Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 S-au gasit voluntari? :)Tu ai găsit? :))))
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 Sa futa ce?Ai vazut vreo poza,macar o descriere a basinoasei,sau crezi ca noi futem orice gaina din gostat? Taci, bre, ca nu pricepi lumea "moderna"! :laugh2 Tu ai găsit? :)))) Voluntari nu am cautat. Am vazut un job azi, maine mai vad 2... Altceva m-ar tenta, dar nu acum. :)
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 Taci, bre, ca nu pricepi lumea "moderna"! :laugh2 Voluntari nu am cautat. Am vazut un job azi, maine mai vad 2... Altceva m-ar tenta, dar nu acum. :)Ce, când, cum, unde :)))) 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 Ce, când, cum, unde :)))) Ce si Cum cred ca erau in plus... :)Aaaa, de job zici! :laugh2
nalakekna Reputație: 0 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 Ce si Cum cred ca erau in plus... :)Aaaa, de job zici! :laugh2 cu tine baleno orice futai e un threesome, te-ai prins? huehuehue
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 cu tine baleno orice futai e un threesome, te-ai prins? huehuehue Stai cuminte, clona basita, cu mine nu se fute oricine.
morakygr Reputație: 165 Postat August 14, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 14, 2019 Pana la urma ai o viata nu 2-3. Care sa fie riscul ?Eu inteleg, ca tu chiar iti dao cu firma n cap vorba aia.. Adica cumva tu esti pe ideea "e nevasta mea de 8 ani, si acu i a venit si eu de altceva, dar io o las ca deh.. Sa si faca femeia poftele... Mai pe românește isi baga altu pula n nevasta ta, si ce e si mao rau, si cu tine de fata, înșelătorie pe fata... Eu asa vad lucrurile astea... Parerea mea, cand a decis sa va căsătoriti, trebuia sa se aștepte ca o sa i se mai faca si de alt ciocan dar cumva ar trebui sa refuze, sau s o fi gandit gen "cand mi se face, hai ca ii zic eu lui si il fac sa fie accepte"... Nu o sa accept asa ceva niciodată.. Pun punct mai bine si mi vad de viata in continuare.. Ori e nevasta mea ori nu mai e.. Ca ce fac altii de zicea Gherghita mai sus, e fix treaba kor ca sunt casatoriti oameni de 10 20 ani si fac asta, dar eu nu as suporta asta... 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 Eu inteleg, ca tu chiar iti dao cu firma n cap vorba aia.. Adica cumva tu esti pe ideea "e nevasta mea de 8 ani, si acu i a venit si eu de altceva, dar io o las ca deh.. Sa si faca femeia poftele... Mai pe românește isi baga altu pula n nevasta ta, si ce e si mao rau, si cu tine de fata, înșelătorie pe fata... Eu asa vad lucrurile astea... Parerea mea, cand a decis sa va căsătoriti, trebuia sa se aștepte ca o sa i se mai faca si de alt ciocan dar cumva ar trebui sa refuze, sau s o fi gandit gen "cand mi se face, hai ca ii zic eu lui si il fac sa fie accepte"... Nu o sa accept asa ceva niciodată.. Pun punct mai bine si mi vad de viata in continuare.. Ori e nevasta mea ori nu mai e.. Ca ce fac altii de zicea Gherghita mai sus, e fix treaba kor ca sunt casatoriti oameni de 10 20 ani si fac asta, dar eu nu as suporta asta... In ziua de azi femeile isi inchiriaza si uterul sa nasca copilul altora... Am ramas in urma rau cu vremurile astea "open mind". :slap2Raman la parerea ca pur si simplu ne ducem pulii de suflet! Si nu vorbesc de moravuri.
parintelul Reputație: -377 Postat August 14, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 14, 2019 In ziua de azi femeile isi inchiriaza si uterul sa nasca copilul altora... Am ramas in urma rau cu vremurile astea "open mind". :slap2Raman la parerea ca pur si simplu ne ducem pulii de suflet! Si nu vorbesc de moravuri.Io zic s-o futi tu pe asta.stapon ai,facalet ai,peturi de 2,5L ai
catalin2015 Reputație: 1720 Postat August 14, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat August 14, 2019 Pana la urma cum a ramas, sunt multumiti de raspunsuri, s-au hotarat, au inceput sa caute pe cineva ? Sau au si gasit deja ? nu am inteles.
Vizitator mihai1012 Reputație: 0 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 barbatului/femeie care a deschis topicul... pare ca ai, de fapt, raspunsuri la toate intrebarile si/sau ai aruncat o momeala, sa vezi reactiile, ca apoi sa-ti exprimi, cu adevarat, punctul de vedere. subiectul ridicat n-are (numai) legatura cu educatia, cultura, ci, mai degraba, cu "schemele electrice" din creier. acolo se face diferenta intre noi, la care se adauga o "mostenire" genetica, o latenta care, in unele cazuri, iese la iveala provocata un eveniment, soc... ce tie ti se pare open minded, mie/altora poate ca nu. e chestie de gust, temperament, sexualitate, psihologie, creier...etc! PS: chiar daca discutam, mai ales in contradictoriu, devine la fel de provocator, ca si subiectul in sine, sa ne pastram si respectam diferentele de opinie. Stai linistit. A fost ok. I-am arătat cum gandeste si lumea. A fost doar o fantezie pe care ea vrea sa o duca la extrem..s-a închis cartea de azi. Probabil cândva o sa vedem cu totii o recenzie. Am sperat pana la final ca isi va da seama dar nu a fost așa.nu stiu daca voia într-un fel sa ma manipuleze sau nu dar cert e că își dorește lucrul asta. Acum e liberă sa-l faca.. va multumesc oricum pentru ca ati intrat în jocul asta.
filofteu Reputație: 663 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 Mihaita, vreau sa-i multumesti in special lui Madi pentru ca a intrat in jocul asta. De doi lei. Apropo, respect. Stii cum sa-i faci sa tasteze. Fii binecuvantat.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 Stai linistit. A fost ok. I-am arătat cum gandeste si lumea. A fost doar o fantezie pe care ea vrea sa o duca la extrem..s-a închis cartea de azi. Probabil cândva o sa vedem cu totii o recenzie. Am sperat pana la final ca isi va da seama dar nu a fost așa.nu stiu daca voia într-un fel sa ma manipuleze sau nu dar cert e că își dorește lucrul asta. Acum e liberă sa-l faca.. va multumesc oricum pentru ca ati intrat în jocul asta.omule, în dragoste și război e permis orice. Numai că, în ambele cazuri, sunt victime.sorry, dar merg numai amândouă. 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 Stai linistit. A fost ok. I-am arătat cum gandeste si lumea. A fost doar o fantezie pe care ea vrea sa o duca la extrem..s-a închis cartea de azi. Probabil cândva o sa vedem cu totii o recenzie. Am sperat pana la final ca isi va da seama dar nu a fost așa.nu stiu daca voia într-un fel sa ma manipuleze sau nu dar cert e că își dorește lucrul asta. Acum e liberă sa-l faca.. va multumesc oricum pentru ca ati intrat în jocul asta. Cert este ca te-am insultat. Cuckold, etc...Apoi am spus ca o femeie a scris de la bun inceput...Se observa diferenta la postari. Cauta o femeie care te vrea pe tine. Poate sunt out of line iar, dar nu cred ca cineva s-ar simti bine in postura de a cincea roata pentru cazul cand celelalte cad. Rezerva nu este esenta. :hihat
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 Cert este ca te-am insultat. Cuckold, etc...Apoi am spus ca o femeie a scris de la bun inceput...Se observa diferenta la postari. Cauta o femeie care te vrea pe tine. Poate sunt out of line iar, dar nu cred ca cineva s-ar simti bine in postura de a cincea roata pentru cazul cand celelalte cad. Rezerva nu este esenta. :hihatdar e bine sa ai o rezervă, nu? :)))
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 dar e bine sa ai o rezervă, nu? :))) Depinde la ce. Poate sunt extremista in gandire, gen totul sau nimic... Alta nu mai face.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 Depinde la ce. Poate sunt extremista in gandire, gen totul sau nimic... Alta nu mai face.O exprimare mai potrivita ar fi “radicala in gandire”
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 O exprimare mai potrivita ar fi “radicala in gandire” Ai inteles ce vreau sa spun, decoreaza cum vrei. ;)
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 Depinde la ce. Poate sunt extremista in gandire, gen totul sau nimic... Alta nu mai face.la orice, Amada :))Dacă știi sa gestionezi rezervele. Alta nici eu n-am :)))
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 la orice, Amada :))Dacă știi sa gestionezi rezervele.Alta nici eu n-am :))) :)Ba spui sa ma dezlantui, ba sa-mi fac rezerve... :laugh2Bine, nu la propriu.Am ales sa nu mai fac sex de anul trecut pentru ca sunt totul sau nimic. Nu vreau jumatati sau sferturi, nu-mi dau satisfactie...Multi traiesc asa. Nu-i judec.Profesional ok, nu plateste bine, poate jobul este linistit, e nebun - macar bani sa iasa... Ceva trebuie sa-ti dea senzatia ca merita.Dar sentimental nu pot face asta.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 :)Ba spui sa ma dezlantui, ba sa-mi fac rezerve... :laugh2Bine, nu la propriu.Am ales sa nu mai fac sex de anul trecut pentru ca sunt totul sau nimic. Nu vreau jumatati sau sferturi, nu-mi dau satisfactie...Multi traiesc asa. Nu-i judec.Profesional ok, nu plateste bine, poate jobul este linistit, e nebun - macar bani sa iasa... Ceva trebuie sa-ti dea senzatia ca merita.Dar sentimental nu pot face asta.Despre asta e vorba, ei poate că au depășit anumite bariere și o tratează ca experiență, neamestecand lucrurile. Nu este o problema nici cu ei, nici cu tine, în ce privește gândirea. Ei sunt mai flexibili, tu mai conservatoare.
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 Despre asta e vorba, ei poate că au depășit anumite bariere și o tratează ca experiență, neamestecand lucrurile. Nu este o problema nici cu ei, nici cu tine, în ce privește gândirea. Ei sunt mai flexibili, tu mai conservatoare. Eu nu cred ca sunt flexibili.Ca barbat, cand femeia iti spune ca vrea sa se futa cu altii cu tine de mana... ai de ales. O tii de mana si uiti de ce te-ai insurat sau pleci.Stii ca am dreptate.Daca e doar o apucatura, poate trece, dar rana sentimentala ramane pana mori.Dar daca e doar inceputul? Se fute pana nu mai poate, se satura sa se simta o curva si vine inapoi. Acum ai de trait ani dupa experienta asta.Cineva spunea pe aici ca ai o viata... Asa e. Una. Orice cacat de genul asta, cat nu ai incerca tu sa-l ornezi cu flori, te afecteaza.E alegerea fiecaruia.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 Eu nu cred ca sunt flexibili.Ca barbat, cand femeia iti spune ca vrea sa se futa cu altii cu tine de mana... ai de ales. O tii de mana si uiti de ce te-ai insurat sau pleci.Stii ca am dreptate.Daca e doar o apucatura, poate trece, dar rana sentimentala ramane pana mori.Dar daca e doar inceputul? Se fute pana nu mai poate, se satura sa se simta o curva si vine inapoi. Acum ai de trait ani dupa experienta asta.Cineva spunea pe aici ca ai o viata... Asa e. Una. Orice cacat de genul asta, cat nu ai incerca tu sa-l ornezi cu flori, te afecteaza.E alegerea fiecaruia.ăsta e jocul, dragă. ;)
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 ăsta e jocul, dragă. ;) Viata nu este un joc. Este un sir de decizii.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 Viata nu este un joc. Este un sir de decizii.este un joc. Când iei decizii, pariezi. :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum