Sari la conținut

Sexul cu doua partenere

Postări Recomandate

• Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Pentru unii e o alegere buna, pentru altii nu, aici nu pre are cine sa-ti spuna unde va incadrati ...Atata timp cat nu faci greseala sa crezi ca ce se va intampla e special pentru tine atunci poate fi OK. Inca din start ar trebui sa-ti fie clar ca nu tu vei fi centrul atentiei. Daca nu ai o problema cu asta atunci poate fi bine. In general, barbatii sunt orgoliosi si cam au probleme cand sunt merginalizati. Iar daca e vorba si de sex, atunci devine extrem de greu de suportat pentru un barbat orgolios sa nu fie el actorul principal.In ecuatia cu 2 barbati e clar ca ea va fi centrul atentiei, si e iar foarte clar ca ea va avea tendinta sa acorde mai multa atentie celuilalt (pe tine te are oricum zi de zi biggrin2.gif). In faza cu 2 femei, iar nu vei fi centrul atentiei pentru ca e de presupus ca celalata femeie are curiozitati relativ la alta femeie daca accepta asa ceva. Deci s-ar putea sa nu fii tu cel asupra caruia se rasfrange toata concentrarea fetelor.Singura solutie pentru a indulci situatia este ca tu sa reusesti sa fii un fel de dirijor a ceea ce se va intampla, sa nu-ti pierzi capul, sa nu te lasi condus exclusiv de placerea fizica. Trebuie sa-i dai partenerei tale sentimentul ca tot ce face ea este pe placul tau si cred ca atunci chiar nu vor exista resentimente.Pe de alta parte asteapta-te si la momente penibile cand nimeni nu stie cum sa inceapa, sau cum sa continuie. Trebuie sa fii plin de spirit si poate nu ar fi rau sa faci din asta o joaca sa para ca totul vine natural.

Postat

am incercat cand eram in liceu cu doua eleve de clasa si pot spune ca a fost super.O experienta foarte placuta

Postat

Se presupune ca barbatii au chiar de 4 ori mai multe partenere sexuale decat femeile.Rar mai gasesc ceva care sa nu fii incercat la varsta mea :P

Postat

asta e cea mai mare fantezie a mea! S-o fac cu o femeie in prezenta sotului meu! Sunt tare curioasa cum este! Cand i-am zis el m-a aprobat bucuros! Cine nu si-ar dori! :D Cred ca orice barbat si-ar dori sa fie "iubit " de doua femei! Diversificam si e totul controlat de mine! Sunt constienta ca sunt anumite riscuri, dar sunt dispusa sa risc!

Postat

Delicata problema dar nu si imposibila de abordat.Recunosc ca nu am avut parte niciodata de un asemenea experiment.Pentru unii a devenit chiar sport national.Ne uitam adeseori la fel de fel de filme xxx si esti chiar tentat sa treci si tu printr-o asemenea experienta (asta in cazul inca are nu ai avut parte)..Se pune oare problema prejudecatilor? Ai sau nu curajul sa faci parte din "echipa de soc"...? Sau chiar nu ai nici o problema ? Chiar nu am nimic impotriva celor care il practica ,dar se pune problema in felul urmator.(din punctul meu de vedere).In momentul in care esti singur banuiesc ca nu ai nici o retinere .Incerci orice pana la urma.Daca esti implicat intr-o relatie sunt doua variante.Cea in care monotonia intervine, cei doi nu vor sa se desparta si atunci aleg de comun acord varianta cuplurilor.Daca iubesti ,cred ca e cu totul altceva.Intervine respectul fata de cel drag (daca sentimentul e reciproc), vrei mereu sa intretii acea relatie cu fel de fel de fantezii (aici intervine comunicarea), si atunci te intrebi la ce e nevoie sa sex in grup?...Sa preupuneam ce cei care apeleaza la asta nu vad decat sex in fata ochilor.? Sau :"te iubesc" dar mi-as pune-o cu altul ! Cum Sfantu Pavel e asta? Sa o fuck doar pentru ca este in trend?.Gresit. Din punctul meu de vedere atunci cand iubesc cu trupul mintea si sufletul nu as accepta in ruptul capului o astfel de experienta doar de dragul modei.In dragostea adevarata consider ca fiecare e egoist.Daca asta ar fi normalitatea atunci 99% ar face asta iar 2 care nu o fac sunt "anormali" nu sunt in rand cu lumea.S-o faca cei care nu au si alte asteptari de la o relatie.Atunci nu se mai numeste relatie de cuplu ci de grup.

Postat

S-o fac cu o femeie in prezenta sotului meu! Sunt tare curioasa cum este! Cand i-am zis el m-a aprobat bucuros! Cine nu si-ar dori! :D Cred ca orice barbat si-ar dori sa fie "iubit " de doua femei! Diversificam si e totul controlat de mine! Sunt constienta ca sunt anumite riscuri, dar sunt dispusa sa risc!

Postat
S-o fac cu o femeie in prezenta sotului meu! Sunt tare curioasa cum este! Cand i-am zis el m-a aprobat bucuros! Cine nu si-ar dori! :D Cred ca orice barbat si-ar dori sa fie "iubit " de doua femei! Diversificam si e totul controlat de mine! Sunt constienta ca sunt anumite riscuri' date=' dar sunt dispusa sa risc![/quote']Oare ma intreb daca si reciproca e valabila pentru tine, in sensul ca, ce parere ar avea sotul tau daca i-ai solicita s-o faceti in 3. Cu alte cuvinte, 2 barbati, (sotul tau plus inca unul si tu sa-i privesti ) si apoi sa intri si tu in actiune si sotul tau sa priveasca cum ti-o trage "prietenul". Si tot asa....Crezi ca de dragul fanteziilor ar functiona? Probabil ca da. Dar dupa aceea, crezi ca nu s-ar gandi daca el e destul de bun pentru tine si, daca respectivul, oare nu te-a satisfacut mai bine decat el?...Sau crezi ca nu ar aparea intrebari de genul asta? Ma indoiesc...Dar cine stie cum privesc unii iubirea intr-un cuplu si cat pret pun pe asta ? Nu mi se pare normal sa accepti de dragul lui orice, doar sa nu umble in alte parti. A...ok, daca iti doresti si tu, atunci inseamna ca ceva s-a "dus" si e nevoie de "altceva", pentru diversificare si implinirea fanteziilor. Dar fiecare stie ce isi doreste. Succes !
Postat

Sotul meu nu are fantezii s-o faca cu alt barbat, eu sunt cu fantezia de a fi cu alta femeie! Daca mi-as dori si un al doilea barbat in patul nostru , el nu ar avea nimic impotriva daca nu ar implica sentimente. Chestiile astea le faci cand ai o relatie f bine cimentuita. Noi comunicam mult in pat! Avem curajul si placerea sa spunem ceea ce ne dorim. Daca o sa ajungem s-o facem , probabil ca o sa se intample f rar! Intre noi chiar nu s-a dus nimic , dincontra e din ce in ce mai bine, suntem amandoi nebuni dupa sex! Este o atractie si o pasiune care putini o inteleg! Cu cei care au prejudecati in privinta asta as putea discuta ore in sir si tot nu am ajunge la nici o intelegere! Garantat!

Postat

georgiana nici macar nu se pune problema de prejudecati.E vorba ca atat de mult iubesc persoana de langa mine incat nici macar de dragul fanteziilor nu as putea privi cum o penetreaza pe alta.E minunat cand cel de langa tine deja a experimentat aceasta fantezie si nu mai e curios. Cred ca atunci cand iubesti cu adevarat trebuie sa si respecti acea iubire, sentimentele si sufletul pereche.Vrea sa o faca, e liber dar nu fata de mine si mai ales fara sa aflu.Nu cred ca o relatie trebuie sa includa si sexul in grup ca sa se poata numi perfectasau deschisa, sau nu cred ca o relatie, daca nu include sexul in grup e una imperfecta si plina de prejudecati.Daca exista comunicare intr-un cuplu si deschidere, fanteziile sunt nenumarate.Poate deveni chiar o arta, un cult al dragostei.

Postat

Sunt deacord cu tine! Sa nu crezi ca eu nu am temerile mele!! AM ZIS: RISC! Nici nu stiu daca o sa-mi placa! Dar vreau sa incerc! Acum depinde f mult de increderea care o avem in noi, in cel de langa noi. Sunt multe de zis. Nici macar nu stiu ce sa scriu ca sa ma fac inteleasa. Vreau sa subliniez ca nu o fac de dragul lui! O FAC PT MINE! Si cel mai important e ca daca eu imi doresc el o va atinge daca nu, NU!

Postat

cand o faci sa ne zici cum e!si daca e meage trois ,posta,lesbianism....eu as face menage in 11 !eu cu 10 femei

Postat

ok! O sa va povestesc! dandu, daca te mai vad scriind cuvantul POSTA iti trimit o bomba acolo la Timisoara(daca deacolo esti). Eu cred ca sunt si alte modalitati de a o face in 3 fara ca el sa o atinga pe ea. Ma poate atinge pe mine! Siguro sa-i ajunga dar...............eu sper sa nu fiu egoista si macar sa-l bucuram cu un oral de calitate

Postat

Adevarul e ca omul e o fiinta destul de ciudata. Are simtul posesiunii asupra proprietatii foarte dezvoltat, nu-i face nici o placere sa-si vada partenera/partenerul facand sex cu altcineva, dar in acelasi timp tentatia de a gusta din prajitura altcuiva este la fel de mare."Cel mai usor mod de a scapa de tentatie este sa-i cedezi" - Oscar Wilde ... asa ca cei care traiesc dupa conceptul "carpe diem" n-or sa se poata abtine si or sa incerce, poate or sa le si placa sau nu...ceilalti nu o vor face si probabil vor trai tot timpul cu ideea ca nu au incercat.Practic omul nu este o fiinta care sa aiba o relatie stabila cu o singura persoana toata viata, bigamia a fost interzisa in majoritatea statelor lumii din diverse motive. Asa ca nu stiu daca e bine sau nu un menaj a trois, nu am incercat ca sa am o opinie personala asupra acestui lucru.

Postat

Hmmm...eu una nu am astfel de fantezii......in schimb sotul meu da...si chiar mi-a propus la un moment dat.(cu inca o fata) :D (1)Am facut o fatza de .....am crezut ca imi ies flacari pe nas.....insa m-am abtinut sa spun ce simt si am zis ca.....ma mai gandesc.(am mintit evident).Primesc multe mesaje aici pe okay......de la diverse persoane(una e chiar pe acest topic..... :) (1) ) in care imi propun un menaje a trois.....(persoane casatorite.)..Nu sunt de acord cu asta......sau cel putin nu atunci cand sunt casatoriti.......Iubirea inseamna si respect....Cum as putea sa privesc eu in timp ce sotul meu...ii baga matzul pe gaura :D la alta.?...Nu....nu si nu.

Postat

Cei care ti-au trimis mesaje ti-au vazut si pozele? Daca am fost eu cea care ti-am trimis vreun mesaj, caci cred ca eu sunt singura dupa acest forum care cauta sex in trei, imi cer scuze dar nu ti-am vazut pozele! Noi suntem niste oameni cu mult gust si ceva bani in buzunar si avem ceva pretentii!!! Ce chestie!!! Hai sa ne laudam ca primim mesaje!

Postat
Cei care ti-au trimis mesaje ti-au vazut si pozele? Daca am fost eu cea care ti-am trimis vreun mesaj' date=' caci cred ca eu sunt singura dupa acest forum care cauta sex in trei, imi cer scuze dar nu ti-am vazut pozele! Noi suntem niste oameni cu mult gust si ceva bani in buzunar si avem ceva pretentii!!! Ce chestie!!! Hai sa ne laudam ca primim mesaje![/quote']georgiana nu era cazul sa ataci cand te refereai la poze si pretentii. Sunt surprinsa ca la "ceva bani in buzunar" nu reusiti sa va gasiti persoane ptr astfel de fantezii in orasul vostru si cautati pe site-uri. principesa nu a dat nume. Ce chestie !!!
Postat

A fost rautacioasa! Nu a dat nume, dar m-am simtit " atinsa" Poate nu am inteles eu rostul acestui forum, dar cred ca ar trebui sa ne dam cu parerea nu sa ajungem sa jignim . Cam asta am vazut ca se practica. In sf. acesta este ultimul meu mesaj si ma retrag. Sunt sigura ca nu o sa-mi simta nimeni lipsa. Apropo: daca avem ceva bani in buzunar, ne permitem multe, chiar sa platim prostituate, dar noi cautam altceva!

Postat

Comentariile voastre se incadreaza perfect intr-un "menage-a-trois (a-quatre) verbal". N-am sesizat din partea niciunuia dintre voi, atacuri sau aluzii rautacioase, ci doar contra-replici referitoare la un subiect, sensibil zic eu, pe care l-ati interpretat, fiecare, in maniera proprie. Inainte de a da replici, v-as sugera sa cantariti foarte bine ceea ce aveti de spus. Fiti mai expliciti cand postati. Sa nu se interpreteze. Cred ca nimeni nu are intentia de a jigni pe cineva. Mai ales daca nu pronunta nume. Parerea mea...Hai, pa ! Iubiti-va cum va place !

Postat
Cei care ti-au trimis mesaje ti-au vazut si pozele? Daca am fost eu cea care ti-am trimis vreun mesaj' date=' caci cred ca eu sunt singura dupa acest forum care cauta sex in trei, imi cer scuze dar nu ti-am vazut pozele! Noi suntem niste oameni cu mult gust si ceva bani in buzunar si avem ceva pretentii!!! Ce chestie!!! Hai sa ne laudam ca primim mesaje![/quote']Una dintre acele persoane ai fost tu.Cat despre poze...ai vazut foarte bine...in perioada aceea aveam doar poze cu mine.......Am vrut sa iti raspund sa vad ce iti trece prin capsor....dar cand am vazut cu ce pitica dolofana am de-a face...am zis ca nu merita :D nici macar asa ...pentru baza.
Postat

Sexul in 3 cred ca se face mai mult din curiozitate. Lumea vrea sa stie ce si cum, cel putin ca sa vada cum e, sa nu spuna mai tarziu ca nu a incercat!Eu nu as incerca...chiar nu prezint nici un interes pentru treaba asta!

Postat

tot din curiozitate am facut si eu, mi-am dat intalnire cu 2 tipe agatate pe situri de socializare, nu se cunosteau initial ....nu le-am anuntat nimic despre ce am de gand insa stiam doar ce aveam nevoie = amandoua erau bi.Am venit cu ele acasa, au stat de vb pe pat asa la un pahar de whiskey, eu la calculator ma prefaceam neinteresat de ele si dupa vreo 30 min am auzit ca se saruta, le-am lasat in pace, au inceput sa se dezbrace...sa faca 69, apoi cand am vz ca 69 lor incepe cu ''zgomot'' m-am bagat si eu la joc. Una dintre ele era mai timida si am lasat-o sa stea pe spate cealalta peste ea ( ele aman2 stateau in pozitia pe care o numim = on top, iar eu eram in spatele celei de sus...le-am fct sex oral pe rand, si sex tot in aceeasi pozitie, intram ba la cea de jos ba la cea de sus.Cea mai timida cea care statea pe spate si-a dat drumu repede, iar cu cealalta am mai stat inca vreo 40 min aprox. si am rupt patu, pfl ala sau ce este sub saltea plm nevermind.concluzie: Tot ce am facut a fost de curiozitate insa nu e cea mai placuta experienta din viata mea.cele mai placute experiente au fost cu 3-4 fete virgine (mie imi plac virginele cel mai mult...sunt atent, finut cu ele, atras de ele, le excit calumea...nu le doare nimic)...pe care le-am dezvirginat in 1 zi in care le-am cunoscut pe fiecare( agatat pe net). o sa va povestesc daca vreti nu vreau sa va plictisesc acum...asa ca inchei.

Postat
tot din curiozitate am facut si eu' date=' mi-am dat intalnire cu 2 tipe agatate pe situri de socializare, nu se cunosteau initial ....nu le-am anuntat nimic despre ce am de gand insa stiam doar ce aveam nevoie = amandoua erau bi.Am venit cu ele acasa, au stat de vb pe pat asa la un pahar de whiskey, eu la calculator ma prefaceam neinteresat de ele si dupa vreo 30 min am auzit ca se saruta, le-am lasat in pace, au inceput sa se dezbrace...sa faca 69, apoi cand am vz ca 69 lor incepe cu ''zgomot'' m-am bagat si eu la joc. Una dintre ele era mai timida si am lasat-o sa stea pe spate cealalta peste ea ( ele aman2 stateau in pozitia pe care o numim = on top, iar eu eram in spatele celei de sus...le-am fct sex oral pe rand, si sex tot in aceeasi pozitie, intram ba la cea de jos ba la cea de sus.Cea mai timida cea care statea pe spate si-a dat drumu repede, iar cu cealalta am mai stat inca vreo 40 min aprox. si am rupt patu, pfl ala sau ce este sub saltea plm nevermind.concluzie: Tot ce am facut a fost de curiozitate insa nu e cea mai placuta experienta din viata mea.cele mai placute experiente au fost cu 3-4 fete virgine (mie imi plac virginele cel mai mult...sunt atent, finut cu ele, atras de ele, le excit calumea...nu le doare nimic)...pe care le-am dezvirginat in 1 zi in care le-am cunoscut pe fiecare( agatat pe net). o sa va povestesc daca vreti nu vreau sa va plictisesc acum...asa ca inchei.[/quote']Sex in grup am incercat si eu cu o amica de-a mea si iubitul ei si a fost bine , nu ceva spectaculos cum ma asteptam eu........cred ca orice barbat dechis are ocazia de a sebucura de compania unei domnisoare si a prietenei ei........Spune-ne maio multe despre tipele virgine..........cum le-ai agatat si cum a inceput joaca?:) sunt curioasa.......

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...