Sari la conținut

Nou aici, help!

Postări Recomandate

Postat

Buna tuturor.
Sunt nou aici (si in domeniu) si incerc de zile intregi sa gasesc si eu pe cineva. Am 40 ani, insurat cu copil mic.

Din pacate nu poti intreba userii nu exista sistem de mesaje private.

Poate cineva sa ma indrume catre cineva? De zile intregi citesc forumul, sun la numere dar nimic.

Nu sunt pretentios, dar sunt insurat si as vrea programare cu o zi inainte.

Daca ma poate ajuta cineva ,,, Multumesc anticipat.

• Oras:Undeva-n Ardeal
  • Oras:Undeva-n Ardeal
Postat

Buna,

1.Topicu trebuia deschis la rubrica "intrebari si raspunsuri"

2.Incearca prin sms si lasa un interval in care poti fi contactat inapoi.

Succes!

• Oras:Plimbaret prin NV
Postat

Salut.

Mesagerie privata exista si pe acest forum, ai acces la aceasta in 2 variante : gratuit dar trebuie sa faci 200 postari ca sa te colorezi in galben sau cont platit.

Raspuns la intrebarea ta: vizitate de mine cu programare de pe o zi pe alta ai fetele de la top Rebeca, Roxana (bruneta senzuala), Ilaria. Iar din afara topului din cele active ar fi Madalina, Sofie.

Mai sunt si altele dar nu le-am vizitat eu. Poate te ajuta colegii.

Am totusi o nelamurire: ai scris ca nu esti pretentios dar totusi ce gen preferi ? Inteleg ca e cel feminin dar ce tipologile cel putin din punct de vedere al trupului ? ;)

Sanatate

• Like 4
Postat

Salut.

Mesagerie privata exista si pe acest forum, ai acces la aceasta in 2 variante : gratuit dar trebuie sa faci 200 postari ca sa te colorezi in galben sau cont platit.

Raspuns la intrebarea ta: vizitate de mine cu programare de pe o zi pe alta ai fetele de la top Rebeca, Roxana (bruneta senzuala), Ilaria. Iar din afara topului din cele active ar fi Madalina, Sofie.

Mai sunt si altele dar nu le-am vizitat eu. Poate te ajuta colegii.

Am totusi o nelamurire: ai scris ca nu esti pretentios dar totusi ce gen preferi ? Inteleg ca e cel feminin dar ce tipologile cel putin din punct de vedere al trupului ? ;)

Sanatate

Cat despre nelamurire, nu am un gen preferat, din cate am vazut majoritatea arata bine pentru mine. As spune ca atitudinea conteaza mai mult decat mici detalii ale trupului (poate un fund grozav :)).

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu sunt curios de Ilaria de la top.

Ai sunat la fete și nimeni nu raspunde?

Postat

Doar dupa ce mi s-a spus in acest topic am vazut si categoria de top. Am sunat / sms la cateva fete pe care le-am considerat eu ca sunt ok inainte, in functie de ce am citit pe forum, dar probabil am gresit in nenumarate randuri, ore neaccesibile, nu ma verificat disponibilitate, etc. Acum m-am mai prins :) Nu am mai avut timp de curand, dar voi mai incerca si probabil va fi victorios. :)

Postat

Doar dupa ce mi s-a spus in acest topic am vazut si categoria de top. Am sunat / sms la cateva fete pe care le-am considerat eu ca sunt ok inainte, in functie de ce am citit pe forum, dar probabil am gresit in nenumarate randuri, ore neaccesibile, nu ma verificat disponibilitate, etc. Acum m-am mai prins :) Nu am mai avut timp de curand, dar voi mai incerca si probabil va fi victorios. :)

Succesul e garantat daca esti perseverent dar nu insista cu apelurile/mesajele atat de mult incat sa fi catalogat ca hartuitor ;)

Eu de exemplu pe Roxana am reusit ca sa o intalnesc dupa un an din momentul in care am avut primul schimb de mesaje. Nu s-a aliniat calendarul meu cu agenda ei.

Recomandare in cazul in care nu ai prins ideea pana acum de la altii: nu utiliza abonamentul/numarul personal in activitatea asta , cumpara o cartela preplatita.

Sanatate si spor !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Recomandare in cazul in care nu ai prins ideea pana acum de la altii: nu utiliza abonamentul/numarul personal in activitatea asta , cumpara o cartela preplatita.

Sanatate si spor !

Pot sa te întreb de ce?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...