bumbastic Reputație: 4 Postat Iulie 5, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 5, 2013 TRANSEXUALA FOTOMODE transexuala siliconata blonda lux ofer conpanie domnilor discreti 0720.144.701Anuntul este cat se poate de real pozele la fel este una dintre cele mai cunoscute transsexuale din Romania, mai mult activeaza prin Belgia, sta undeva centreal pe langa Hotel Marriot intr-o garsoniera de lux propietate personalalocatie: 10Aspect 12Servicii 15Pretul este de 200 roni
harbalete73 Reputație: 7 Postat Iulie 5, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat Iulie 5, 2013 Frate bumbastic,ai postat acum o saptamana si aici https://nimfomane.com/forum/topic/10852-0720144701-transexuala-playmate/?do=findComment&comment=164446 ...deci care este rostul deschiderii acestui topic??? Am fost la ea este reala arata mult mai bine in realitate, sta foarte mult plecata in Belgia anuntul este real din anuntul telefonicaici esti neconvingator....SINCER! TRANSEXUALA FOTOMODE transexuala siliconata blonda lux ofer conpanie domnilor discreti 0720.144.701Anuntul este cat se poate de real pozele la fel este una dintre cele mai cunoscute transsexuale din Romania, mai mult activeaza prin Belgia, sta undeva centreal pe langa Hotel Marriot intr-o garsoniera de lux propietate personalalocatie: 10Aspect 12Servicii 15Pretul este de 200 roni este una dintre cele mai cunoscute transsexuale din Romania, mai mult activeaza prin Belgia, sta undeva centreal pe langa Hotel Marriot intr-o garsoniera de lux propietate personalalocatie 10Aspect 12 Servicii 15Pretul este de 200 roni eu unul nu te contrazic...dar de unde stii toate astea???
bumbastic Reputație: 4 Postat Iulie 5, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 5, 2013 sunt client
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 6, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 6, 2013 Nu asa pare, ii faci reclama
fred pulosu Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2013 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Postat Iulie 6, 2013 sunt clientCiteste regulamentul ...............vrei ?????FRED PROTECTORUL FORUMULUI
kroko Reputație: 22 Postat Iulie 12, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2013 Am mai postat in noiembrie anul trecut tot aici dar probabil la alt topic/titlu aventura mea cu Pamela, dar deoarece o am salvata o sa o re-postez si aici. Sper sa nu contravin vreunei reguli...Salutare cautatorilor de comori! Pe Pamela am executat-o acu's cativa ani, cand era in Dr Tab, zona Favorit - Dr Tab 34. Arata bine, dar cam asta e tot. Vorbea aiurea, batea campii, in fine... Trecem in pat, parea speriata, cu toate ca sunt om serios si - sper - destul de normal, nu eram beat si nu am dotari de speriat fetele Incepe un supt timid, isi schimba pozitia ca nu statea bine, vreau sa-i scot bikini, zice stai, mai tarziu, oralul era deosebit de superficial, vreau sa schimb pozitia (eram pe spate) zice lasa ca e bine asa... in fine... Mi-am zis ca daca tot sunt acolo sa ma golesc si sa plec cand suna telefonul si - era tot ce-mi lipsea - se opreste si raspunde. O aud vorbind si simt ca imi ingheata muschiul, nervul si snaga: da draga, bine, in 10 minute e ok, te astept!!! O intreb si-mi confirma ca nextul, un client vechi, va fi ACOLO in 10 minute. Ma imbrac ca in armata, banii ii dadusem deja ca altfel as fi renegociat cei 150 RON, ii zic cateva cuvinte interzise de CNA si transpirat, nervos, cu samanta in mine, ochii in sange si parul valvoi parasesc cuibusorul de nebun/a, nu de nebunii. Evident pe scari ma intalnesc cu tataiele burtos, transpirat si el, cu diplomat si costum care venea la Pamela poolii si vietii mele de prost ce ma aflu!Drept care vazand aici pozele domnisoarei/orului am scris prezenta cronica de front.TOATE PUTZELE SUS! 2
razvan_bucuresti Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 19, 2013 Am fost- poze reale- arat ceva mai rău.. Foarte rece si fără chef... Păcat ...
buldog Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2013 Pamela sta pe undeva pe la marriot est o tipa transsexuala deosebita arata mult mai bine ca in poze, ai ce sa discuti cu ea la un pahar cu vin rosu este o tipa citita se cunoaste din conversatii. Nu te grabeste nu sta cu ochii pe ceas chiar mi-a facut placere sa ma revad cu ea stie ce vrea de la viata este o tipa cu capul pe umerii culta citit cu care pot avea un dialog O RECOMAND!
boieru Reputație: -378 Postat Iulie 27, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iulie 27, 2013 si recenzia unde ii daca te-ai intalnit de mai multe ori cu ea/el?
Membru Premium masterblaster Reputație: 966 Postat Iulie 30, 2013 Membru Premium Postat Iulie 30, 2013 Pamela sta pe undeva pe la marriot est o tipa transsexuala deosebita arata mult mai bine ca in poze, ai ce sa discuti cu ea la un pahar cu vin rosu este o tipa citita se cunoaste din conversatii. Nu te grabeste nu sta cu ochii pe ceas chiar mi-a facut placere sa ma revad cu ea stie ce vrea de la viata este o tipa cu capul pe umerii culta citit cu care pot avea un dialog O RECOMAND!Poti purta un dialog cu o persoana culta dar e dificil sa scrii corect? Interesant.Asteptam si o recenzie.
robertl Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:n-am activitate Oras:n-am activitate Postat Aprilie 24, 2018 prea frumos sa fie adevarat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum