Sari la conținut

Întrebare

Postări Recomandate

Postat

Va salut cu mare respect!

Sunt fete prin popestiul nou? dimitrie Leonida (metrou).. zona aia?

Mulțumesc frumos 😬

• Oras:Pă zonă
Postat

Sau pe Vitan-barzesti? Pe la Rin?

Salut, Mariusica!

Uite ce mi-a gasit pe publi24 cand am cautat “Rin”. Vezi ce gasesti acolo, cauti nr de tel si vezi daca e topic aici pe forum. Mai departe te descurci tu. Daca as fi frecventat zona ti-as fi recomandat pe cineva.. dar din pacate e departe de mine.

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/bucuresti/?q=Rin

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Am înțeles, mersi frumos. Incep acum sa caut.

sa le verifici si numere de telefon aici pe site, 80% au poze false :)

• Like 4
  • Oras:bucuresti
Postat

Cel mai aproape de popesti găsești la Rin câteva figurante între 200/600ron, mai găsești pe turnu Măgurele la garsoniere da nu e de recomandat nici la dușmani zona aia, încă ceva seara la strada după intersecția Brâncoveanu-Luica in jur de ora 8/9 își fac apariția, după mai găsești tot in zona aia in blocul cu micu kaufland o țăranca la 70ron finalizarea ( când am fost la ea putea a transpirație in casa și nam rămas) cel mai bun in zona este Diana de la rond Nițu Vasile, 100/200 in jur de 22 de anișori, curată fără figuri , mai era și siliconata matura de la Budimex dar nam mai găsit-o de vreo 2 luni , bănuiesc ca sa retras... păcat de oralu care îl făcea.. bafta și dacă găsești ceva prin popesti Dami de veste aici sau prin pm. Popeștiul asta e plin de taranci chatiste cu figuri...

• Like 1
Postat

:)) știu că sunt multe cu poze false, de aia mi-am făcut cont, să întreb aici, sa cer informatii. Am avut multe experiențe nefericite.

Pe la tineretului? Cantemir? Zona aia ceva bun? Nu sunt foarte pretențios, vreau doar sa fie okay, comportament, curățenie, și să para că are chef nu să mă simt de parcă ea îmi dă ea mie bani =)

Postat

Tineretului/Cantemir sunt puse pe Fast... nam găsit niciodată ceva de calitate acolo... decât dacă vrei za bagi un fast...

Postat

Daca nu esti pretentios uite aici o tipa la care am fost acum vreo 2-3 ani saptamanal timp de 2-3 luni cand era pe la Budapesta, insa mergeam pentru descarcari rapide si pentru pretul mic - 60 lei. Dupa ceva timp, s-a mutat la Alba Iulia si a crescut la 100 lei si nu prea mai merita.

Acum vad ca presteaza la Rin, dar nu stiu daca a ramas la 100 lei.

Am facut si o recenzie pe topic-ul de mai jos.

Multi spun ca e fast fuck, ca e obraznica, dar pentru mine a fost relativ ok pentru ce imi doream si la 60 lei.

https://nimfomane.com/forum/topic/118355-brunetica-vogue-0725079255/page-2

Postat

200-300 de lei.... o știu pe Roxana, am fost la ea, nu mi-a plăcut, prea "rece" fata.

200 finalizarea si 300 ora? Sa ma bat mama! Imi pare rau ca am stat sa scriu despre ea... la 60 lei finalizarea era ok, dar cum a ajuns ea la 200 nu inteleg...

Vizitator chriiis
Reputație: 0
Postat

nu sunt in popesti

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...