -521 Postat August 5, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Postat August 5, 2019 Iubire, o buna parte din copilarie ai fost o problema, ai facut un rahat mai mare ca tine in adolescenta... Nu stii nici acum cum sa vorbesti cu o femeie de la sechele pe care le-ai tras si tu....Pana sa crezi ca stii cine sunt si ce fac, vezi cine esti, te asigur ca nu stii. :laugh2 Iubire? Ma confunzi amandino, te sfatuiesc sa o iei mai usor cu alcoolul!
Administrator pisicuts Reputație: 114613 Postat August 5, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 5, 2019 Lasa tigania, te rog, daca mai vrei sa ma vezi aici.Eu ma cunosc si vad cine si ce am in jur, tu deseori te pierzi in ce vrei...Daca intrebai fara ironie, iti raspundeam. Tu continui sa crezi ca sunt urmatoarea Roz, Ines, etc... Nu sunt. amada nu trebuie sa fii secretoasa pe forumaici suntem ca intre prieteninu esti inesuka nici rozkendra , dar cine esti pana la urma ?
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 Cine sloboz mai sta pe softpedia in 2019?Ma uitam mai deunazi pe acolo din plictiseala, incerca unul pe un topic sa bage batul (ca altfel nu-mi explic) cum ca care model de Pentax digital face doar poze alb-negru ! ..... :slap2 :slap2 In secunda 2 l-am inschis si l-am sters si din cookies. 1 5
filofteu Reputație: 663 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Amada? Iar ai zburdat p-aici ca o ieduțā. Aş dori să înțelegi ceva, că poate încā nu-i clar cum funcționăm. Noi. Bărbații. Scandalul e mai dulce decât țâța. Asa functionăm. Apropo, tot in şosețele şi-n chiloți? Admit că-s curios, aş zice chiar intrigat.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Esti sigur ca esti insurat? Eu cred ca ea s-a maritat cu tine, tu ai ramas burlac.Vezi ca o sa ramai singur. Curvele vin si pleaca.https://www.youtube.com/watch?v=9a0Rs9v_B4Qam terminat de băut, m-am întors sus și.... ^^
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Unii nu sesizati sarcasmul.Daaaaa, că-l sesizezi tu :))))Cum te ia Pisicu pe la spate, decât "au, au, au" știi :)))
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Daaaaa, că-l sesizezi tu :))))Cum te ia Pisicu pe la spate, decât "au, au, au" știi :))) I-am raspuns eu la ultima lui laba virtuala? :)Era sa spun ce-mi ia el...
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 I-am raspuns eu la ultima lui laba virtuala? :)Era sa spun ce-mi ia el... nu știu ce-i cu tine de ești asa poama acră, când ai zis că te apleci pe birou, am zis "gata, și-a revenit". Dar m-am înșelat.Vezi ce bun sunt, mă înșel și pe mine :D
miskinmango Reputație: 42 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Dogban Levescu, cel mai prost din curtea scolii. 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 nu știu ce-i cu tine de ești asa poama acră, când ai zis că te apleci pe birou, am zis "gata, și-a revenit". Dar m-am înșelat.Vezi ce bun sunt, mă înșel și pe mine :D Mi-am revenit din ce? Ma apucam sa ma fut cu oricine de pe forum, incepand cu Motanul?Nu ai observat ca dupa aia el a trecut la magariile lui cotidiene?Daca am repetat de cateva ori niste lucruri despre mine, dar totusi ajungi sa crezi contrariul... Inseala-te.Ti-am spus ca sunt pe minus, iar tu vrei discutii sexy! No shit?! Zau, sunteti batuti in cap uneori de propria pula!
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Mi-am revenit din ce? Ma apucam sa ma fut cu oricine de pe forum, incepand cu Motanul?Nu ai observat ca dupa aia el a trecut la magariile lui cotidiene?Daca am repetat de cateva ori niste lucruri despre mine, dar totusi ajungi sa crezi contrariul... Inseala-te.Ti-am spus ca sunt pe minus, iar tu vrei discutii sexy! No shit?! Zau, sunteti batuti in cap uneori de propria pula!aoleu, inteligent-o(intenționat scris) cine a zis că să te futi cu tot forumul?E vorba doar despre faptul că nu știi deloc de glumă.
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 aoleu, inteligent-o(intenționat scris) cine a zis că să te futi cu tot forumul?E vorba doar despre faptul că nu știi deloc de glumă. Si ce cauti atunci? Proasta, fara simtul umorului... Vezi ce mai fac fetele si vezi-ti de ale tale.Faci glume cu una plima de nervi (ti-am spus de minus) si te astepti sa nu-ti iei una peste ochi!Valea!
parintelul Reputație: -377 Postat August 6, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 6, 2019 Si ce cauti atunci? Proasta, fara simtul umorului... Vezi ce mai fac fetele si vezi-ti de ale tale.Faci glume cu una plima de nervi (ti-am spus de minus) si te astepti sa nu-ti iei una peste ochi!Valea!Amada cum merge job-ul? 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Si ce cauti atunci? Proasta, fara simtul umorului... Vezi ce mai fac fetele si vezi-ti de ale tale.Faci glume cu una plima de nervi (ti-am spus de minus) si te astepti sa nu-ti iei una peste ochi!Valea!Hai, hai, ca ți-l vâr :))) la ambii ochi, și roz și maro :))) I-auzi ce zice Pipilica. Îți plac mai mult d-astea, văd.
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Hai, hai, ca ți-l vâr :))) la ambii ochi, și roz și maro :)))I-auzi ce zice Pipilica. Îți plac mai mult d-astea, văd. Ce-mi faci? Incearca.Pisulica a ramas la fel de handicapat, nimic nou.
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Pe unde naiba sunt ? Fuk Waze, Fuk Garmin Maps... 2 5
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Esti in 2005-2006 cand a aparut WindowsXP :laugh2Pai nu vezi, ca nici saracu' Max Verstappen nu prea stie pe unde sunt. Sta pe scaunal si se uita la soare ! :laugh2 :laugh2 1 5
capetown1 Reputație: -521 Postat August 6, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Postat August 6, 2019 Mi-am revenit din ce? Ma apucam sa ma fut cu oricine de pe forum, incepand cu Motanul?Nu ai observat ca dupa aia el a trecut la magariile lui cotidiene?Daca am repetat de cateva ori niste lucruri despre mine, dar totusi ajungi sa crezi contrariul... Inseala-te.Ti-am spus ca sunt pe minus, iar tu vrei discutii sexy! No shit?! Zau, sunteti batuti in cap uneori de propria pula!tu chiar nu sesizezi ca isi bate joc de tine clona asta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum