not secure Reputație: 1152 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 Ce dobitoci frate, sunt 2 dementi care intra pe contul mitropolitul, defapt 2 lingai
leroy9 Reputație: 143 Postat August 14, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 14, 2019 a tunato nebunu pe gonflabila ia dat stil, bravo
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 14, 2019 Ce dobitoci frate, sunt 2 dementi care intra pe contul mitropolitul, defapt 2 lingai a tunato nebunu pe gonflabila ia dat stil, bravoNu am sa imi pierd noaptea cu voi proxenetilor paranoic! unul mai idiot decat celalalt! :laugh2 :pope
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 14, 2019 Ce dobitoci frate, sunt 2 dementi care intra pe contul mitropolitul, defapt 2 lingaimosparanoia, du-te l obregia, acolo stau animalele turbate si incoerente ca tine! :laugh2
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=iGPOdftbN6U
leroy9 Reputație: 143 Postat August 14, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 14, 2019 Nu am sa imi pierd noaptea cu voi proxenetilor paranoic! unul mai idiot decat celalalt! :laugh2 :popeai vrea si tu sa ai fetite ca noi la produs sa stai cu pula in sus toata ziua si sa-ti vina banu' hai recunoaste ca esti gelos =)))
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 14, 2019 ai vrea si tu sa ai fetite ca noi la produs sa stai cu pula in sus toata ziua si sa-ti vina banu' hai recunoaste ca esti gelos =)))aha, recunosti ca sunteti fetite la produs? Cine este salaul, haide ca poate scapi!
mitropolitul Reputație: -93 Postat August 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 14, 2019 ai vrea si tu sa ai fetite ca noi la produs sa stai cu pula in sus toata ziua si sa-ti vina banu' hai recunoaste ca esti gelos =)))Mie nu imi vine banul din asa ceva, tu insa poti scapa!
leroy9 Reputație: 143 Postat August 14, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 14, 2019 Mie nu imi vine banul din asa ceva, tu insa poti scapa!tu-ti pui fundul la bataie =))
catalin2015 Reputație: 1720 Postat August 14, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat August 14, 2019 Am sa las asta aici, poate aveti nevoie. Screenshot_30.png O papusa de tip gonflabila foarte realisitca 160 cm inaltime cu cele 3 gauri super realisitice, sexy tinerica , macar o data in viata merita incercata , e de ajutor , temporar , dupa o bere la un film deocheat merge o asemenea "aventura".Pt placere personala e aceasta fantezie cu o femeie adormita sub forma de gonflabila, super realista arata ca o pustoaica super sexy cu senzatii chiar mai bune ca in realitate, ea geme vibreaza si sta in pozitia in care vreti, senzatii pe bune reale. Doresc sa vin in ajutorul vostru cu aceasta oferta temporara valabila cateva zile ca sa testati sa vedeti cum e, ca nu toti isi permit o asemenea minunatie la cat de scumpa e, ma deplasez la domiciliu dvs cu ea o las pt 24 ore, ieftin, ofer lubrefiant special natural.Pe cei care nu sunt interesati ii rog sa nu comenteze aiurea, fiti civilizati dupa cum e normal, nu raspund la comentarii neserioase !Astept mesaj in privat, seriozitate rog. ASTA E viitorul care incepe ACUUUUUUUUUUUUUM! viitorul e sumbru... Daca dai o cautare pe google gen "realistic sex dolls" sau ceva asemanator vei vedea ca exsita chestii mai tari fata de astea gonflabile. Alea fac parte din viitor, cand vor ajunge sa vorbeasca, sa se miste si sa simuleze actul sexual. Probabil in viitor vor exista bordel-uri cu asemenea papusi sau pot fi livrate la domiciliu si dupa o ora, doua, trei... vine proprietarul si o recupereaza :)Singura chestie care nu trebuie sa o contina softul lor e modul gospodina care sa vrea sex doar cand are chef :)))
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 14, 2019 Postat August 14, 2019 Daca dai o cautare pe google gen "realistic sex dolls" sau ceva asemanator vei vedea ca exsita chestii mai tari fata de astea gonflabile. Alea fac parte din viitor, cand vor ajunge sa vorbeasca, sa se miste si sa simuleze actul sexual. Probabil in viitor vor exista bordel-uri cu asemenea papusi sau pot fi livrate la domiciliu si dupa o ora, doua, trei... vine proprietarul si o recupereaza :)Singura chestie care nu trebuie sa o contina softul lor e modul gospodina care sa vrea sex doar cand are chef :)))Exista deja din 2017, in Barcelona. https://www.thesun.co.uk/news/4131258/worlds-first-brothel-staffed-entirely-by-robot-sex-workers-now-looking-for-investors-to-go-global/ Din ian. 2019 am inteles ca exista unul asemanator si la Oslo. 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum