Sari la conținut

TRANSEXUALA FOTOMODEL PLAYMATE

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

TRANSEXUALA FOTOMODE transexuala siliconata blonda lux ofer conpanie domnilor discreti 0720.144.701

Anuntul este cat se poate de real pozele la fel este una dintre cele mai cunoscute transsexuale din Romania, mai mult activeaza prin Belgia, sta undeva centreal pe langa Hotel Marriot intr-o garsoniera de lux propietate personala

Aspect 12

Servicii 15

Pretul este de 200 roni

post-81293-0-18409000-1373059812_thumb.jpg

post-81293-0-10554900-1373059816_thumb.jpg

post-81293-0-72526500-1373059818_thumb.jpg

post-81293-0-09930400-1373059821_thumb.jpg

post-81293-0-47637500-1373059823_thumb.jpg

post-81293-0-60447100-1373059825_thumb.jpg

• Oras:bora bora
  • Oras:bora bora
Postat

Frate bumbastic,ai postat acum o saptamana si aici https://nimfomane.com/forum/topic/10852-0720144701-transexuala-playmate/?do=findComment&comment=164446 ...deci care este rostul deschiderii acestui topic???

Am fost la ea este reala arata mult mai bine in realitate, sta foarte mult plecata in Belgia anuntul este real din anuntul telefonic

aici esti neconvingator....SINCER!

TRANSEXUALA FOTOMODE transexuala siliconata blonda lux ofer conpanie domnilor discreti 0720.144.701

Anuntul este cat se poate de real pozele la fel este una dintre cele mai cunoscute transsexuale din Romania, mai mult activeaza prin Belgia, sta undeva centreal pe langa Hotel Marriot intr-o garsoniera de lux propietate personala

Aspect 12

Servicii 15

Pretul este de 200 roni

este una dintre cele mai cunoscute transsexuale din Romania, mai mult activeaza prin Belgia, sta undeva centreal pe langa Hotel Marriot intr-o garsoniera de lux propietate personala

locatie 10

Aspect 12

Servicii 15

Pretul este de 200 roni

eu unul nu te contrazic...dar de unde stii toate astea???

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Nu asa pare, ii faci reclama

• Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia
Postat

sunt client

Citeste regulamentul  :rtfm  ...............vrei  :bna ?????FRED PROTECTORUL FORUMULUI :pope  

• Oras:Bucuresti
Postat

Am mai postat in noiembrie anul trecut tot aici dar probabil la alt topic/titlu aventura mea cu Pamela, dar deoarece o am salvata o sa o re-postez si aici. Sper sa nu contravin vreunei reguli...

Salutare cautatorilor de comori! Pe Pamela am executat-o acu's cativa ani, cand era in Dr Tab, zona Favorit - Dr Tab 34. Arata bine, dar cam asta e tot. Vorbea aiurea, batea campii, in fine... Trecem in pat, parea speriata, cu toate ca sunt om serios si - sper - destul de normal, nu eram beat si nu am dotari de speriat fetele :boob Incepe un supt timid, isi schimba pozitia ca nu statea bine, vreau sa-i scot bikini, zice stai, mai tarziu, oralul era deosebit de superficial, vreau sa schimb pozitia (eram pe spate) zice lasa ca e bine asa... in fine... Mi-am zis ca daca tot sunt acolo sa ma golesc si sa plec cand suna telefonul si - era tot ce-mi lipsea - se opreste si raspunde. O aud vorbind si simt ca imi ingheata muschiul, nervul si snaga: da draga, bine, in 10 minute e ok, te astept!!! :laugh2 O intreb si-mi confirma ca nextul, un client vechi, va fi ACOLO in 10 minute. Ma imbrac ca in armata, banii ii dadusem deja ca altfel as fi renegociat cei 150 RON, ii zic cateva cuvinte interzise de CNA si transpirat, nervos, cu samanta in mine, ochii in sange si parul valvoi parasesc cuibusorul de nebun/a, nu de nebunii. Evident pe scari ma intalnesc cu tataiele burtos, transpirat si el, cu diplomat si costum care venea la Pamela poolii si vietii mele de prost ce ma aflu!
Drept care vazand aici pozele domnisoarei/orului am scris prezenta cronica de front.

TOATE PUTZELE SUS!

• Like 2
Postat

Pamela sta pe undeva pe la marriot est o tipa transsexuala deosebita arata mult mai bine ca in poze, ai ce sa discuti cu ea la un pahar cu vin rosu este o tipa citita se cunoaste din conversatii. Nu te grabeste nu sta cu ochii pe ceas chiar mi-a facut placere sa ma revad cu ea  :boob stie ce vrea de la viata este o tipa cu capul pe umerii :69  culta citit  cu care pot avea un dialog O RECOMAND!

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

si recenzia unde ii daca te-ai intalnit de mai multe ori cu ea/el?

• Membru Premium
Postat

Pamela sta pe undeva pe la marriot est o tipa transsexuala deosebita arata mult mai bine ca in poze, ai ce sa discuti cu ea la un pahar cu vin rosu este o tipa citita se cunoaste din conversatii. Nu te grabeste nu sta cu ochii pe ceas chiar mi-a facut placere sa ma revad cu ea  :boob stie ce vrea de la viata este o tipa cu capul pe umerii :69  culta citit  cu care pot avea un dialog O RECOMAND!

Poti purta un dialog cu o persoana culta dar e dificil sa scrii corect? Interesant.

Asteptam si o recenzie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...