motanelu Reputație: 269 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:aici. Oras:aici. Postat Septembrie 18, 2019 Pacat ca esti langa Coresi...
abbyyy Reputație: 15 Postat Septembrie 18, 2019 Postat Septembrie 18, 2019 Pt mine nu.. oare sa ma risc :)) sa nu imi spuna ca cealalta, tot langa coresi, ca sunt "dubios" chiar daca nu am tatuaje :)) mai fac inca un drum degeaba :( Spune-mi te rog, accepti si programari prin mesaj? Ca nu sunt utilizator whatsapp si am vazut ca faci doar pe whatsapp programari. Iti multumesc anticipat.
abbyyy Reputație: 15 Postat Septembrie 18, 2019 Postat Septembrie 18, 2019 O sa ma straduiesc sa iti scriu maine un mesaj cat mai corect, sa vedem poate vrea soarta sa ne cunoastem. Mie imi place sa cumosc oameni interesanti, eu nu sunt curvaru clasic. Vedem maine, iti scriu.
zyxxyz Reputație: 289 Postat Septembrie 18, 2019 Postat Septembrie 18, 2019 Aşa cum am promis, dragii mei. :)poti sa si iei mana de acolo :}
milus Reputație: 76 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Septembrie 19, 2019
motcarpy Reputație: 73 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 20, 2019 Programarile faci doar pe whatsapp? La telefon nu raspunzi?
alistar Reputație: 3 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Septembrie 20, 2019 Nu ai amabilitatea sa ne dai un cont bancar unde sa virăm contravaloarea serviciilor tale sa nu te mai deranjezi sa deschizi ușa...poate nu îți permite timpul... Cate arogante🤑🤑🤑
alistar Reputație: 3 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Septembrie 20, 2019 Cu siguranță nu ma opresc...
rhaegar07 Reputație: 189 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 20, 2019 Nu ai amabilitatea sa ne dai un cont bancar unde sa virăm contravaloarea serviciilor tale sa nu te mai deranjezi sa deschizi ușa...poate nu îți permite timpul... Cate arogante🤑🤑🤑Când e cu tine îți convine sa îți pună pauză sa răspundă la telefon? 1
alistar Reputație: 3 Postat Septembrie 21, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Septembrie 21, 2019 Spre deosebire de labagii eu nu trebuie sa plătesc mereu sa vad o pasarica...Pentru unii e sport național pupatul în fund...si apoi va plângeti ca s a uitat la voi ca la un portofel gol.Si vezi ca stai prost si cu adunarea si împărțirea...Nu fac un mod de viata din acest forum,pentru ca eu spre deosebire de (bărbații) din spatele tastaturii de pe aici,am una... Ps Mai renunta si tu la viata asta virtuală si coboară pe Pământ
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum