Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 . Link spre comentariu
mihai1996 Reputație: 66 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Buna Sonia la Sibiu nu mai vii? Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2019 e vreun topic unde nu ai pus intrebarea asta? :)) Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Buna Sonia la Sibiu nu mai vii?Ai un fix!!Vrei sa duci toate fetele in Sibiu!😃😃😃Eu zic sa trimiti PM la toate fetele de pe forum. Asa nu mai pari penibil! 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Buna Sonia la Sibiu nu mai vii?Are vreun caiet de 80 de file pe care se grăbește sa-l umple :)) Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108845 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Ai un fix!!Vrei sa duci toate fetele in Sibiu!😃😃😃Eu zic sa trimiti PM la toate fetele de pe forum. Asa nu mai pari penibil! 😂😂 👠Link spre comentariu
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 . 1 Link spre comentariu
Vizitator tonyst Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Buna Sonia la Sibiu nu mai vii?Cineva a spus niste vorbe celebre: "Marș mă, la labă!" Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Ce e topicul asta Sonia? Acum văd. Tu aveai un mod de a selecta clienții suspecți, după cum știu. 2 zile am umblat și eu prima dată după tine. Ai uitat, tot schimbam numere de telefon, ma refuzai... ba ca am vocea suspecta, ba ca e o voce groasă , pana la urma am reușit sa te vizitez. Și eu ți-am făcut varză topicul de pe Suceava, dar tot nu m-am lăsat, pana la urmă a ieșit o întâlnire bună zic eu. A doua oara nu îți mai zic ce era sa îmi faci 😂😂 P. S Te astept la Sibiu 😂😂😂. Glumeam, deja sar băieții 😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Ce e topicul asta Sonia? Acum văd. Tu aveai un mod de a selecta clienții suspecți, după cum știu. P. S Te astept la Sibiu 😂😂😂. Glumeam, deja sar băieții 😂😂Un mod atat de avansat, ca te cunoaste după nr. de telefon, sau amprenta pe care o lasi pe display cand scrii SMS :) Ii apar toate datele despre tine instantaneu, marime, varsta, cât reziști, fetisuri, stare civilă, varsta, etc :)) Multe fete și-ar dori sa aiba capacitățile ei :) Lăsând gluma la o parte, deh, am incercat, nu s-a putut, probabil era ocupată, întotdeauna exista o dată viitoare :) Sonia, sper sa nu te deranjeze ironia mea, imi pare rau ca nu am reusit sa te cunosc pe parcursul vizitei tale, poate data viitoare ne sincronizam :) PS Voi nu aveti fete la Sibiu? :) Link spre comentariu
2015vortex Reputație: 29 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Planet Earth Oras:Planet Earth Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Salutare! Am doua intalniri frumoase cu Sonia, una la sfarsitul lui august si ultima saptamana trecuta. Modalitate de contact: 10 - programare prin whatsapp cu cateva ore inainte, confirmare inainte cu o jumatate de ora, share location, programarea respectata fara probleme la ambele intalniri. Locatie: 10 - vizavi de Coresi, apartament fain, baie cu toate dotarile. Igiena : 10 - curata, epilata, parfum discret, dus inainte de actiune. Aspect: 10 - draguta la chip, inalta, slim spre skinny, sani foarte faini, fund misto. ON: 10 - cu variatiuni de la soft la PSE. NP: 10++ - Probabil cel mai buna experienta de care am avut parte, pune multa pasiune, foarte implicata in toate pozitiile incercate. GFE: 10++ Atitudine:10 La capitolul asta mi-a redefinit standardele. Foarte implicata, foarte pasionala, FK intens. De revenit cu siguranta cat mai des posibil si cu mare drag. Cadou: 300/h 1 Link spre comentariu
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 . Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Un mod atat de avansat, ca te cunoaste după nr. de telefon, sau amprenta pe care o lasi pe display cand scrii SMS :) Ii apar toate datele despre tine instantaneu, marime, varsta, cât reziști, fetisuri, stare civilă, varsta, etc :)) Multe fete și-ar dori sa aiba capacitățile ei :) Lăsând gluma la o parte, deh, am incercat, nu s-a putut, probabil era ocupată, întotdeauna exista o dată viitoare :) Sonia, sper sa nu te deranjeze ironia mea, imi pare rau ca nu am reusit sa te cunosc pe parcursul vizitei tale, poate data viitoare ne sincronizam :) PS Voi nu aveti fete la Sibiu? :) Cred ca nu ai înțeles ideea. Eu am vizitat-o. Sonia încă nu ma știe, nici după număr de telefon, nici de pe alta aplicație. Nici măcar prieteni nu suntem aici. Sa o înțelegi mai bine îți las un link al recenziei mele de pe topicul de Suceava. Din momentul vizitei pana la postarea ei au fost 1 luna, chiar se vede asta în postare și editarea din postare, atunci era într-o secțiune aparte. Nici măcar la testate. Sonia doar își selectează clienții suspecți. Eu am alergat 2 zile după ea, cu diferite numere de telefon. Eram suspect în voce. https://nimfomane.com/forum/topic/130860-sonia-bruneta-skinny-0752572019/?p=5727000 Scuze soniasexxxy de offtopic, iar ma bag aiurea în topicele tale. P. S Nu sunt din Sibiu, profilul meu conform recenziilor mele, îți va spune ca sunt de peste tot. A fost doar o ironie. Link spre comentariu
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 . 1 Link spre comentariu
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 . 1 Link spre comentariu
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 . 1 Link spre comentariu
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2019 Partajează Postat Octombrie 5, 2019 . 1 Link spre comentariu
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2019 Partajează Postat Octombrie 5, 2019 . Link spre comentariu
motcarpy Reputație: 70 Postat Octombrie 10, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Saptamana viitoare vei fii in Brasov? Link spre comentariu
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 . 1 Link spre comentariu
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 . 1 Link spre comentariu
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 . 1 Link spre comentariu
bolack Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Disponibila dar tel inchis!!!! Link spre comentariu
Vizitator soniasexxxy Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum