shiva Reputație: 3156 Postat August 30, 2019 Oras:Vest Oras:Vest Postat August 30, 2019 Buna ziua!Nu stiu daca postez exact unde trebuie, dar as vrea sa va fac o vizita dragilor...si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu o locatie buna in regim hotelier daca se poate, tot caut de cateva zile si nu gasesc!!Astept un raspuns.va pup Păi stai mă așa nițel!Voi ați sărit acilea repede în ajutorul fetei (un lucru foarte frumos și de apreciat) dar cine știe ce idei de cadouri aveați voi dup'aia :) Eu am încredere în ea că se descurcă singurică.Și că eu voi fi singurul care o să primească cadou! :D Pai ,se descurca ea si singura e clar, dar tot ea a postat cu siguranta sa si faca viata mai usora, nu noi am inceput topicul , plus ca tot ea a zis ca prefera sa zica omului cu ce se ocupa ca sa fie totul ok.... Cat despre de ce am sarit in ajutorul fetei ...iti zic....pentru ca in plm....ma dispera preturile astea nesimtite si de coca in Timisoara...si ca vreau sa vina cat mai multe fete veterane si cu servicii faine ca Xenia , pentru ca concurenta intotdeauna aduce ceva bun. si pentru ca culmea chiar am un coleg care isi da ap cu airbnb si pe care l am intrebat daca accepta fete, restul discuta ei intre daca s curiosi ca doar is oameni maturi si vaccinati 2
Vizitator lovedrop Reputație: 0 Postat August 30, 2019 Postat August 30, 2019 Pe mine nu ma deranjeaza preturile mari, chiar ma bucura ca nu merg toti papagalii, vorba lu' Uzii nu trebuie sa aiba toti fraierii parte de pizda! Ce ma deranjaza in schimb e ca au crescut preturile si serviciile s-au dus in cap, asta deja nu are logica si asa mai bine fac o laba. 1
andrey. Reputație: 136 Postat August 30, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat August 30, 2019 Buna.Da, in principiu as dori sa ajung saptamana viitoare!Momentan nu am gasit cazare dar sper sa nu fie acesta un impediment! 😘
xenia000 Reputație: 169 Postat August 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2019 Stați liniștiți că nu vine i-am pus poze cu numărul de telefon unde sa sune, locație e perfecta, și super accesibilă ca preț, nu a zis nici un mersi nimic, deci clar nu s-au interesatIti multumesc pt ajutorul acordat...intradevar nu am apelat la acel numar pt ca momentan nu a fost cazul deoarece colega mea cu care vreau sa vin, este in perioada aceea a lunii...preconizez sa ajung miercuri sau joi...si nu am raspuns pt ca nu stau tot timpul conectata...sper ca m ai inteles si departe de mine gandul de a fii nepoliticoasa!!
xenia000 Reputație: 169 Postat August 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2019 noah deci le luam pe rand1. super, si ce veste buna, ca intentia ramane si in principiu vrei sa vii2. daca n ai gasit cazare, si nu esti pe buget, am un coleg la lucru care da cu airbnb...pot sa ti dau numarul lui de tel, si link ul sa vezi cum arata apartamentul inainte sa si vb cu el, locatia e centrala....daca da , numarul asta de mai jos e cel valabil???0740233758M am gandit la varianta cu airbnb dar am luat si in calcul numarul pe care mi l a lasat un domn de aici...Preconizez ca ajung miercuri, joi impreuna cu colega mea Anais!Va multumesc foarte mult pt tot ajutorul si va doresc toate cele bune!! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2019 Postat Septembrie 8, 2019 Ai ajuns? Ne dai niste detalii? Pupici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum