Bosssu Reputație: 405 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iulie 8, 2013 Trebuie numiti rapid, un numar de 3 4 moderatori minim, ca in doi oameni nu se pot face prea multe lucruri, si sa intre in paine, ca multe trebusoare raman in urma.Daca se va hotara totusi, sa continuam in stadiul asta doar in doi, cam vom sta pe degeaba pe aici.Asteptam cu mare interes noile numiri, oricare ar fi ei, de oriunde ar veni ei, din afara forumului, sau de pe forum, si sa faca treaba la fel de buna ca cei care au fost pana in prezent.
maxxx80 Reputație: 233 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Iulie 8, 2013 Salutare la fel ca si confratele nellu nu am intrat cateva zile fiind in concediu cu familia si am ramas surprins de noile culori ale lui afriq si gabriel. Sincer nu stiu ce sa intamplat nu am avut timp sa citesc dar imi pare rau pt ei avand in vedere munca pe care au depus-o. Sper ca noii moderatori sa faca cel putin jumatate din ceea ce au facut ei. Ci stima. Spor latoate.
azi nu Reputație: 1103 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 8, 2013 rEGULAMENTUL; nou a fost actualizat in aceasta dimineata si arata cam asa : https://nimfomane.com/forum/topic/3898-regulament-forum/?p=28686
stalingrad Reputație: 44 Postat Iulie 9, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 9, 2013 Faţă de noile modificări ale regulamentului, vă întreb pe toţi ce atitudine să adoptăm?Eu vă pot spune opinia mea: regulile actuale pot contribui la salvarea calităţii cu condiţia să fie aplicate în mod consecvent. Această condiţie mi se pare acum greu de pus în practică, fiind peste puterile a doi oameni controlul întregului forum.Dacă vor mai veni administratori/moderatori, cum s-a spus, şi ei vor reuşi implementarea normelor, efectul cred că va fi unul pozitiv.Ca atare, eu mai rămân vreo, să zicem, 10 zile în expectativă, pentru a observa şi analiza.În tot acest interval şi, desigur, în toată viaţa lui, îi urez Motanului succes!
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 9, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 9, 2013 Eu am calcat pe bec ieri (motiv pentru care imi cer scuze fata de voi), insa a fost ultima ora cand am facut-o. Si in plus, fata pe care am recenzat-o (Claudia) nu avea nicio vina pentru greva noastra si merita sa fie recenzata de "utilizatorul lunii" . Asa ca, pana nu se da startul la recenzii, ma voi abtine. De data asta, promit solemn.P.S. Sper sa ma intelegeti si sa nu ma considerati "spargator de greva". Insa mai am uneori si eu scaparile mele.Stima si respect. Nellu.
Administrator pisicuts Reputație: 114444 Postat Iulie 9, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 9, 2013 Multumim tuturor pentru intelegere, ne bucuram ca lucrurile au fost rezolvate.Totul este in regula chiar maine va sosi cel dintai moderator nou, cand revine din vacanta.Am sa inchid aici. :wave
Postări Recomandate