gelugun Reputație: -199 Postat August 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6, 2019 Descriere ServiciiMasaj de întreținere si relaxareAnticelulitic si terapeuticAcasa la clientPentru mai multe informații sunați! Massage for health maintenance and relaxation.Anticellulitic and therapeutical.For more information plecase call! Massagio per manutenzione e relax.Anticellulite e terapeutice.Per ulteriori informazioni chiamare per telefonare! Anunt de pe www.publi24.ro Cred ca avea acum ceva ani o locatie jegoasa, Ferdinand colt cu Mihai Bravu. Pat cu arcuri iesite, mizerie.Altii s-au incumetat sa ramana si au fost '' rupti '' in masaj. Am iesit urgent pe usa.Isi schimba des numele.De evitat total ! 4
pulacalului Reputație: 8 Postat August 7, 2019 Oras:Pula Oras:Pula Postat August 7, 2019 Ti se culca pula numai cand te uiti la poza aia.
stefanthegreat Reputație: 69 Postat August 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 7, 2019 Unde le gasiti bro! Cine merge la un asa anunt isi merita soarta
legionarul Reputație: 534 Postat August 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 8, 2019 Terminator, varianta cu labii! Dar la ce fata are nici nu-mi vine sa ma gandesc la labii! 1
dorobanti41 Reputație: 962 Postat August 9, 2019 Oras:București. Oras:București. Postat August 9, 2019 E pe camion poza,A lucrat intercomunitar :)
georgiles Reputație: 23 Postat August 12, 2019 Oras:Cinema Gloria Oras:Cinema Gloria Postat August 12, 2019 Ce dezastru
dl_geo Reputație: 712 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 Dacă ai vreo boală sexuală și te duci la asta te însănătoșesti, că se sperie virusurile și fug... Că-ți cade și pula și se usucă coaiele e partea a doua :( 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum