Sari la conținut

0726001347 zona cora lujerului

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Anuntul tipei incepe asa:

pasionala si cu chef de nebunii! Bucuresti, Sector 6

Te astept sa ne relaxam,sa petrecem clipe fierbinti si de neuitat!

Noile fantezii pt mine sunt o provocare si abia astept sa le incerc cu tine!

Tipa are foarte multe vizualizari pe publi24 dar 0 topic-uri aici asa ca am zis sa il deschid eu pe primul.

Ca locatie vis a vis de cora lujurului. Am fost la ea in urma cu aprox 2 luni, frumoasa in poza dar nu cred ca pozele sunt ale ei. In realitate tipa era foarte bronzata, nu m-a deranjat. Nu zic ca e de etnie dar faptul ca nu esti tu in poze...Revenind la subiect tipa e ok, mi-a placut de ea asa ca am ramas. La acel moment avea o colega, blonda micuta si grăsuța. Am asteptat cateva min in camera apoi a revenit, facuse dus si folosise si o crema de corp, fain efect, mirosea frumos. Am stat o finalizare ON cu NP, 100 lei. Un oral facut misto, cel mai umed/balos oral ever intalnit de mine, il face incet sau in viteza, in functie de preferinte. Eu m-am oprit si am zis sa trecem la futai ca altfel ma termina imediat.

Ca paranteza tipa are sânii mari faini dar nitelusi lasati si are si burtica puțin lasata, gen cand slabeste. Personal nu m-a deranjat fiindca atitudinea este corecta iar pielea este asa de fina si placuta la atingere, se ingrijeste bine.

Are si piercing in clitoris, ar fi mers si umeri craci.

Ca pozitie am ales ea peste mine. Se misca bine tipa in pula, stie. Am dat si eu a dat si ea iar in cateva min m-a rezolvat fara sa mai am timp sa schimb si am finalizat in prezervativ.

Inca un plus, nu e cu ochii pe ceas, nu te grabeste, e profi.

Concluzie: de revenit, merita.

Asta e review-ul meu.

Spor

post-276108-0-78356800-1564976939_thumb.jpg

post-276108-0-38589400-1564976958_thumb.jpg

post-276108-0-78296700-1564976972_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Ca locatie vis a vis de cora lujurului. Am fost la ea in urma cu aprox 2 luni, frumoasa in poza dar nu cred ca pozele sunt ale ei. 

Frate, are poze cu fata, cum adica nu crezi?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ca locatie vis a vis de cora lujurului. Am fost la ea in urma cu aprox 2 luni, frumoasa in poza dar nu cred ca pozele sunt ale ei. [/size]

Frate, are poze cu fata, cum adica nu crezi?[/size]

Parere proprie si personala,ai o problema cu asta, ai dubii si nu poti dormi noaptea fa-i o vizita.

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Parere proprie si personala,ai o problema cu asta, ai dubii si nu poti dormi noaptea fa-i o vizita.

confirmi ca ai lovit-o pe Eve Gelen ?

Postat

E pe Aleea Cetățuia ? La pozele astea m-am dus mai demult și am gasit-o pe una care părea bolnavă și nedormită de 3 zile, în cameră mizerie și probabil că nu era singură. Iar fata din poze cică "azi nu mai este".

Postat

E pe Aleea Cetățuia ? La pozele astea m-am dus mai demult și am gasit-o pe una care părea bolnavă și nedormită de 3 zile, în cameră mizerie și probabil că nu era singură. Iar fata din poze cică "azi nu mai este".

Nu am retinut strada, apartamentul era curat, îngrijit.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...