zico Reputație: 236 Postat Iulie 5, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 5, 2013 ANCA pasional, cauti o femeie care stie ce vrea? Vino in lumea mea si vei descoperi ca placerile nu au limite, senzatiile tari nu se promit. Lasa promisiunile deoparte si descopera intensitatea placerii. Central, ac, 05 Jul 20:55 200 l 0754.896.916 Bucuresti Cuib" Sala Palatului",str Vasile Sion ..........colega cu Madalina, Diana,Lavinia 1
ZicoSclavulPisicii Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 5, 2013 Lavinia, Madalina nu mai lucreaza la Sala Palatului, si spre deosebire de tine eu vorbesc dupa ce ma interesez nu doar asa ca sa ma aflu in treaba, am sunat azi pe numarul Laviniei si fata de la capatul firului Diana am inteles mi-a spus ca Lavinia si Madalina nu mai lucreaza acolo
pisiseximicsirau Reputație: 1 Postat Iulie 7, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2013 Ce servicii presteaza domnisoara Anca??? Stie cineva?))) nu de alta dar as vrea s--o vizitez si eu...
oly123 Reputație: 178 Postat Iulie 7, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 7, 2013 Ce servicii presteaza domnisoara Anca??? Stie cineva? ))) nu de alta dar as vrea s--o vizitez si eu... Te ajut eu si cu preturile .Nu de alta dar prima postare a ta este o intrebare si trebuie sa afli.Noi ne ajutam intre noi. Preţuri servicii Coafat clasic (spălat, cu tratament, styling) SCURT 50 lei MEDIU 65 lei LUNG 80 lei Coafat special (spălat, cu tratament, styling) MEDIU 120 lei LUNG 150 leiTuns vârfuri 35 leiTuns formă 50 leiSchimbare de look 70 leiTratament ABSOLUT REPAIR (1 fiolă) 40 leiTratament FIBEURCEUTIC (1 fiolă) 40 leioly mic 3
giorge69 Reputație: 769 Postat Iulie 7, 2013 Postat Iulie 7, 2013 Tare postarea oly, apreciez rabdarea de a scrie, am facut o burta mare de ras.Pisisexi, oly e un om rau care te-a indus in eroare.O sa iti spun eu ce servicii ofera domnisoara.Mui si pizda cum ziceau combinatorii din Basarab acum niste ani.Legat de domnisoara am vorbit cu ea azinoapte cu intentia sa o vizitez si mi-a zis sa revin in 40 de minute ca nu sunt camere libere.Cand am revenit telefonul era inchis.
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 7, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 7, 2013 Fetelor, invatati sa nu mai cedati telefonul vostru , sa raspunda alta fata la apel. Daca stati intr-un cuib, unde sunt si alte fete , care raspund fiecare la ce telefoin apuca.. luati un numar comun si in anunt specificati , ca la acel numar raspund mai multe fete.. insa numarul vostru sa ramana exclusiv in proprietatea voastra. Astfel o sa se evite confuziile de genul, si clientii pot apela fata, de care le e pofta. 3
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 7, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 7, 2013 luati un numar comun si in anunt specificati , ca la acel numar raspund mai multe fete..gen 112 ....doar ca trebuie sa platiti o centralista Scuze de off-topic pardon....nu mai exista off topic....deci imi retrag scuzele
Administrator pisicuts Reputație: 114804 Postat Iulie 8, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 8, 2013 bine ai venit pe forum Ancuta
blondasx Reputație: 50 Postat Iulie 8, 2013 Telefon: alexandraalex49 Oras:bucuresti Telefon: alexandraalex49 Oras:bucuresti Postat Iulie 8, 2013 bine ai venit pe forum Ancuta Bine v-am gasit ! Pupicei :*
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 8, 2013 Ai grija.. conturile clona sunt interzise prin regulamentul forumului.
ancuta Reputație: 3 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Sala Palatului Oras:Sala Palatului Postat Iulie 8, 2013 Imi cer scuze , dar nu mi-am dat seama ca era logata o alta fata in momentul in care am postat. Deci,bine v-am gasit! pupicei :*
zico Reputație: 236 Postat Iulie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2013 Hai sa va ajut;( am fost la Madalina si Lavinia). In locatie erau patru fete Lavinia .Madalina Diana si Monica, dupa aceea a venit Anca,Cu tel.este cam greu ,adica daca un client vine inaintea ta .s-ar putea sa ramai pe dinafara ( te plaseaza la alta si iti spune .... colega sa ocupat si daca vrei sa intri cu ea. Bun,la pret este la fel; la12.. este un pret, la 18 ..este alt pret ,noaptea ...este alt pret.(ca la bursa).Va atasez o poza , sa nu mai fiti pacaliti de d-re,(poza cu canapeaua,.....)Madalina si Lavinia nu mai sunt in locatie ,au ramas Diana, Anca si Monica(daca intre timp, nu a mai aparut vreo d-ra). Nu este frumos din partea lor ce fac, dar........asta e. Vorba aceea, nu-i prost cine cere,.................. Bafta, :bye 4
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iulie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2013 Si mai e si o fata blonduta cu ele in locatie , tot asa mai pustoaica, Andreea parca o cheama.....oricum au pe careva in spate 100% la cum se lucreaza 1
guest12 Reputație: -432 Postat Iulie 12, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Iulie 12, 2013 Mulțumim pentru ca ne-ai luminat Zico,insa din postarea Ta,nu pot sa deduc daca ai ramas in compania fetei/fetelor,ori ba.N-am vazut note,n-am vazut "halat",n-am vazut servicii.....n-am vazut multe!!!Daca nu ai ramas....TE FELICIT,si cred ca mutarea topicului la orientare/comsiliere,este solutia de moment.
zico Reputație: 236 Postat Iulie 12, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 12, 2013 guest12 in locatie am fost la Madalina si Lavinia(pana sa plece).Sper sa o vizitez si pe d-ra Anca , revin cu comentariu......
zico Reputație: 236 Postat Iulie 12, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 12, 2013 Topicul a fost deschis de mine la orientare ,consiliere, informare,,,,,,,,,,acum ,cine la mutat,,,,,, :350x
zico Reputație: 236 Postat Iulie 12, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 12, 2013 Vad ca a fost mutat inapoi la Orientare, consiliere, informare.... :bye
Administrator pisicuts Reputație: 114804 Postat Iulie 12, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 12, 2013 Vad ca a fost mutat inapoi la Orientare, consiliere, informare.... :bye
che guevara Reputație: 279 Postat Iulie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2013 Hai sa va ajut si eu cu informatii de pe teren. Cuib mare frate, multe fete, da multe. Cand am intrat in apartament au inceput sa iasa care de te miri de pe unde. Joviale, deschise, mi-au placut, n-am ramas datorita prejudecatilor mele fata de etnia conlocuitoare. Am mai zis si o mai spun, nu stiu de ce forumistii ascund aspectul asta sub adjective ca bronzata, creola...Asa, deci am sunat pe numarul Ligiei, intreb daca vorbesc cu Ligia, dupa o mica pauza mi se raspunde afirmativ. Fac programare pentru ora 4, ajung la locatie unde se pune clasica placa, Ligia nu este disponibila dar sunt alte fete. Tot am ajuns zic sa incerc, urc, mi se deschide usa si fac cunostita cu o gramada de fete care ieseau de peste tot.Toate fetele mi-au parut cu un aer de gipsy, chiar daca erau vopsite blonde, ca de, vorba aia, nu poti sa umbii cu cioara vopsita. Sunt imbracate provocator, daca as fii avut macar 3 beri la bord as fi stat.Diana pare purtatoarea de cuvant, bruneta, skinny, cu un piercing in buza de sus, comunicativa.Adina, blonda vopsit, mai skinny si mai inalta.Alta blonda ceva mai implinita care m-a intampinat cu un "buna!" si-apoi "pa" pentru ca tocmai pleca. Romanca.Alta bruneta inalta, arata cel mai bine, cred ca Monica, nu bag mana-n foc.Am intrebat de Ligia si Anca, se pare ca bunaciunile isi fac aparitia seara, nu au program fix, in orice caz, daca vreti sa le gasiti duceti-va seara.Mie unu pozele mi se par bestiale, nu stiu ce a facut fotograful dar nu prea corespund cu realitatea, nu zic ca nu sunt fetele, ele sunt, dar cu imbunatatiri de imagine.Una peste alta, la pretul de 100 lei fin, si 150 lei ora eu zic ca e bine pt un fast fuck, de incercat pentru cei fara prejudecati. Mai trebuie seriozitate, sa lase fetele metodele clasice de prostire a noastra. 3
raull Reputație: 139 Postat August 7, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2013 Bine v-am regasit. Am tot zis ca imi rezerv ceva timp sa scriu recenzia despre Ancuta, dar am fost plecat si am avut mereu ziua plina. La sfarsit de iunie (anul asta lol) ma gandesc sa o vizitez pe Lavinia, pe care o si sun. Imi raspunde, vorbim frumos si stabilim sa ma duc la 8. Sun iar pe la clasicul 7 juma pe seara dupa care plec spre locatie. blocul cu farmacia din intersectia Stirbei Voda cu Luterana. Pe drum insa ma incurc un pic printre strazi si pana la urma parchez pe undeva pe la piata Revolutiei. O sun sa-i spun cam sa intarzii findca nu mai stiam exact unde tre sa ajung. Pana la urma pe la 8 jumate ajung in locatie, Lavinia explicandu-mi exact pe unde tre sa o iau (dragut din partea ei). Un apartament mare, dar si cu multe locatare in el. Lavinia nu s-a suparat pe mine, dar mi-a oferit urmatoarele variante: cu ea o finalizare in jumatatea de ora ramasa, fiindca ea termina la 9 si era foarte obosita, sau sa raman cu Anca, colega pe care mi-o va prezenta, cat imi pofteste inima. Scorurile erau aceleasi pentru amnadoua. Am acceptat s-o vad pe Ancuta, dupa care am decis sa raman o ora cu ea. Eram in vana o finalizare era prea putin pentru energia mea, dormisem ca ursul in dupa amiaza respectiva. Ancuta are un aspect dupa mine foarte sexy si gingas.Are o piele foarte fina si frumos mirositoare. S-a dus repede sa fac un dus, m-am dus si eu cum v-am zis apartamentul fiind mare erau mai multe bai. Revenind amandoi, am rugat-o pe ea sa ma lase sa-i dau eu tanga jos, doar cam atat avea pe ea cand am intalnit-o. Lavinia cei drept la usa m-a asteptat intr-o rochie scurta, neagra si stransa pe corp, pe tocuri. Apoi m-am asezat pe pat si ea in poala (nu polla inca) mea. Nu stiu de ce dar fata asta mi-a starnit un sentiment foarte ciudat de copilarie asa (sa nu o dam in **spam editat** totusi). Mi-a placut mult sa o mangai si sa o ling cat timp am stat in pozitia ganditorului. Apoi cand am aflat ca oralul se face numai protejat am mers pe creaca ma si i-am facut eu oral. Foarte curata si frumos mirositoare, epilata perfect. Am lins la ea de sus pana jos si cuni si anilingus tot ce misca. Cand in sfarsit mi-am pus caciulita pe capul de jos, s-a repezit si ea la ala micu sa-l mustruluiasca un pic. Se excitase Ancuta, era umeda si frageda numai buna de pus la dospit, logic pe rotisor. Si incepe rotisorul meu si pervesiunile din cap sa iasa la suprafata. Si dai si lupta in misionar, umeri craci, ea deasupra, din lateral, finalizand prin foarfeca ca Neymar cu Real Madrid (visele mele). Pauza de dusuri si revenire. Am tot discutat cu ea de una alta, nu foarte sofisticat dar daca esti degajat si relaxat poti vb destule cu ea. Apoi incepem prin inca un moment bunicul si scufita rosie, o pun in poala si o degust din nou. Incepe sa se cam obisnuiasca cu ideea, nu cred ca i-a displacut foarte mult. Runda a doua continua cu clasicele capra, lateral si eu desupra pe la spate cum imi place sa-mi inchei activitatea. La final am mai stat putin in brate si am mai vb, am mai mangaiat-o ciupit-0 de fund in fine apoi ne-a batut la usa colega ei sa ne anunte ca a expirat gongul si aia e imbracat, un pupic pe gat si bye. CIM ca deobicei n-am intrebat, scuzele mele. FK nu face, cel putin cu mine n-a intentat si nici nu mi-a dat de inteles ca s-ar omora. Calificative: - Aspect: 9, e foarte frumusica si buna la corp, sanii medii perfecti pentru mine, picioarele lungi si frumoase cu coapse dupa mine perfecte, pozele sunt cat se poate de reale, o fata f draguta si zambitoare, ca un ingeras bronzat hehe -Oral: din partea ei nu prea a existat fiindca mie nu-mi place protejat, in fine 5 ca ea a avut o tentativa inainte de prima runda, si la oralul facut de mine a participat mult mai mult decat la normal, chiar am priceput ca s-a simtit bine, in fine mai imi dadea de inteles si pasarica ei asta, dar si ea vb comunica totul ca la carte; - Normal: 7, bunicel, nu protesteaza te lasa sa preie controlul,dar dupa mine tre sa lucreze la faptul ca ea devine cam impasiva, nu mai zice nimic nu participa activ la actiune, i-am zis deja ca pentru a atrage clientii tre sa-i faca sa se simta bine sa le dea un feedback si sa mai ales cu noi barbatii sa-i minta frumos macar - Locatie: 7 mare frumos curat multe bai, prosoape, papuci, dar multa agitatie, daca esti mai sensibil din fire mai bine te gandesti de doua ori, eu unu n-am stres dar nu toti suntem la fel Tarif: 150 ron o finalizare, 200 ora cu 2 fin normal si oral. Date de contact cred ca de mai sus, ca daca va amintiti i-am cerut Laviniei numarul Ancutei, berbecul de mine am uitat sa il cer. Concluzie: fata e la inceput, daca e deschisa poate invata si evolua mult, o data versata poate satisface bine cam orice fantezie la cum arata, 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum