Sari la conținut

0749810744

Postări Recomandate

• Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...
Postat

Anunt piata online: http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5506645

STOP, anunt real 100%

Daca ai fi langa mine unde ti-ar placea sa te ating ? Vrei sa ne jucam un joc impreuna ? Ce parere ai avea daca ti-as propune ceva obraznic ? Nu ezita sa ma contactezi , sunt disponibila Non Stop 7/7, deplasari la hotel si nu numai !!

ID: [email protected]

Poze:

post-16525-0-59783100-1372870405_thumb.jpg

post-16525-0-26702500-1372870418_thumb.jpg

post-16525-0-14317700-1372870430_thumb.jpg

post-16525-0-98077900-1372870444_thumb.jpg

Am sunat pe acel numar dar n-am avut norocul sa-mi raspunda. Ceva imi spune insa ca nu e vreo noutate, probabil e vreun rebranding dar nu stiu exact cum sa fac o conexiune. Poate unul dintre voi cei cu vechime sau mai inspirat ne lamureste.

Mersi.

Toate bune!  :hihat

post-16525-0-58416800-1372870457_thumb.jpg

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Buna!

Tentat fiind de "noutatea" anuntului am sunat sa vedem cine se iveste...suna de 2 ori si apoi primesc un superb ton de ocupat! ..ok,zic,e ocupata domnisoara..dupa exact 30 de secunde primesc sms.."da,ce doresti si cand?".... avand cateva minute libere zic...hai sa-i raspund,cu toate ca daca le invatam asa cu sms-uri,ne bombardeaza cand ne asteptam mai putin..dar no,fiind curios de "noutate" am zis hai sa vedem..ii cer niste detalii,despre servicii,locatie,pret,etc...raspunsul nu intarzie sa vina si imi spune ca domnisoara presteaza masaj combinat cu o+n la ...300 ora!si este in zona Diana,cart Gheorgheni... ii raspund ca este ff mult 300 / ora ,pretul pietei corect fiind altul..si ea imi rapsunde,la fel de prompt, ca clientii ei spun ca merita mult mai mutl pentru cum arata si presteaza!:))..beton am zis..nu stiu cum gasesc fetele astea numai clienti din astia la care le cade ,la propriu vad ca, banii din buzunar...altfel nu-mi explic cum stabilesc fetele astea preturile !
A si sa nu uit,nu accepta FK,cel putin nu de la prima intalnire si nici nu accepta o pre-intalnire sa-ti faci o idee despre ce fel de fata este!

Eu am zis pas,poate ceva coleg se incumeta sa sparga gheata...si asa subtire..:)

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

Cala: buna seara
Cala: deranjez??
larisalarisa691: buna nu
Cala: gasisem de dimineata un anunt cu acest id
Cala: este valabil anuntul?
larisalarisa691: ok si cand tear interesa?
Cala: pentru sambata seara sau duminica seara
larisalarisa691: ok ma cauti atunci inainte sa vrei sa vi
larisalarisa691: pa pa
Cala: se pare ca esti cam zgarcita la vorbe
larisalarisa691: nu dar ce rost are sa vb acum peste atatea zile?
Cala: ok
Cala: scuze deranjul
larisalarisa691 is typing...
larisalarisa691: ok pa pa

Cam atat o duce capu pe o dameza care isi impune pretul de 300 lei (grei) ora.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...