altadata Reputație: 4456 Postat August 6, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 6, 2019 Buna! De la top Suceava!Esti binevenita! 1
altadata Reputație: 4456 Postat August 6, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 6, 2019 GRESIT! E de la topul meu personal... de pe locul 1 iar pozitiile de la 2 la 9 nu sunt ocupate. Acum trebuie sa gasesc solutii ca sa bag Brasovul pe traseiele mele. Sper sa nu am discutii la firma daca merg de la Pitesti la Targu Jiu via Brasov, de exemplu... :slap2 Va fi topicul pe care il voi urmari cu cel mai mare interes... si destule regrete din cauza plecarii.Esti off-topic si egoist!😃😃😃
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat August 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Postat August 6, 2019 Salutare! :girly Mă numesc Sonia, am 20 de ani, 1.68m, 48 kg, genul skinny dar cu forme ferme și apetisante și m-am hotărât să fac o vizită în orașul vostru! Lucrurile sunt simple: dacă vrei să te simți bine în compania mea îți faci o programare și o și respecți, altfel nu o face! Nu sunt adepta sexului mecanic, așa că nu voi fi niciodată cea care te primește doar ca să-ți ia banii. Deși în ochii unora sunt curvă, zdreanță..de fapt sunt cea mai mare "Plăcere".Mi-ar plăcea să întâlnesc persoane asemeni mie, respectiv serioase și cu cei șapte ani de acasă. Pun foarte mult accent pe igienă și toaletă și consider că, toți avem dreptul de a alege pe cine primim în intimitate, iar dacă primești un refuz, fii bărbat și nu îți arăta frustrările! Cadoul se va înmâna la începutul ședinței, în mod discret. Acesta este de 150 lei pentru o finalizare și 250 lei pentru o oră, CIM, COF, URO ACTIV se plătesc extra cu 50 de lei. Pentru mai multe detalii în legătură cu serviciile mele, vizitați profilul meu, iar pentru opinii referitoare la ce știu să fac, atitudine și altele vă las link către topicul din Suceava: https://nimfomane.co...nny-0752572019/ Foarte frumos Sonia! Felicitari :*O sa iti placa la Brasov! Altadata, ares05 si restul... nu o scapati si faceti cumva ca vizitele ei la Brasov sa fie cat mai dese. Te pup Sonia :* 1
altadata Reputație: 4456 Postat August 6, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 6, 2019 Foarte frumos Sonia! Felicitari :*O sa iti placa la Brasov! Altadata, ares05 si restul... nu o scapati si faceti cumva ca vizitele ei la Brasov sa fie cat mai dese. Te pup Sonia :*Creato si tu esti off-topic!😃😃😃😃Lasati domnisoara sa respire, nici nu a ajuns bine...
danyclopotma Reputație: -49 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Cam trasa la indigo descrierea . 1
altadata Reputație: 4456 Postat August 6, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 6, 2019 Cam trasa la indigo descrierea .Ai inceput sa fii off-topic!! 1
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat August 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Postat August 6, 2019 Cam trasa la indigo descrierea .Daca e descriere... e trasa la indigo...Daca nu e descriere... iar nu e bine pentru ca nu e...Cum o dai, tot nu e bine! Important este ca Sonia si-a dat interesul sa compuna o descriere cat mai pe intelesul tuturor... Pana la urma, asta conteaza; restul sunt detalii! Ps: gata cu off-topicul! 1
ares05 Reputație: 164 Postat August 6, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 6, 2019 Draga Beatrice, venind din partea ta (recomandarea) cu siguranță vizită la această domnișoara va fii memorabilă.O asteptam cu drag! 2
danyclopotma Reputație: -49 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Daca e descriere... e trasa la indigo...Daca nu e descriere... iar nu e bine pentru ca nu e...Cum o dai, tot nu e bine! Important este ca Sonia si-a dat interesul sa compuna o descriere cat mai pe intelesul tuturor... Pana la urma, asta conteaza; restul sunt detalii! Ps: gata cu off-topicul! nu e compusa e plagiata 100%;) in rest nu am treaba trebuie sa faca si taica parintele 200 ca sa fie alta culoare. 1
danyclopotma Reputație: -49 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Imi cee scuze penteu spiritul de observare dar na. Asta este . 1
danyclopotma Reputație: -49 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 App ca sa-i raspund domnitei oare trebuia sa pun si eu pe un prieten curvar sau un avocat ??? 1
altadata Reputație: 4456 Postat August 6, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 6, 2019 nu e compusa e plagiata 100%;) in rest nu am treaba trebuie sa faca si taica parintele 200 ca sa fie alta culoare.Si ti-ai gasit aici sa iti faci cele 200 de postari?Mergi pe DG sau in alte locuri, nu pe topicele fetelor.
danyclopotma Reputație: -49 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Ai inceput sa fii off-topic!!sunt singurul ??? 1
ah1330 Reputație: 160 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Accesat link-ul de la Suceava nu mi se pare a fi de top din recenzii pe minu nu ma convins dar vedem cine merge ce parere o sa aibe 2
altadata Reputație: 4456 Postat August 7, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 7, 2019 Accesat link-ul de la Suceava nu mi se pare a fi de top din recenzii pe minu nu ma convins dar vedem cine merge ce parere o sa aibeCu toate cele scrise pe topicul din Suceava...cert este ca Sonia, din punctul meu de vedere, este de buna credinta, daca a postat link-ul cu recenzii, semn ca nu are nimic de ascuns!Hai sa nu tragem concluzii pripite si sa asteptam primele recenzii din Brasov!
extraterestru78 Reputație: 108851 Postat August 11, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 11, 2019 No nu-i bai, pana la urma tot o sa vii. Te asteptam cu drag 😘
aldutzu Reputație: 19 Postat August 28, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 28, 2019 Incerc o recenzie scurta pentru o persoana care merita cu prisosință să ajungă și la top Brașov.Modalitate de contact WhatsApp, locație vizavi mall Coresi.De când a deschis ușa m-a întâmpinat un chip de model, fără exagerare, slăbuță la corp, pe gustul meu. Stat la o țigară apoi trecut la acțiune .... Și ce acțiune...pentru mine a fost de top Bv. Note: locație 10Oral 10NP 1069 ....10!Cine prefera fetele mai plinuțe poate sa se reorienteze...Cadou... 250 pentru o oră. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum