Sari la conținut

Pareri 0725874994

Postări Recomandate

• Oras:Da
  • Oras:Da
Postat

Am trecut pe la Maya dupa o programare facuta cu cateva ore inainte.Locatia este langa zeppter,blocul cu Marketul si intrarea prin gang.Am fost primit in locatie si condus in camera de lucru unde i-am inmanat cadoul si dupa ce a iesit ea pe usa sa duca banii la bucatarie si sa se igienizeze la dus eu m-am dezbracat si m-am postat in pat cu ea in sus :138x Nu am fost la dus pentru ca facusem acasa ,inainte sa plec catre ea.Reantoarsa de la dus m-a sters pe soldatel cu un servetel umed cu toate ca-i spusesem ca am facut dus acasa.Fratilor cand a inceput sa se frece da mine cu tatele alea mari si tari,soldatelul a sarit in sus '' ca pe arcuri''.Sarutari pe gura,pupaturi pe corp,body masaj,are femeia un intreg arsenal de lupta pana ajunge sa-l ia in gura.Il suge cu patima,il scuipa,il pupa,deep cu el in gat unde il tine cateva secunde,se vede ca stie meserie,se vede ca stie ce face.Dupa tot razboiul asta am cerut prezervativ si punand-o la umeri craci am dat in ea pana am simtit-o ca este fleasca la interior ceea ce m-a excitat si mai tare si m-a facut sa termin si eu in maxim un minut.Partea a doua dupa ce ne-am facut dus a fost cam dupa aceiasi strategie

locatie 9 curata,aerisita,pat bun de lupta

gfe 9 nu am ce sa-i reprosez

oral 10

normal 9

cadou 150 ora plus un bonus din partea mea de 50 lei pe care i l-am dat la sfarsit pentru oralul executat

o recomand celor care vor o tipa matura, implinita corporal, ceea ce pe mine nu m-a deranjat,pentru ca prefer sa stie meserie decat sa arate ca un miss si sa stea ca lemnu' gandindu-se cum sa ma dea afara mai repede

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.