Sari la conținut

Zenaida si Andreea 0720925323 / 0726814205 - Calea Calarasilor Agip

Postări Recomandate

Postat

Un cuib cu mai multe fete, presteaza si noaptea. Am ajuns zilele trecute. Dupa ce am dus pe cineva la aeroport in miezul noptii am luat lista de telefoane sa vad daca raspunde cineva. Cele doua numere le asociasem ca posibile colege pentru ca imi dadusera aceleasi detalii despre locatie si indicatii identice despre cum sa ajung.

La fata locului era o fatuca - foarte misto de altfel - care nu presta si care cred ca raspunde la telefoane (au mai multe numere pentru ca am vazut la iesire telefoane pe masa din bucatarie, insa numai astea doua numere le-am dibuit.).

Zenaida - poze false, in realitate o tipa super grasa cu niste picioare pline de colacei de grasime.

Andreea - in locul ei a aparut alta tipa, trecuta de 30 de ani, plinuta, tot "bomba" cum zice anuntul, dar cu inteles diferit. :)

Le-am intrebat de Andreea si mi-au prezentat o brunetica miniona, dragutica, dar care nu era disponibila pentru ca astepta un client "fidel si cu care o sa stea mai mult, nu se stie cat". Nici ea nu avea legatura cu pozele postate.

Locatia este vizavi de benzinaria Agib, intr-un bloc care are la parter un salon cu o reclama mare si mov.

Postat

Daca mai pui cel putin 10 kg, ca sa nu zic mai multe.

La fata nu o mai retin ca era obscuritate in camera unde m-au invitat si nu mi-am putut lua ochii de la colaceii de pe picoare. Arata ca un hipopotam. Inclin sa cred ca nu era asa frumusica la fata.

Poti sa suni si daca iti da detaliile despre locatie asa cum le-am mentionat, atunci ea este :)

Postat

Am mai dibuit un numar: 0720925248 - Bianca, 24 de ani. Evident poze reale. :) CIM, FK, la 100/finalizare, 150/ora. Non stop.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Papuasul fratioare ,m-am saturat de atatea " poze reale" incat imi vine sa ma duc numai noaptea cu lumina stinsa ,sa nu le mai vad, futut si plecat.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

"Dornica de sex oral neprotejat cu finalizare profesionist, sex normal in orice pozitie, cunilingus, sarutari, mangaieri, si alte mici fantezii, vino alaturi de mine, sa ne facem de cap impreuna,  non stop"  Tel: 0720925323

post-56438-0-67592100-1374320919_thumb.jpgpost-56438-0-31807900-1374320924_thumb.jpgpost-56438-0-90612000-1374320931_thumb.jpg

Am ajuns la anuntul domnisoarei dupa multe telefoane fara raspuns la o ora tarzie in noapte.

Mi-a spus locatia, Calea Calarasilor, vis-a-vis de Agip si am plecat spre campul de lupta.

Locatia: un apartament curat populat de mai multe fete care nu s-au facut vazute cat am stat eu pe acolo.

Fata: nu imi dau seama daca pozele sunt furate sau pur si simplu facute foarte bine, pentru ca trasaturile faciale aduc oarecum cu pozele. O tipa micuta, grasa dar ingrijita, zambareata, vorbareata si curata.

GFE: 7 (eu eram cel care nu avea chef de vorba la ora aia...ea chiar a incercat)

Oral: 7 (incet, adanc, nu neglijeaza zonele adiacente)

Normal: 5.5 (cam larguta, si fixa; nu se misca nu geme nu nimic)

Pe scurt, o experienta mediocra. Pentru o descarcare rapida la o ora la care restul fetelor nu raspund e ok, dar cam atat.

Era sa uit: am decartat 50 ron pentru o finalizare/

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...