ronaldobrasil Reputație: 680 Postat August 24, 2019 Partajează Postat August 24, 2019 50 oral sau 50 normal? Suna bine,nu? Fata frumoasa,corp bun si niste sani mari...prea bine sa fie adevarat? Din pacate,asa e.Am parcat la Maritimo in parcarea subterana,asa ca in masina nu ai unde sa-ti intinzi picioarele,nu se compara cu un apartament,dar un 50 pentru un oral neprotejat nu strica...pana cand trec 10 minute...si nici nu poti sa finalizezi oral...ai dat cu zarul,ghinion,adio 50 de lei. Nu a putut sa ma termine oral,dar arata prea bine sa o las sa plece...tot eram acolo,hai si un normal.Se pune in spate,eu pe ea,o ingramadesc intr-un colt,dar esti in masina,nu poti sa o simti cum o simti intr-un pat...si ce sa vezi,a expirat timpul...cine se astepta la asta? Eu nu :))))Ma gandeam la Adele...se uita urat la mine daca plecam...fata asta se uita urat la mine cand ii spun sa mai stam.Concluzia o trageti singuri-servicii proaste si politia locala mereu in zona Maritimo-intrare in Mamaia,asa ca evitati strada si mergeti la un apartament ;) 7 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat August 25, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 25, 2019 Dimineata pe la 4:00 era filtru,in zona campus,pe dreapta,iar pe stanga,de la sens,pana la penny,cel putin 4 bucati 1 1 Link spre comentariu
voronet Reputație: 25 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 era filtrul acela un impediment ? golanilor... Link spre comentariu
tibanu21 Reputație: 522 Postat August 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 25, 2019 Niciodata nu m am riscat la strada :))Va place adrenalina :) 2 Link spre comentariu
Vizitator cosmincosmin69 Reputație: 0 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 50 oral sau 50 normal? Suna bine,nu? Fata frumoasa,corp bun si niste sani mari...prea bine sa fie adevarat? Din pacate,asa e.Am parcat la Maritimo in parcarea subterana,asa ca in masina nu ai unde sa-ti intinzi picioarele,nu se compara cu un apartament,dar un 50 pentru un oral neprotejat nu strica...pana cand trec 10 minute...si nici nu poti sa finalizezi oral...ai dat cu zarul,ghinion,adio 50 de lei. Nu a putut sa ma termine oral,dar arata prea bine sa o las sa plece...tot eram acolo,hai si un normal.Se pune in spate,eu pe ea,o ingramadesc intr-un colt,dar esti in masina,nu poti sa o simti cum o simti intr-un pat...si ce sa vezi,a expirat timpul...cine se astepta la asta? Eu nu :))))Ma gandeam la Adele...se uita urat la mine daca plecam...fata asta se uita urat la mine cand ii spun sa mai stam.Concluzia o trageti singuri-servicii proaste si politia locala mereu in zona Maritimo-intrare in Mamaia,asa ca evitati strada si mergeti la un apartament ;)Prefer sa dau 50+ și să merg la apartament. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum