airsoft Reputație: 11 Postat Martie 17, 2010 Postat Martie 17, 2010 voi crea un nou post despre virgine, azi - maine sa vad cum am timp ( munca ...etc) sau daca vrei sa iti povestesc personal iti las id...sau etc...pot povesti si la o cafea.
bonovox Reputație: 0 Postat Martie 17, 2010 Postat Martie 17, 2010 E senzatioanl. In timp ce o faceam cu sotia mea am fost surprinsi intamplator de o vecina si prietena, pe nume Nuti. Am invitat-o si pe ea si a acceptat, chiar daca era usor reticenta. A fost senzational. Sotia mea e blonda iar Nuti e bruneta, amandoua cu forme supermisto. Nuti e chiar maritata, dar sotul ei e mereu plecat si e cam neglijata. Noroc cu mine ca am avut grija de ea. Acum mai nou imi face si sex oral , ba a acceptat si anal , in timp ce sotia mea beneficia de altceva. Va spun ca e supergrozav cu doua femei de 30 de ani.
gabryna Reputație: 1 Postat Martie 17, 2010 Postat Martie 17, 2010 Hahahadaaa, sincer fantezii d'astea aveam eu inainte.Toate s-au indeplinit.Am facut dragoste cu doi barbati in acelasi timp in masina, apoi cu unul dintre ei intr'o alta seara pe banca in parc.Am avut ocazia si cu un negru care arata supper.Am fost si putin violata intr'o camera de hotel sa zic... dar era prietenul meu... asa k nu l-am acuzat haha, orikm nu aveam dovezi. Daca nu vroiam nu ma mai duceam cu el.Am asistat si la o scena de sex intre alte doua persoane, dar sincer mi s-a parut dezgustator, mai ales faptul k tipa era cea mai buna prietena a mea.Streaptease e un hobby de al meu. L-am practicat cu toti partenerii... dar inca nu ma consider prostituata, ci libera sa fac ce vreau. stiu sa profit de viata folosindu-ma de tot ce e in jur ptr placere.Singura fantezie neimplinita e: 'I'm a slave for you!' haha, asta niciodata!!!
maria Reputație: 1 Postat Martie 17, 2010 Postat Martie 17, 2010 Mulatrul de la Big Brother 2 s-a despartit de iubita lui imediat dupa ce au facut sex in 3. El, ea si un amic bun. Nu a mai suportat ideea ca prietena lui a pus-o si cu celalalt si asta fu... Asa este... e greu sa vezi cum altul iti reguleaza prietena sau nevasta... :? Ma gandesc de ce oare nu au chemat-o si prietena prietenului lui, macar sa fie chit.
airsoft Reputație: 11 Postat Martie 17, 2010 Postat Martie 17, 2010 Hahahadaaa' date=' sincer fantezii d'astea aveam eu inainte.Toate s-au indeplinit.Am facut dragoste cu doi barbati in acelasi timp in masina, apoi cu unul dintre ei intr'o alta seara pe banca in parc.Am avut ocazia si cu un negru care arata supper.Am fost si putin violata intr'o camera de hotel sa zic... dar era prietenul meu... asa k nu l-am acuzat haha, orikm nu aveam dovezi. Daca nu vroiam nu ma mai duceam cu el.Am asistat si la o scena de sex intre alte doua persoane, dar sincer mi s-a parut dezgustator, mai ales faptul k tipa era cea mai buna prietena a mea.Streaptease e un hobby de al meu. L-am practicat cu toti partenerii... dar inca nu ma consider prostituata, ci libera sa fac ce vreau. stiu sa profit de viata folosindu-ma de tot ce e in jur ptr placere.Singura fantezie neimplinita e: 'I'm a slave for you!' haha, asta niciodata!!![/quote']te gandesti si ma anunti
airsoft Reputație: 11 Postat Martie 18, 2010 Postat Martie 18, 2010 http://www.anuntul.ro/anunt/GEMENE_ai_fost_vreodata_cu_gemene_acum_ai_ocazia_te_asteptam_sa_te_rasfatam_a..._2651805sex cu 2 partenere...luati de aici.
Vizitator vai Reputație: 0 Postat Martie 18, 2010 Postat Martie 18, 2010 SEXUL IN 3 ESTE DRUMUL SIGUR SI DIRECT SPRE DESPARTIRE! AM AVUT O PRIETENA TIMP DE 2 ANI SI ERA CU 5 ANI MAI MARE DECAT MINE.... NU ARE NICI O RELEVANTA ASTA....ERAM DESCHISI, STIA CA-MI PLAC PRIETENELE EI....SI NICI NU AVEAM CUM SA NU LE PLAC , ERAU BUNE IN DRACI...IN FINE....O PRIETENA DE-A EI TOT VENEA PE LA NOI VINEREA SI STATEAM LA UN PAHAR LA O VORBA....ELE SE MAI SARUTAU ASA IN GLUMA, MAI O MANA PE SANI...CHESTII **spam editat**E CARE BUCURA OPCHIUL MEU SAU OCHII MASCULILOR PRIN CLUBURI CAND LE VEDEAU CU MINE LA MASA....IN FINE, INTR-O SEARA S-A BAUT CAM MULT, IAR TIPA M-A RUGAT SA- FAC MASAJ PE SPATE, PRIETENA MEA ATUNCI S-A DUS SA FACA BAIE IAR YO AM, INTELES CE MI SE PREGATESTE..... SI M-AM PUS PE FAPTE.... I-AM FACUT MASAJ TIPEI, AM DEZBRACAT-O SI CAND ERAM CHIAR LA INTRARE, VINE PRIETENA MEA SI URLA SA MA DAU JOS DE PE EA...M-AM DAT JOS...AM DISCUTAT PUTIN SI AM REINTRAT IN ROLURI....ACTUL IN 3 S-A CONSUMAT EGAL PT CA NU AM VRUT SA CREADA CA O VREAU DOAR PE NOUA PARTENERA SI A FOST EVIDENT FOARTE OK...CE E NASOL A URMAT APOI,.... A2A ZI A INCEPUT CU GELOZII.... CA DACA AM SUNAT-O PE TIPA, DACA MI-A MI-A PLACUT MAI MULT CU EA, CHESTII DE GENU....IN 3 SAPTAMANI S-A STRICAT RELATIE DEFINITIV!DECI MORALA, TREBUIE SA FIE UN CUPLU F BINE SUDAT PT SEX IN 3 INDIFERENT DE TERTZA PERSOANA CARE VINE ...BAIAT SAU FATA.... GANDITI DE 2 ORI INAINTE!
didola Reputație: 0 Postat Martie 19, 2010 Postat Martie 19, 2010 Varianta cu prietena foarte buna de multe ori nu prea e agreata din cauza ideii de a te intalni a doua zi cu acea persoana stiind ce s-a intamplat in seara precedenta. Se creaza un moment foarte jenant care se va repeta pentru o perioada mai indelungata si probabil se va resimti si in subconstient. Mi se pare chiar bizar ca a mers cum spui tu, dar oricum... Sa-ti fie de bine!
gicanistru Reputație: 5 Postat Martie 19, 2010 Postat Martie 19, 2010 Da ...eu pot sa spun da ...si mai pot spune ca fost foarte frumos ....dar....extrem de greu sa faci fata ca barbat celorlalte 2 femei.... e greu sa fii atent cu amandoua si sa le acorzi aceeasi atentie ....e greu sa faci fata si excitatiei in sine cat si in faza actului sexual .... a fost o experienta foarte placuta .... dar ca barbat ...ori reusesti sa le faci pe amandoua sa se simta foarte bine ori esti nesimtzit si faci in asha fel incat sa-tzi fie numai tzie bine ......pt mine a doua varianta este de neacceptat ...dar si cu prima varianta nu e de joaca daca vrei cu adevarat sa fii barbat si sa le arati ca apreciezi ceea ce itzi ofera 2 femei in acelasi timp ......
dreamwind55 Reputație: -2 Postat Martie 19, 2010 Postat Martie 19, 2010 Cel mai apropiat raspuns de cel afirmativ pe care l-am primit pana acum a fost: Da, daca mai gasesti inca o fata care e dispusa si pe care eu sa nu o cunosc sau vad vreodata...Bineinteles ca ramane o fantezie foarte... apetisanta, dar nu o sa plec acum la vanatoare de femei disponibile doar pentru a-mi satisface o curiozitate
sandaxxx Reputație: 0 Postat Martie 19, 2010 Postat Martie 19, 2010 Sexul in 3 sau cu mai multe persoane este privit la voi cu foarte mare neincredere si jena. Totul tine de mentalitatea cu care am crescut. Foarte multi cred ca sexul este doar pentru reproducere si mult mai multi il fac doar cu persoana iubita. In alte tari se practica tot mai des sexul in grup, fiind tot mai apreciat. Atunci cand vom scapa de inhibitii si de gandirea asta ingusta, poate ca va fi si la noi mai apreciat. Sexul in grup il fac aceea care doresc experiente de neuitat, placute, care vor sa se simta bine si vor sa aibe senzatii cu adevarat mai speciale. Daca nu esti o persoana "Open Mind" n-o sa reusesti niciodata!Eu sincer vorbind, nu am facut sex in 3 sau in grup, dar as fi foarte tentata si daca mi s-ar propune nu as sta nici o secunda pe ganduri, as accepta imediat ...
clipiface Reputație: 0 Postat Martie 19, 2010 Postat Martie 19, 2010 Cunosc o tipa care acum are 24 de ani si este maritata din Octombrie anul trecut. Virginitatea si-a pierdut-o pe la 18 ani cand invitata fiind la o petrecere, fostul prieten a fortat-o sa se culce cu el, bashca, observand ca-i place aproape ca a obligat-o s-o faca si cu altii. De atunci tipa a umblat din floare in floare pana si-a gasit pe cineva pe care sa-l "subjuge" dar de atunci, a pus sexul pe planul 87659. Acum spune ca nu i-ar fi greu s-o mai faca dar cu o singura mare conditie: sa nu se afle. Exista si cazuri d-astea...
kristake Reputație: 0 Postat Martie 19, 2010 Postat Martie 19, 2010 de fapt ideea a fost a lor ....erau si sunt foarte bune prietene ....si ele au venit cu ideea .....so nu-i vina mea ...... pe de alta parte e destul de greu de convins o prietena(iubita) sa incerce si o alta experienta ....oricum cand am incercat am plecat de la ideea urmatoare :femeile care ar putea dori sa incerce o relatie cu o alta femeie sunt cam de doua tipuri :1. ori au 17-19 ani si vor sa incerce tot ceea ce e nou ...2. ori are peste 30, necasatorita. cu suficienta experienta sexuala si vor sa incerce si cu o femeie, doar ca experienta, dar cu foarte mare atentie...de aici itzi mai pot veni si tie idei ...dar oricum parerea mea ..orice ar incerca un barbat civilizat ...hotararea femeii conteaza si daca ea doreste cu adevarat, doar atunci te potzi astepta la o experienta reusita ....parerea mea...
sweetface Reputație: 0 Postat Martie 19, 2010 Postat Martie 19, 2010 Da. Si doi cu una si unu cu doua si doi cu doua si trei cu doua. Pe scurt ? In toate variantele un lucru a fost cert... eram toti un pic afumati si poate asta ne-a dat mai mult curaj. Unii mai mult altii mai putin dar s-a intamplat. A fost super si pot spune ca nu mi-e jena sa recunosc si adaug la experiente de viata.Ah... si ca tot intreba cineva mai sus... nu erau tarfe sau prostitoate, doar groupies (sper ca am s cris corect) cum numesc americanii fetele care insotesc trupele in turneu sau care vin in spatele scenei dupa autografe... sexuale. Pentru ca... pe vremuri am cantat intr-o formatie si am colindat tara in lung si-n lat. Poate asta a fost un avantaj, poate nu, ideea este ca nu imi pare rau de nimik din tot ce am facut.Apropo... am scapat basma curata si nu m-am ales cu nici o boala venerica. Fetele cu pricina o faceau pentru ca noi oricum plecam din orasul respectiv si nu le era teama ca se va afla ceva... Cred ca asta a contat foarte mult pentru ele... Ca unele sunt mariatte de multisor si acum le e jena sa recunoasca este fix problema lor, dar stiu ca la momentul respectiv nu aveau nici un fel de inhibitii. Se stie ca o femeie nu prea vorbeste liber despre sex ca deh... "sunt lucruri intime"
hanuschak Reputație: -1 Postat Martie 20, 2010 Postat Martie 20, 2010 Hmmm... depinde cum vezi asta. Am specificat ca am adugat la experiente de viata. Sincer mi-a placut mai mult varianta in care eram cu doua da... nu o iau ca pe o lauda pentru ca iti dai seama ca nu-i pot povesti nevestii intamplari de acest gen... Isi cam da ea cu presupusul dar tace din gura cum nici eu nu o intreb despre fostele ei reltii sexuale. La inceput noi am facut un pact: nu ne luam de trecutul niciunuia pentru ca e posibil sa nu ne placa ce auzim. Ce-a fost a fost gata.Spunea cineva la un moment dat: "Trecutul e-nchis intr-o casa solida" si mare dreptate a avut...
carmenssita72 Reputație: 0 Postat Martie 20, 2010 Postat Martie 20, 2010 eu am incercat cu doi tipi si a fost super bestial. unul era prietenul meu, celalat e un prieten de-al lui. am facut-o de cateva ori, fara jena, fara inhibitii...am incercat si cu ...o ea....si cu ..un el....dar a fost tare aiurea, sincera sa fiu, nu as repeta experienta.eu am incercat in general tot ce am vrut in materie de sex, pentru ca am un partener foarte deschis la chestii de genul asta. avem o fantezie, ne-o povestim si apoi vedem ce se poate face pentru a deveni realitate. dar trebuie sa fie o relatie puternica, altfel risti sa fi privit ca un/o pervers/a, nebun/a.........am patit-o.
exquisite Reputație: 2 Postat Martie 20, 2010 Postat Martie 20, 2010 Am facut sex in 3 o singura data .. eu cu 2 tipe . A fost f placut cu de toate .. sau aproape de toate . Dar am o "bibilica" la cap .. n-ash putea sa-mi impart prietena ca alt tip .. pur si simplu n-ash putea sa vad cum un tip face sex cu a mea prietena .. buuuuuut .. eu sa fac sex cu un cuplu nu m-ar deranja. Stiu ca este incorect cum gandesc dar asta este .. ma accepta asa cum sunt. Nu condamn sexul oral de nici un fel .. dar pun acea conditie .. sa n-o fac impreuna cu prietena mea si cu un tip .. dar cum sunt singur n-o mai pun nici pe asta
miruna Reputație: 0 Postat Martie 20, 2010 Postat Martie 20, 2010 A dracului rasa umana "open minded" ce mai suntem noi (sau voi) mai draga! Stau si ma gandesc ca la generatia fiica-mi o sa fie "open mind" sa umbli cu p.... scoasa din pantaloni pe strada si prinsa in cursa de soarici pentru ca sexul in grup n-o sa ne mai satisfaca. S-a dus la hazna "experienta" aia "de neuitat" cu un pahar de vin de calitate, taclale la nesfarsit (ca degeaba "faci sex" daca nu ai si cu cine vorbi dupa aia), preludiu, postludiu si declaratii de dragoste sincere.Ridicam la rang de "open mind" mentalitatea de pusti care a tras si el o posta la caminul cultural cu niste taranci care si-au facut baie numai pentru ca "e eveniment la camin" si care zice ca a facut "sex in grup"Esti deschis atunci cand lasi lucrurile sa decurga de la sine. Daca dupa ce ai facut asta te-ai ales "numai" cu sex normal atunci inseamna ca esti normal nicidecum limitat. Poti sa mai asezonezi sexul asta aproape anormal cu ceva scris pe fereastra aburita (da-le naibii de SMS-uri), o lumanare parfumata si un masaj cu niscai presopunctura pana adoarme "partenera" si garantez eu ca va fi o "experienta" de neuitat.
aeraolf_artsabla Reputație: 4 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 mai fratilor, am incercat. Si varianta cu doua femei si varianta cu doi baieti si-o tipa. A fost super fain. De fiecare data ne-am simtit OK. A fost o fantezie veche pe care am si trait-o din plin. Cu tipele cele doua ma stiam din copilarie si era chestia planificata de cativa ani dar cum am plecat din Bucuresti a fost putintel mai greu. Am prins faza ca am fost in delegatie in Buc si le-am sunat (cu alte intentii). Nici nu ma mai gandeam la asta. Ne-am intalnit si a fost superb. Dupa doua zile una dintre ele zice ca vrea sa incerce cu doi baieti dar n-avea decat pe unul. Zice ea: "Te bagi?". Cum sa nu?! Si chestia asta a fost misto.Detalii despre pozitii nu dau. Incercati si-or sa va vina ideile atunci
mya Reputație: 0 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 Interesant subiect.Nu, pana acum nu am facut asa ceva. In rest am incercat cam totul (nu se pune sex cu morti sau foarte batrani sau copilasi... trebuie sa iti lipseasca o doaga sa faci asta - parerea mea!)M-am gandit (si mi s-a propus, mai mult sau mai putin discret, de catre prietenul meu) la sex in 3...Una din fanteziile mele preferate e eu si alti doi barbati. Problema este insa ca ma gandesc si la variante:- nu-i cunosc pe nici unul. Probabilitatea ca ei sa incerce sa ma faca sa ma simt si eu bine, in loc sa ma foloseasca (asa cum mi-au relatat, cu cruzime inconstienta, niste prieteni, citez: "daca e stoarfa, i-am dat ce cauta") e mica, chiar foarte mica.- prietenul meu si un strain - ar putea fi ok, dar daca e strain, de unde il luam? Nu-mi place sa fac sex cu strainii (prefer sa cunosc persoana si sa stam de vorba inainte - fiecare cu pasarelele lui) - ultima fraza se aplica si la prima varianta- prietenul meu si o cunostinta/un prieten comun - ar fi singura varianta oarecum acceptabila, dar: oare nu ar fi o greseala? Sa nu te c@ci unde mananci... Cum te va privi prietenul (al treilea din acest menage) a doua zi? Ar fi arogant, pentru ca te-a vazut tipand de placere? ...Unii zic ca imi fac cam multe probleme...A doua varianta - eu si o alta fata cu un baiat... Nu prea ma incanta! Nu de alta, dar, dupa mine, e greu unui barbat sa satisfaca apetitul sexual al unei singure femei (prietenul meu zice ca-s nimfomana.... si credeti-ma rezista bine la tavaleala!) dar sa satisfaci 2 femei in acelasi timp??? Greu, foarte greu... Mai ales ca imi place sa fiu in centru atentiei... ;)Apropo, de SIDA ati auzit?
minelus Reputație: -1 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 si sunt o gramada de cupluri care practica sexul in 3 si e problema lor. in nici un caz nu e o tarfulita pt ca vrea sa incerce ceva nou
georgiana Reputație: 0 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 In primul rand ca daca fetele ar fi lesbi, ar fi sex in doi, nu in trei, ca ele si-ar vedea de ale lor, si tu ai ramane pe dinafara. Eventual sa fie bi.In al doilea rand, cred ca ai pus punctul pe i. Nimeni pana acum nu si-a pus problema daca ar face fata sau nu. Toti au spus ca da, ar vrea, sau ca nu, nu ar vrea. Pe mine ca fata, personal nu m-ar tenta, pentru ca s-ar putea isca gelozii de genul ca i-a acordat mai multa atentie celeilalte fete, etc. Ca baiat, intr-adevar, chiar toti ati putea face fata? Sau nici nu v-ati pus problema in felul acesta?
principesa Reputație: 0 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 Eu am o fantezie de genul acesta si imi doresc chiar foarte mult sa se intample insa nu este atat de usor, am discutat cu partenerul meu si am fost de acord chiar cu un joc care s-a dovedit a fi foarte periculos. Am convenit ca el sa se intanleasca cu alte tipe si dupa un timp sa facem sex in 3 ca si cand eu as fi fost a treia. La inceput a fost super, e un joc interesant si mi-a placut insa am devenit cam paranoica si am ajuns sa ne certam foarte mult si am renuntat la joc. Insa imi doresc foarte mult o asemenea experienta. Vreau sa simt o femeie si sa ma joc cu ea, sa-i fac cunilingus sa facem amandoua felatie Ma incita ideea foarte mult. Am avut o experienta cu o tipa platita si mi-a placut sa-mi vad prietenul cum face sex cu ea iar eu sa ma masturbez si apoi sa intru in joc insa nu mai vreau cu cineva care face acest lucru pentru bani. Se vede ca abia asteapta sa plece si ................... e nasol. Poate intr-o zi am sa am ocazia sa mi se indeplineasca visul. Ce pot sa spun este ca tipa care va intra in mainile mele va fi foarte norocoasa. Stiu sa daruiesc foarte multe iar partenerul meu e super din punct de vedere sexual.
profesoara Reputație: 0 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 Nu e neaparat conceptul de Open Mind, dar chiar citeam de curand intr0o revista despre acest subiect si ma gandeam si la faptul ca o prietena de-a mea a incercat si mi-a povestit cum a fost, si se punea astfel problema: baiatul sau prietenul vrea cu inca o fata, si insista pe chestia asta si atunci prietena mai stramba din nas si devine geloasa caci nu mai e personajul principal, unfel de m-am saturat de tine mai vreau si cu alta, dar ca sa fie totul ok si sa nu-si insele prietena propune in trei.... dar daca cumva fata vrea sa-i demonstreze ce naspa este si cum se simte in situatia astaea, ii propune baiatului sa nu fie 2 fete, ci 2 baieti... ei baieti, cum e , nu va simtiti dati la o parte, nu deveniti gelosi cand in trei fata se da mai mult la celalalt?
pasarica Reputație: 0 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 e principala mea fantezie ... inca nu am apucat sa o pun practic dar se prefigureaza ca in viitorul apropiat - despre unul dintre noi masculii cu doua...nu inteleg ce poate fi asa "de dorit" ca noi suntem limitati ca numere?pe cand o fata fu 2 masculi simultan...e super super tare Pe langa satisfactia noastra propriu zisa, traim sui ne simtim bine auzind-o si pe partenera noastra gemand de placere... si crosetata una pe fata una pe dos e o chestie... cu cea care imi va fi intr un viitor oarecare sotie si eu as fi impotriva unui asemenea tip de sex...dar in relatiile tineretii, mi se pare ceva care nu trebuie ratat ; trebuie doar gasita fata (ca baieti d ai nostri ne gasim) ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum