topstar Reputație: 287 Postat Noiembrie 5, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 5, 2013 http://www.oradea.net/anunturi/bruneta-fierbinte-anunturi-gratuite-451847.html 1
topstar Reputație: 287 Postat Noiembrie 16, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 16, 2013 http://www.oradea.net/anunturi/tanara-frumoasa-anunturi-gratuite-453619.html nr de tel 0751437043 2
topstar Reputație: 287 Postat Decembrie 4, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Decembrie 4, 2013 poze oradea hub 1
totofreak2013 Reputație: 90 Postat Decembrie 13, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Decembrie 13, 2013 De ce nu mai vrea nimeni sa ne lamureasca ce / daca i s-a intamplat lui Harley2 ? Administratia, user-ul ... batman?!
Vizitator Harley2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2014 Postat Ianuarie 14, 2014 avem de ales intre a crede un confrate galben, cu mai multe recenzii, care zice ca a fost ok... si un confrate care are singura recenzie facuta la aceasta domnisoara... pe cine sa credem? cu kilogramele... poate are 55.. ca sa aiba 55, ar trebui sa aiba maxim 1.60 inaltime, ca grasa nu e... dar nu vad in nicio recenzie, poate nu am fost eu atent, sa zica cineva ceva daca are 1.60 sau nu .. o sa ma conectez pe oradea.net sa ii vad anuntul original, poate zice acolo... frate totofreak.. in gusturile tale avem toti incredere.. incearc-o tu si spune-ne si noua daca e de evitat sau nu acum am citit anuntul original..zice 1.65 .. nu stiu ce sa zic... nu e departe de adevar.. difera constitutia de la persoana la persoana (nu constitutia romaniei )Locatie e pe Strada IZA ,pe etajul patru ,puteti suna linistit!
sisiu Reputație: 4 Postat Ianuarie 24, 2014 Postat Ianuarie 24, 2014 faza lui Harley a mai patit'o un prieten care a fost la ea, in timpu actului cum nu s-a terminat foarte repede la un moment dat au iesit astia din camera si au vrut sa il scoata afara 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum