Sari la conținut

Cum se face sex cu o sirena?

Postări Recomandate

Postat

Bai...

Ce dracu a patit forumul asta?  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2

Cum se face sex cu o sirena - Forumul Softpedia

Observati ca nu are picioare cu ceva intre ele

https://www.youtube.com/watch?v=a6kf6kin7dM

Si raspunsurile: 

Eu as spune sa citesti "Mica sirena" de Andersen. Ai acolo toate detaliile. 

Super! Ai descoperit originea expresiei "a se termina in coada de peste". 

Doar oral. Da' vezi ca miroase rau a peste si are buze reci. 

Ce dileme au unii ?https://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/puke.gif https://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/habarnam.gif 

Sirena are icre. Le bați cu ulei și le mănânci.

Se dezbraca de costum, doh! 

Te masturbezi deasupra icrelor depuse de ea. 

Vizitator nibeficuk
Reputație: 0
Postat

Simplu: întâi te întâlnești cu sirena, apoi te descurci. Nu-i mare șmecherie.

• Oras:Cora Lujerului
  • Oras:Cora Lujerului
Postat

Mermaids are made of sugar.

Cand incerci ceva s-au si dizolvat in apa sarata.

Postat

si ganditi-va ca idiotu asta de depresiv care a deschis acest topic, a fost banat de pe softpedia, adica era mai retardat decat idiotii aia de acolo care vorbesc despre cum se fute o sirena!
e ca si cum esti banat de pe un forum de curve, pentru ca esti prea sociopat pentru labagii aia de acolo, ca ajungi sa ii doxxezi pe ei si pe curvele lor preferate, la care scriu cum fut ei pe toate epavele tarii asteia, plm de curve infecte si femeile si clientii lor :))

Postat

si ganditi-va ca idiotu asta de depresiv care a deschis acest topic, a fost banat de pe softpedia, adica era mai retardat decat idiotii aia de acolo care vorbesc despre cum se fute o sirena!

e ca si cum esti banat de pe un forum de curve, pentru ca esti prea sociopat pentru labagii aia de acolo, ca ajungi sa ii doxxezi pe ei si pe curvele lor preferate, la care scriu cum fut ei pe toate epavele tarii asteia, plm de curve infecte si femeile si clientii lor :))

Rozkendra,  inca mai esti indragostita de motanel?    :laugh2

Postat

Stiu ca ai pizda fiinda te vad dupa stilul in care scrii.

Mai faci   videochat? 

Vreau sa trag o laba uleioasa  de suparare 

Sunt suparat ca ramanem fara curve siliconate.   :no2

Postat

Rozkendra,  inca mai esti indragostita de motanel?    :laugh2

eu o sa imi pun niste tepi de otel ruginiti pe strap-onu meu de 24 da cm asa cat pula lu daniel si o sa pun niste sos picant pe el, apoi o sa intru peste tine si te violez in cur, daca mai pomenesti vreodata numele acela

asta era si fantezia mea pe vremuri cu bobo al meu, dar manelistu ala sarmalagiu se uita numai dupa curvele lui de pe forum, si la curva aia de raluca, pana i-am aratat pozele alea cu ea cand nu avea silicoane de acu 10 ani cand avea 19 ani

asta e razbunarea mea pentru faza aia cand a pus userul meu vechi de videochat, sper ca raluca matache sa ma viseze in fiecare seara cand intra in sevraj de la droguri, asa cum ma visa candva si bobo!

Postat

eu o sa imi pun niste tepi de otel ruginiti pe strap-onu meu de 24 da cm asa cat pula lu daniel si o sa pun niste sos picant pe el, apoi o sa intru peste tine si te violez in cur, daca mai pomenesti vreodata numele acela 

rozkendra,  in pat cu tine!   

treci sa faci anal

pre_1566324522__thats-a-big-slap-but-tha

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...