CACTUS.JACK Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 3, 2013 pisicuts cu bronx......dupa o anumita perioada........
CACTUS.JACK Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 3, 2013 si dupa o alta perioada... Hai gata ca va bag cam mult in seama....SUCCESURI!!!
Pisicel Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2013 Oras:Bronx Oras:Bronx Postat Iulie 3, 2013 Pe-o bere ca daca deschideam eu topicul disparea si el si eu! ps: pisic nu ma bana ca sunt machit si nu nimeresc sa-mi fac alt cont. Stima si respect pt toti si pt prima oara o spun serios. :hihat ps: il propun pe Leonidas sau Picon ca mod. :hooray
stalingrad Reputație: 44 Postat Iulie 3, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 3, 2013 Mi se pare scălâmbă euforia unora în privinţa "detronării" lui Ciocan. Ce biruinţă interioră fenomenală să-ţi poţi spune: aha, i-am venit de hac Motanului! Darămite să o scrii şi pentru alţii.Ce bătălii duc unii, domnule...Eu sunt aici să mă relaxez, alţii să pună paie pe foc.Nu-i înţeleg pe cei ce află o voluptate în a zbârli pisica... Lăsaţi-o, domnilor, în plata ei şi vedeţi-vă de oile voastre! N-aveţi stres în viaţa de zi cu zi, încât să aruncaţi şi pe aici cu sămânţă de furtună?!
D`ARTAGNAN Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2013 Oras:dupa blocurile gri Oras:dupa blocurile gri Postat Iulie 3, 2013 Din tot topicul asta doar unul singur ati gasit de banat??? ma minunez pana si eu de atata impartialitate................. Pe-o bere ca daca deschideam eu topicul disparea si el si eu! pe doua beri ca ai dreptate???
D`ARTAGNAN Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2013 Oras:dupa blocurile gri Oras:dupa blocurile gri Postat Iulie 3, 2013 @pisicel..auzi...auzi...http://www.youtube.com/watch?v=k5EySYj7eLY
songoku Reputație: 809 Postat Iulie 3, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Iulie 3, 2013 Pe-o bere ca daca deschideam eu topicul disparea si el si eu! ps: pisic nu ma bana ca sunt machit si nu nimeresc sa-mi fac alt cont. Stima si respect pt toti si pt prima oara o spun serios. :hihat ps: il propun pe Leonidas sau Picon ca mod. :hooray Ai innebunit,cu colegu spartan,acest forum va deveni unul al curvelor, si nu al curvarilor,nu am nimic cu spartanul,nici nu il cunosc,dar stim cu totii ca el da plusuri in stanga-dreapta ,peste tot unde vede in fata ochilor culoarea rosie.
Administrator pisicuts Reputație: 114756 Postat Iulie 3, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 3, 2013 Multumim tuturor pentru mesaje ne bucuram ca lucrurile au fost lamurite.closed.:wave
Postări Recomandate