Sari la conținut

Luiza - 0757125769

Postări Recomandate

Postat

Coaneeeee ce dracu circuit închis ca pe mine nu ma are în el ma jurrrr nici nu știu ce a făcut, habar nu am îți spun că ultima oara cind am fost la ea a fost în iulie sau august cind m as m întors dintr o expediție din Peru. pe buneeeee dar ce a făcut ce i sa intimplat nu te mint ca a s mai trece pe la ea

îți cunosc scrisul, te cunosc cred, punctele alea dar sa trecem peste. Mulțumesc pt punctul de reputatie
  • Oras:bucuresti
Postat

îți cunosc scrisul, te cunosc cred, punctele alea dar sa trecem peste. Mulțumesc pt punctul de reputatie

mă cunoști de pe Forum

în realitate nu ne cunoaștem

să nu iei pe vreunu la rost degeaba 😂😂😂

Data viitoare când te duci pe ascuns la Antonia, spune-i să își plătească datoriile.

Că pot apărea victime colaterale, cum ai putea fi tu, din cauza comportamentului ei

ASTA daca nu anulează fata întâlnirea și te lasă să vii degeaba din P in București .

Oricum , sunt convins că o să găsești un moment să îi transmiți.

Postat

Antonia se fute pe ascuns, DA, a fost luna asta la munca la Vogue ! Trebuie sa fii mare lingau sa pui mai presus o gaura decat un coleg curvar !

• Like 1
Postat

Antonia se fute pe ascuns, DA, a fost luna asta la munca la Vogue ! Trebuie sa fii mare lingau sa pui mai presus o gaura decat un coleg curvar !

Asta am vrut să insinuez și eu ... mai diplomat puțin 😂😂😂

Mă rog

Asta e

Nu e singurul care face asta, mai sunt câțiva pe aici care au făcut asta ....

E bine când luăm informatii de pe Forum... Când e să dăm.... nu mai e așa bine

El și-a consolidat acolo locul, în cercul ei de clienți

ÃŽl admir cumva că nu a cedat

Probabil că are ceva sentimente pentru fată

E un domn Biatlonist

Postat

Vai cit poți fi de prost, atit îți spun
Postat

Asta am vrut să insinuez și eu ... mai diplomat puțin

Mă rog

Asta e

Nu e singurul care face asta, mai sunt câțiva pe aici care au făcut asta ....

E bine când luăm informatii de pe Forum... Când e să dăm.... nu mai e așa bine

El și-a consolidat acolo locul, în cercul ei de clienți

Îl admir cumva că nu a cedat

Probabil că are ceva sentimente pentru fată

E un domn Biatlonist

Coane, nu am niciun sentiment pt aceasta Antonia, poate am pt altcineva, dar nu se va afla niciodată.
Postat

mă cunoști de pe Forum

să nu iei pe vreunu la rost degeaba

Data viitoare când te duci pe ascuns la Antonia, spune-i să își plătească datoriile.

Că pot apărea victime colaterale, cum ai putea fi tu, din cauza comportamentului ei

ASTA daca nu anulează fata întâlnirea și te lasă să vii degeaba din P in București .

Fi atent, vin din P la B regulat acum pt altcineva, nu știu ce datorii are, nu ma interesează de datoriile ei, nu mai am treaba deloc cu fata asta, și nu am cum sa ii transmit asa ceva pt ca am pierdut complet legatura
Postat

mă cunoști de pe Forum

să nu iei pe vreunu la rost degeaba

Nu vreau sa cred, ca te cunosc și în realitate, cu siguranță nu împărtășim aceleași gusturi, pasiuni sau mai știu eu ce. Dar punctele alea....
Postat

Fi atent, vin din P la B regulat acum pt altcineva, nu știu ce datorii are, nu ma interesează de datoriile ei, nu mai am treaba deloc cu fata asta, și nu am cum sa ii transmit asa ceva pt ca am pierdut complet legatura

Ești un romantic incurabil !

Erai bun și de.spion

Reziști presiunii

😂

Spor la alergat!

Postat

Vii pentru Nicoll?

• Minus 2
Postat

Ești un romantic incurabil !

Erai bun și de.spion

Reziști presiunii

Spor la alergat!

Multumescccc nu îs romantic, dar cu drag te as lua la o fuga în Bucegi, fagaras sau alpi
Postat

Multumescccc nu îs romantic, dar cu drag te as lua la o fuga în Bucegi, fagaras sau alpi

Nu prea fac Cardio

"Decât" Greutăți

Nu îmi mai surâde ideea de Alergare

Sunt leneș din punctul ăsta de vedere

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu prea fac Cardio

"Decât" Greutăți

Nu îmi mai surâde ideea de Alergare

Sunt leneș din punctul ăsta de vedere

Mmmmmm cone bebe, suspect ști ce mi se pare? Nimeni nu știe de pe forum, ca îs alergător montan, ca folosesc uneori și colanți, ca ii cu E și cu P. Ciudat îs doua explicații. Ori și tu ești alergător dar pica, din ce ai spus mai sus, sauuuu ești altcineva. Altcineva
Postat

ma gasesti la shaorma dristor :x

Mâine seară.

Dar vizavi, la Tantumi. pe la 00:00.

Știu că ești cam slăbănog.

Vino să mănânci o masă caldă.

îți fac eo cinste cu un Tantumi

Postat

Nu bag shaorma boss

A fost o remarcă ironică care mă viza personal pe mine.

E un grup vesel aici pe Nimfomane care mă simpatizează.

Postat

Mmmmmm cone bebe, suspect ști ce mi se pare? Nimeni nu știe de pe forum, ca îs alergător montan, ca folosesc uneori și colanți, ca ii cu E și cu P. Ciudat îs doua explicații. Ori și tu ești alergător dar pica, din ce ai spus mai sus, sauuuu ești altcineva. Altcineva

Sunt un user , ca oricare, cu înclinații de Securist.

Când situația o cere 😂😂😂

Nu îți bate capul, că nu avem anturaje comune

Vizitator menache
Reputație: 0
Postat

A fost o remarcă ironică care mă viza personal pe mine.

E un grup vesel aici pe Nimfomane care mă simpatizează.

Tu ești cel căruia i-a dat teapa Antonia?Asa am citit pe undeva ca i-a dat cuiva teapa de pe forum cu vreo 25 mil dacă nu ma înșel!Am fost la ea acum vreo doua săptămâni...credeam ca se lăsase dar am sunat-0 dimineața(numai așa o prinzi) și am prins o programare la ea!nu mi-a dat impresia ca se ascunde!
Postat

Tu ești cel căruia i-a dat teapa Antonia?Asa am citit pe undeva ca i-a dat cuiva teapa de pe forum cu vreo 25 mil dacă nu ma înșel!Am fost la ea acum vreo doua săptămâni...credeam ca se lăsase dar am sunat-0 dimineața(numai așa o prinzi) și am prins o programare la ea!nu mi-a dat impresia ca se ascunde!

Nu sunt eu persoana respectivă.

Tipul acela și-a făcut cont doar pentru a relata întâmplarea respectivă.

Uită-te mai în urmă la postari.

Majoritatea cu care am vorbit nu au mai reușit să ajungă la ea.

Probabil că ești tu mai norocos.

Sunt curios dacă știe cine ești pe Forum, și dacă după ce îți va vedea acestă postare, mai reușești să te programezi la ea.

Dacă reușești asta, chiar ești tare!

• Oras:Romania
  • Oras:Romania

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...