thephaczob Reputație: 1 Postat August 23, 2019 Postat August 23, 2019 Buna, Caut o stapana in Oradea, dominarei: annilingus, facesitting & foot fetish in special. Ajutor :)
raul2774 Reputație: 837 Postat August 25, 2019 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Postat August 25, 2019 😅😅 1
justlove Reputație: 8972 Postat August 27, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat August 27, 2019 Buna, Caut o stapana in Oradea, dominarei: annilingus, facesitting & foot fetish in special. Ajutor :)este una ”justlove” o cheama, aia deja ti-o facut dominare verbala cum o vazut topicu :slap2PS. nu ai sughitat? :laugh2 :laugh2 5
chrisbbmike Reputație: 1608 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Septembrie 6, 2019 Si eu o tot caut pe aceasta faimoasa JustLove ( voi veni curând ) ...că am auzit că fute și fute bine.Și cică face și mâncare gustoasă :) mânca-i-aș eu... 2
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 6, 2019 Si eu o tot caut pe aceasta faimoasa JustLove ( voi veni curând ) ...că am auzit că fute și fute bine.Și cică face și mâncare gustoasă :) mânca-i-aș eu...daca nu vii , apoi sa vezi ce dominare virtuala iti fac. :laugh2 :kiss3 3
Vizitator pen_zen Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2019 Postat Septembrie 6, 2019 daca nu vii , apoi sa vezi ce dominare virtuala iti fac. :laugh2 :kiss3 Apoi Tanti Justlove - doar fara mila - sa pui biciu' pe el de numa' numa' PS. Sper sa-i gatesti shi ceva la sarmanu ... :) SO, give it to him :) [Parafraza de la Carbool Fools] :)
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 6, 2019 Apoi Tanti Justlove - doar fara mila - sa pui biciu' pe el de numa' numa' PS. Sper sa-i gatesti shi ceva la sarmanu ... :) SO, give it to him :) [Parafraza de la Carbool Fools] :) ciorba de suburta” ii gatesc :laugh2 :kiss3 1
Vizitator pen_zen Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2019 Postat Septembrie 6, 2019 ciorba de suburta” ii gatesc :laugh2 :kiss3 Hai, acuma Justlove, sa nu-l sperii pe baiatul ala ::) ... CA daca ::: "N-ARE VANA" ::) PS. Vad ca esti asha foarte vesela, si in general / per total foarte "de gasca" Daca te vizitez, atunci 2 smecheri shi "razboi total", OK? :)) Te pup
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 6, 2019 Hai, acuma Justlove, sa nu-l sperii pe baiatul ala : :) ... CA daca ::: "N-ARE VANA" : :) PS. Vad ca esti asha foarte vesela, si in general / per total foarte "de gasca" Daca te vizitez, atunci 2 smecheri shi "razboi total", OK? :)) Te pupis ”zurlie/nebunatica” :blushing2scantei /artificii :feet iese :laugh2 :kiss3 2
chrisbbmike Reputație: 1608 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Septembrie 6, 2019 Abia aștept să ajung la Oradea :) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum