Sari la conținut

Threesome bucuresti

Vizitator mihai1012

Postări Recomandate

Postat

https://i.imgur.com/Hzf80V2.gif

Evita sa te mai bagi in seama cand esti beat!

Unii beau sa se relaxeze.. Tu... Ok. Sa scurtam lesa atunci. Atentie la Stapana ta, aia care tine, merita ce primesti!

Vizitator loving boy
Reputație: 0
Postat

Evita sa te mai bagi in seama cand esti beat!

Unii beau sa se relaxeze.. Tu... Ok. Sa scurtam lesa atunci. Atentie la Stapana ta, aia care tine, merita ce primesti!

https://i.imgur.com/ljMfw4u.gif

• Like 1
Postat

Salutare băieți. Am si eu o problema "mare":)) După mult timp de gândire am decis sa fac un pas către dorința ei:aceea de a cunoaște si un alt bărbat. Mentionez ca probleme sexuale in cuplu nu am avut(Am incercat absolut tot ce se poate in 2 + jucarii,costumase etc),doar ca are ea curiozitatea asta si se excită din ce in ce mai tare pentru că știe că m-a convins oarecum. Am apreciat sinceritatea ei si uneori stau si ma intreb daca sunt tâmpit sau nu,dar pana la urma e o chestie hormonala nicidecum de sentimente asa ca sunt mai linistit. I-am propus sa luam o pauza de 1 săptămână,eu sa fac ce vreau si ea la fel.Mi-a spus că vrea să fiu de fata si sa particip si eu. Acum na nu stiu ce sa fac. As dori niste răspunsuri sincere nu la mișto pentru ca la fel de sincer am fost si eu cu voi. Ce părere aveți? Cum ar trebui sa gestionez această situație? Va multumesc anticipat!

PS : In cazul in care ne vom hotărî să facem acest pas va trebui să găsim si un băiat ok de pe-aici.(heterosexual doar.)

Am avut o experienta in acest gen.Eu am fost "jucatorul 2".E o chestie destul de placuta pentru femeie ,dar awkward pentru partea masculina.Daca decideti sa o faceti eu zic ca e mai ok sa fi si tu acolo deoarece probabil asta este ceea ce vrea ea.Tipa cu care am facut-o eu era mai incantata de idee sa zic.I-a placut la nebunie si "actiunea".

Oricum daca cauti iti sugerez siturile de swingeri din romania sau Tinder.Isi face ea cont si vedeti de acolo.

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

amada are criza varstei de mijloc :)))

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator loving boy
Postat

amada are criza varstei de mijloc :)))

Aaaa, ha, ha, ha :))))
Vizitator izabellasex&bdsm
Postat

Mai mai, iar s-a suparat si-a luat jucariile si a plecat.

Am varsat o lacrima...lui Ovidiu :)))

• Like 1
Vizitator loving boy
Postat

Mai mai, iar s-a suparat si-a luat jucariile si a plecat.

Am varsat o lacrima...lui Ovidiu :)))

să vină Costi costiță, cu "lacrimi curg, pe obrazul meu" :))))
Vizitator loving boy
Postat

Las' că vorbim pe celalalt, Iza. ;)

Vizitator loving boy
Postat

Da' tu ce ai cu ea?

Postat

Celelalte 5.

Daca mai vad iesiri din astea, promit, nu mai raspunde la numarul ala.

Fă, la 17:34 ai zis "Amada out". La 17:43 deja imi dadeai replica. Cat ai lipsit, cat te-ai dus sa te pisi sau cum?

Care "celelalte 5" ? Am eu 5 nr de tel sau cum?

Si cum adica nu o sa mai raspund la telefon? Fă, iar ameninti ? Tu o iei pe aratura pe zi ce trece !

Te simti si tu sefa pe aici, de zici ca e site-ul tau sa iei decizii.

Ma dezgusti pe zi ce trece. De la ghicit in unde wifi si citirea viitorului cat si a trecutului, la blesteme, injuraturi, jigniri, amenintari, toate in nenumarate randuri in decursul anilor. Mai poti, fă? Cata rautate si nesimtire zace in tine?

Esti un caz pierdut, din pacate...

• Like 1
Postat

Fă, la 17:34 ai zis "Amada out". La 17:43 deja imi dadeai replica. Cat ai lipsit, cat te-ai dus sa te pisi sau cum?

Care "celelalte 5" ? Am eu 5 nr de tel sau cum?

Si cum adica nu o sa mai raspund la telefon? Fă, iar ameninti ? Tu o iei pe aratura pe zi ce trece !

Te simti si tu sefa pe aici, de zici ca e site-ul tau sa iei decizii.

Ma dezgusti pe zi ce trece. De la ghicit in unde wifi si citirea viitorului cat si a trecutului, la blesteme, injuraturi, jigniri, amenintari, toate in nenumarate randuri in decursul anilor. Mai poti, fă? Cata rautate si nesimtire zace in tine?

Esti un caz pierdut, din pacate...

In regula. Nesimtirea nu se poate trata.

Dar te asigur ca-ti trec impresiile.

Eu nu sunt centurista ca tine.

Am primit raspunsul. Am ceva mai bun de facut azi, dar imi fac timp si pentru tine, promit. ;)

Vizitator loving boy
Postat

Tot eu?

Stai jos ca nu te-am chemat!

Sa vad raspunsul zanei. Eu ma tin de promisiuni.

las-o mai moale cu ordinele astea, că-ți dau și eu unu' :))))

Nu înțeleg, ți-a luat pâinea de la gura, pula de la pizda, șamd?

• Like 1
Postat

In regula. Nesimtirea nu se poate trata.

Dar te asigur ca-ti trec impresiile.

Eu nu sunt centurista ca tine.

Am primit raspunsul. Am ceva mai bun de facut azi, dar imi fac timp si pentru tine, promit. ;)

In primul rand , eu nu sunt "centurista", nu am lucrat la strada sau la peste, ca tine.

Mie sa imi treaca impresiile? Tot eu imi dau impresii cand tu suferi pe burta goala si esti vai de soarta ta ?

Tot tu imi zici mie ca nesimtirea nu se poate trata, cand eu azi nu ti-am zis nici "da-te mai incolo", ci doar te-am citat intr-un raspuns pe un topic, fara a jigni, injura sau vb in nas? Iar de aici ai sarit ca arsa si ai inceput circul !

Fă, daca ai un gram de luciditate, zi tu, argumentand, ce rahat ti-am facut eu azi sa faci atata panarama? Doar pt ca te-am citat si nici macar nu am vb la adresa ta, ci despre un subiect general? Sau deranjul asta a fost, ca mi-am permis sa te citez?

• Like 1
Postat

las-o mai moale cu ordinele astea, că-ți dau și eu unu' :))))

Nu înțeleg, ți-a luat pâinea de la gura, pula de la pizda, șamd?

Daca nu intelegi de ce te bagi? Ti-a dat pizda gratis?

Izabella, raspunsul am, nu se schimba nimic, nu e cazul sa cauti cai verzi pe pereti dupa ce m-ai atacat iar, fiind ignorata...

Ai zis ca daca spun "out" e loc sa faci ce vrei, think again pe viitor.

Vizitator loving boy
Postat

Izabella, raspunsul am, nu se schimba nimic, nu e cazul sa cauti cai verzi pe pereti dupa ce m-ai atacat iar, fiind ignorata...

doar pentru că e mai bună ca tine, rușine.
Postat

Fă nu o mai in balaraii si raspunde clar.

Ce rahat te-a deranjat la faptul ca azi te-am citat de ai in plm reactiile astea ?

Vrei sa iti dau aici citare multipla ca sa revezi postarea mea care a fost cat se poate de decenta si fara vreun atac la persoana si apoi raspunsul agresiv la adresa mea ?

Postat

Fă nu o mai in balaraii si raspunde clar.

Ce rahat te-a deranjat la faptul ca azi te-am citat de ai in plm reactiile astea ?

Vrei sa iti dau aici citare multipla ca sa revezi postarea mea care a fost cat se poate de decenta si fara vreun atac la persoana si apoi raspunsul agresiv la adresa mea ?

"Fa" ii spui celei care te-a crescut curva parsiva, nu mie.

Tu nu ai ce discuta cu mine, daca ultima data nu ai inteles asta, de data asta o sa intelegi.

Te bagi cu PM-uri de prietenie, cand mai plusam ce scrii, in zilele tale bune... Apoi sari ca o dementa ca-ti iau locul din lumina atentiei...

Esti penibila.

Te bagasera la top, trebuia sa-ti vezi de suptul pulii, dar nu, tot centura faci!

Postat

Viata nu este un joc. Este un sir de decizii.

O expresie frumoasa !

Doar ca eu cred ca viata este un joc, unde nu ai "3 vieti" si exact cum ai zis si tu , un sir de decizii, care pot avea impact /urmari pe termen scurt sau lung, decizii remediabile sau iremediabile.

Cred ca ideea de "soarta" cat si "liberul arbitru", este jumi juma. Pe ideea, cum iti asterni asa dormi sau Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista.

Iza, eu sincer nu am nimic cu tine, de fiecare data tu esti cea care ma cauta in buzunare...

La aproximativ 50 cat ai acum, cand inca faci ce faci... Cand spui ce vor ei sa auda si nu ce simti... Crezi totusi ca esti superioara mie.

Nu mi-am pus problema vreodata cine ar fi peste cine in ecuatia asta, eu stiu ca nu te las sa tabari, tu tot incerci in dementa ta...

Incearca. Nu o sa te faca sa te simti mai bine.

Puteai sa ai o prietena, daram muntii pentru cei care pastrez in suflet.

Ai ales, ca in puscarie, sa sari pe cel mai mare...

Viata este un sir de decizii, iar tu continui sa faci aceeasi greseala. Nu dau 2 bani pe tine, tarfa!

Se vede clar acum? Am tabarat eu pe tine cu ceva ?
Vizitator loving boy
Postat

Io abia aștept să taberi pe mine cu totu' :)))
  • Like 1
Postat

"Fa" ii spui celei care te-a crescut

Fă tarfa ordinara, eu nu te-am injurat inapoi de morti cand TU m-ai injurat pe mine de morti, tine cont ca nu am vrut sa fiu la fel de ordinara ca tine, din respect pt ca mi-ai zis ca ma-ta e moarta.

Daca eu nu am bagat-o pe ma-ta in NICI O discutie, nu o baga nici pe mama mea .

Mai tii minte cand te luai de Karla ca a injurat pe toata lumea de morti, de vii si toate cele? O judecai, ah? Pai tu cu ce esti fa mai presus ca ea , cand tu faci fix la fel ca omul pe care l-ai judecat ?

Postat

Era clar, de cand ai spus ca ai fost ajutata de politie, ca e dupa o si noroc, m-ai minusat ca ai cont rosu si pizda in palma...

A fost clar atunci, acum ce mai cautai? Nu ti-am scris atunci, nu te abordam nici acum.

Pacientii las sa zbiere, dar tu crezi ca sunt datoar la tine cu ceva. Nu sunt. 

Continua caderea in abis, cine crezi ca o sa te tina de mana sa se duca cu tine? Ca de asta ai facut postarea, sa-ti acorde cineva dreptatea.

In ce? 

Amada este unica aici. Nume si caracter. Tu...  :no2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.