Sari la conținut

Larisa 0720894035

Postări Recomandate

• Oras:in zona
  • Disponibila
  • Oras:in zona
  • Disponibila
Acum 6 minute, larisablink a spus:

Bună dimineața❤️

De azi, disponibilă in Brașov, pentru câteva zile🤗

Nu am modificat nimic la lista de servicii și prețuri.

Vă aștept cu drag❤️🦋

Bine ai revenit, unde ai locația?

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Vă salut! Am vizitat și eu titulara topicului, atras mai ales de marketing și, de ce sa mint, de aspectul fizic. Nu pot sa nu menționez ca marketingul, cu puține programări pe zi, de minim o oră, m-a dus cu gândul spre Beatrice. Știu ca nu e voie sa menționez alte gagici în recenzii, dar îmi asum. Paranteza, dacă cineva mai știe ceva, sunt ochi și urechi :)) Si băiat bun :))

Sa revenim la titulara, din punctul meu de vedere, interacțiunea a fost una mediocră. Probabil și din cauza așteptărilor mele, pentru ca marketing bun. Înțelegeți voi. Nimic de reproșat. Domnisoara este cea din fotografii, dar fotografii care o avantajează. Interacțiunea a fost una normală, poate puțin peste medie, găsiți subiecte de discuții și fără trafic și vreme. Am discutat și ce/cum îmi place, ceea ce e de apreciat.

Fiind prima mea recenzie fără note, pot sa spun ca din punct de vedere al acțiunii, oralul este deep și la normal se implică. Poze reale, servicii corecte, dar n-am făcut click, aveam așteptări mai mari.

De recomandat: nu

De revenit: nu

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
On 5/15/2023 at 1:27 AM, spoitorul said:

Probabil și din cauza așteptărilor mele, pentru ca marketing bun.

On 5/15/2023 at 1:27 AM, spoitorul said:

aveam așteptări mai mari

As dori sa intreb, in cazul ca nu este o intrebarea prea intima, care au fost asteptarile (mai mari) neindeplinite? Poate ne ajuta si pe noi, cei care dorim sa o vizitam, sa luam o decizie corecta.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 3 ore, Pascaluta a spus:

As dori sa intreb, in cazul ca nu este o intrebarea prea intima, care au fost asteptarile (mai mari) neindeplinite? Poate ne ajuta si pe noi, cei care dorim sa o vizitam, sa luam o decizie corecta.

Salut! Nu vreau sa poluez aiurea, recenziile noastre sunt subiective, bazate pe experiente din trecut, ca alte etaloane nu avem. Cum am scris și mai sus, prestația domnișoarei a fost bună, interacțiunea la fel. N-am făcut click, cum se mai spune pe aici.

Link spre comentariu
  • Telefon: 012345678
  • Indisponibila
  • Indisponibila

De mâine, voi fi disponibilă in Brașov, pentru 3 zile, însă vă aștept incă de azi cu programări, cu rugămintea să îmi menționați si intervalul orar in care vă pot răspunde înapoi, altfel nu o voi face,dacă nu văd mesajul in primele 5 minute, pentru a nu creea probleme. 

Deși nu s-a schimbat nimic in lista de prețuri si servicii, voi face totuși, o recapitulare:

🫠Nu imi doresc să ajungem in pat fără a ne cunoaște puțin înainte, fără a vorbi, să îmi spuneți înainte ce vă doriți, si cum pot să vă fiu pe plac.🫠

🩷Nu percep extra pentru nici un serviciu din lista de mai jos, totul este inclus in preturile menționate.🩷

🤗Programările pot fi făcute în PM sau pe What's App, în scris, unde vă rog să menționați orașul, pentru a nu crea confuzii.

️Nu accept apeluri audio/video pe Whatsapp

🩷Prețurile sunt:

💚O oră-300 lei

🩵🔆OFERTĂ 🔆Două ore-500 lei

💜🔆OFERTĂ 🔆Trei ore-600 lei

💙Serviciile: 

💛Sex oral protejat sau neprotejat in funcție de igienă și de dorințe/Deepthroat(specialitatea casei, rog să fiți epilați)NU FAC FACEFUCK

💛Sex normal (doar protejat),accept diferite pozitii

💛Finalizare corporala (Cob)

💛Finalizare orala (Cim)

💛Finalizare facială(Cof)

💛 Saruturi, mangaieri, atingeri pe corp

💛Accept 69, cunnilingus

💛Hand job

💛FK (sarut frantuzesc), in fct de igienă si compatibilitate 

💛Girlfriend Experience (GFE)     

💛Folosirea jucariilor erotice

💛Foot job/Foot fetish

💛Masaj relaxare/masaj erotic 

💛Duș împreună/duș asistat/sex la duș

💜Deplasări doar la hotel 400 lei ora!      

️NU FAC ANAL(indiferent de suma oferită) 

️NU NEGOCIEZ PRETUL   

️NU PRESTEZ LA FINALIZARE️ 

⚠️Cadoul se lasă la începutul întâlnirii  

⚠️Confirmarea programării se va face cu 1 h înainte, în caz contrar, o voi anula.

💜Pentru mai multe detalii si programări, contactați-mă la nr de telefon💜 

📞0720894035📞 

🟢DOAR WHAT'SApp

• Inimioara 2
Link spre comentariu
19 minutes ago, larisablink said:

De mâine, voi fi disponibilă in Brașov, pentru 3 zile, însă vă aștept incă de azi cu programări, cu rugămintea să îmi menționați si intervalul orar in care vă pot răspunde înapoi, altfel nu o voi face,dacă nu văd mesajul in primele 5 minute, pentru a nu creea probleme. 

Deși nu s-a schimbat nimic in lista de prețuri si servicii, voi face totuși, o recapitulare:

🫠Nu imi doresc să ajungem in pat fără a ne cunoaște puțin înainte, fără a vorbi, să îmi spuneți înainte ce vă doriți, si cum pot să vă fiu pe plac.🫠

🩷Nu percep extra pentru nici un serviciu din lista de mai jos, totul este inclus in preturile menționate.🩷

🤗Programările pot fi făcute în PM sau pe What's App, în scris, unde vă rog să menționați orașul, pentru a nu crea confuzii.

️Nu accept apeluri audio/video pe Whatsapp

🩷Prețurile sunt:

💚O oră-300 lei

🩵🔆OFERTĂ 🔆Două ore-500 lei

💜🔆OFERTĂ 🔆Trei ore-600 lei

💙Serviciile: 

💛Sex oral protejat sau neprotejat in funcție de igienă și de dorințe/Deepthroat(specialitatea casei, rog să fiți epilați)NU FAC FACEFUCK

💛Sex normal (doar protejat),accept diferite pozitii

💛Finalizare corporala (Cob)

💛Finalizare orala (Cim)

💛Finalizare facială(Cof)

💛 Saruturi, mangaieri, atingeri pe corp

💛Accept 69, cunnilingus

💛Hand job

💛FK (sarut frantuzesc), in fct de igienă si compatibilitate 

💛Girlfriend Experience (GFE)     

💛Folosirea jucariilor erotice

💛Foot job/Foot fetish

💛Masaj relaxare/masaj erotic 

💛Duș împreună/duș asistat/sex la duș

💜Deplasări doar la hotel 400 lei ora!      

️NU FAC ANAL(indiferent de suma oferită) 

️NU NEGOCIEZ PRETUL   

️NU PRESTEZ LA FINALIZARE️ 

⚠️Cadoul se lasă la începutul întâlnirii  

⚠️Confirmarea programării se va face cu 1 h înainte, în caz contrar, o voi anula.

💜Pentru mai multe detalii si programări, contactați-mă la nr de telefon💜 

📞0720894035📞 

🟢DOAR WHAT'SApp

Stii de acum in ce zona o sa ai locatia?

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Hello băieți!🦋❤️

Iată-mă si ajunsă la Brasov😊

Așa cum am promis,am revenit si cu detalii despre locație,care se află în Răcădău!

Pupicei dulci😊❤️

• Inimioara 2
Link spre comentariu

• Indisponibila
  • Indisponibila

Hey dragilor❤️

De mâine voi fi disponibilă în Brașov, pentru 3 zile, într-o garsonieră cochetă🥰

Îmi puteți scrie încă din seara aceasta, pentru a face programări pentru zilele următoare.🦋

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...