raviyux Reputație: 6 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Nea Ionica se trezeste dimineataSe imbraca si cu el isi ia un saculet cu trei monedeUna aurie, una argintie si una aramie Vede padurea de aur de dimineata de razele Soarelui scaldata Chef de mers are, se balaceste intr-o rau albastru ca cerul si limpede ca oglindaSi o ia sus pe creastaCand ajunge in targ cascavalul sasesc il gustaCoboara intr-o prapastie ca de valeMerge cu greu pe campul plin de grau si floarea soareluiSi urca spre cararea dintre cei doi muntiUnde insetat ajunge, vede oi pe care le mulgeSi pe al carui lapte dulce il bea cu lacomieCoboara pe o campie intinsa unde il prinde seceta de amiazaCa sa nu-l bata soarele in cap, isi pune palaria peste capDirect spre depresiuneDar fugarit de Râsul infometatSi intra intr-o pestera unde se racoreste si isi trage sufletulDe unde iese la asfintit, lasand in urma sa o moneda de aur prin iarba cu floricele Ionica se trezeste si iese din pesteraSi vede ca e apus, iar cerul rosiatic ca focul de tabaraVede padurea cu copacii cu frunze ruginii ca de flacaraSe balaceste intr-un parau cristalin si verzui ca iarba plina de roua Merge la targ si musca cu lacomie salamul secuiescCoboara iar intr-o prapastie ca de vale batut de vantPaseste cu greu prin lanurile de porumbSi inconjoara livezile de pomii cu mereSi urca o alta carare dintre cei doi muntiUnde insetat ajunge, vede vaci pe care le mulgeSi laptele cu pofta direct din uger le sugeCa sa nu-l bata vantul si ploaia, deschide umbrela si o pune peste capDirect spre podisDar fugarit de un Urs infometatIntra intr-o scorbura plina de licheni si muschi sa se odihneascaIese , lasand in urma o moneda de bronz in balta de noroi cu frunze ruginii cazute Ionica al nostru se trezeste de searaVede padurea argintie, alba ca zapadaCu namet imprejurVuiet si frig de iti crapa dintii dardaindSe balaceste intr-un parau geotermal inghetatAdanc de negru ca smoalaCu luminitele stelelor argintii reflectate in apa ca niste cristaleAdmira cerul intunecat si negru matasosSi Luna craiasa ca un medalion Isi pune haina de blana peste elLa targ ca sa guste painea rumena si neagra brasoveanaUrca taras spre cei doi munti inalt si inzapezitiUnde vede capre din grajduriSa le mulga si sa le bea laptele fierbinteStrabate padurea de brazi din gheataGerul care il bate pe chelieIl face sa-si puna caciula peste urecheDar niste Lupi flamanzi il fugarescEl intr-o groapa ajungeConfortabila, calduroasa si moaleEl adoarme si asteapta sub veghe ca lupii sa pleceIese dupa un timp indelungatDin temnita noptii intunecate Fara sa lase o moneda de argint in zapada rece ca moartea Si vede rasaritul de Soare Verdeata revine, padurea aurie scaldata de luminaEl bucuros zice : o luam de la capat! 1
raviyux Reputație: 6 Postat August 9, 2019 Autor Postat August 9, 2019 Ia sa vedem cine e primul care rezolva ghicitoarea si isi da seama despre ce e vorba!
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Simpatic! :)Moneda argintie (care a ramas la el) era pentru nevasta ciobanului de la care tot fura lapte! :laugh2De fiecare data nu era nimeni acasa... :)
zero__tolerance Reputație: 463 Postat August 9, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat August 9, 2019 Daaa. S-a întors pricuriciul Depresiv, îl cheamă raviyux pe noua sesiune de VPN! :))) Iar a uneltit împotriva lumii la ceas de noapte, drogat şi singur în garsonieră, onanist versat cu dor de limbi. Vrea neapărat să facă un exit poll, un sondaj, ceva... Aş zice să punem mână de la mână şi să-i cumpărăm de ziua lui gonflabila aia de 9000 RON pe care şi-o doreşte cu ardoare, să-i mai îndulcească serile triste şi nopțile pustii.Cu îmbrăcatul ei pe la Gucci şi Harmani să se ocupe singur, că doar n-o s-o țină numai goală, în pat :))) Da' chiar, oare păpușile astea pot fi reparate după folosire intensivă, s-or găsi oare supape noi la rozetă ptr cele uzate? :))) Spare parts, sau cum le zice. Cel mai tare m-am crucit când sărmanul ăsta cu conturi multiple, a deschis intr-o noapte 7-8 conturi, toate cu personaje din acelaşi film de desene animate şi care conversau între ele. Incredibil cât de bolnav la cap e !!! :( Până nu demult erau şi pokemonii din GOT activi pe forum. Şi ăia vorbeau unul cu altul. Nu, JohnSnow...? De parcă nickurile bannate Enigma, Cryptomanul etc nu-s tot el. 'Tuz gm de imbecil sociopat. Băă, de te duc în disco cu mine, te iau căldurile şi ai atacuri de claustrofobie şi panică de te abordează vreo fată/ femeie.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Da, într-un nuc era un cuc și sub nuc era o vulpe.Zice vulpea către cuc: - da-te-n pula mea de cuc!Ce era sub nuc? 1
raviyux Reputație: 6 Postat August 9, 2019 Autor Postat August 9, 2019 @zerotolerance.......sau dolores sau xoxo sau capetown sau condition aka cerrone Vorbesti de garsoniere, cluburi, droguri, bani, curve, gonflabile, dar nu le ai saracule. =)))Si-a dat seama toata lumea ce sarac esti! Ca vorbesti de chestii la care doar viseziNu te mai da mare. Si nu sunt niciun depresiv, ma confunzi...Si nu eu am avut contul enigma, criptomanul , Jon Snow....ala era cwerty sau sonatul ala de vypushka si cocalarul **spam editat** celmaimuist/zeul internetului/silver cheetah
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Da, într-un nuc era un cuc și sub nuc era o vulpe.Zice vulpea către cuc:- da-te-n pula mea de cuc!Ce era sub nuc? :laugh2 O vulpe cu pula! :laugh2
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 :laugh2 O vulpe cu pula! :laugh2nu, dar pe aproape :D
zero__tolerance Reputație: 463 Postat August 9, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat August 9, 2019 @zerotolerance.......sau dolores sau xoxo sau capetown sau condition aka cerrone Vorbesti de garsoniere, cluburi, droguri, bani, curve, gonflabile, dar nu le ai saracule. =)))Si-a dat seama toata lumea ce sarac esti! Ca vorbesti de chestii la care doar viseziNu te mai da mare. Si nu sunt niciun depresiv, ma confunzi...Si nu eu am avut contul enigma, criptomanul , Jon Snow....ala era cwerty sau sonatul ala de vypushka si cocalarul **spam editat** celmaimuist/zeul internetului/silver cheetahŞtii foarte multe ptr un proaspăt înscris, la fel înşiri şi mulți useri din aceeaşi categorie de şobolani ca tine. Necunoscuți mie, crede-mă pe cuvânt. Sper să-ți iei curând o binemeritată clanță şi pe nickul ăsta. Cheers, jackass.
raviyux Reputație: 6 Postat August 9, 2019 Autor Postat August 9, 2019 Ştii foarte multe ptr un proaspăt înscris, la fel înşiri şi mulți useri din aceeaşi categorie de şobolani ca tine. Necunoscuți mie, crede-mă pe cuvânt. Sper să-ți iei curând o binemeritată clanță şi pe nickul ăsta. Cheers, jackass. Dolores, am auzit ca te urmareste Inesuka zi si noapte. Cica abia asteapta sa te violeze intr-o noapte cu straponul in cur! :laugh2
leroy9 Reputație: 143 Postat August 10, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 10, 2019 Da, într-un nuc era un cuc și sub nuc era o vulpe.Zice vulpea către cuc:- da-te-n pula mea de cuc!Ce era sub nuc?un arici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum