Sari la conținut

0784601506

Postări Recomandate

• Oras:Inca pe pamant...
Postat

Anunt: http://www.anunturi.ro/femei-pentru-barbati/cluj-napoca/sexi-si-eleganta-1301194

Nou!!!Sexi Si Eleganta

Nou!!!Fata finutza,slabutza ofer companie intima si masaj domnilor,doamnelor si cuplurilor (baiat cu fata)la locul meu discret si igienic de refugiu SAU FAC VIZITE LA HOTEL/pensiune SAU DOMICILIU...........ofer si pretind seriozitate si igiena....SUNA SI NU VEI REGRETA ,,,,VEI AVEA PARTE DE RELAXARE MAXIMA 0784601506

Exista si o poza, n-are sens sa o postez, e copiata de pe net, nu e reala. O puteti vedea aici: http://fun.bzi.ro/fete-sexi-in-colanti-galerie-foto-30-19

Exista si un topic aici pe nimfomane care contine acest numar de telefon (pe Slatina http://nimfomane.com/forum/topic/13716-ceva-in-slatina/ ) dar fata (daca intradevar exista) nu activeaza acolo.

La momentul cand am sunat eu (destul de matinal) avea telefonul inchis, deci nu pot confirma daca intradevar anuntul e real si daca fata exista.

• Oras:Cluj
Postat

Apar ca anunturi ale aceluiasi utilizator:

1) 

sexi si atragator

Locatia: Timisoara, Timis, Romania, Anunt actualizat acum 41 zile

nou!!! sexi si atragator caut doamne si domnisoare pentru senzatii tari ofer clipe de neuitat 0768146755

2) 

Nou!!! Sexi si atragatoare

Locatia: Slatina, Olt, Romania, Anunt actualizat acum 41 zile

Nou!!!Fata finutza,slabutza ofer companie intima si masaj domnilor,)la locul meu discret si igienic de refugiu SAU FAC VIZITE LA HOTEL/pensiune SAU DOMICILIU...........ofer si pretind seriozitate si igiena....SUNA SI NU VEI REGRETA ,,,,VEI AVEA PARTE DE RELAXARE MAXIMA 0784601506

3) 

nou !!! yvett

Locatia: Cluj-Napoca, Cluj, Romania, Anunt actualizat acum 41 zile

nou!!! Mulatra de origine cubaneza fotomodel 1/72cm 55kg sani dementialii fund bombat 20 de ani bte astept sa ne cunoastem

Concluzia....?!

Postat

...

Concluzia....?!

Spune tu concluzia. Dar DOAR dupa ce suni pe acel numar! OK?!

Postat

...

Spune tu concluzia. Dar DOAR dupa ce suni pe acel numar! OK?!

Multumesc de sfat...dar mie imi e clara concluzia, chiar si fara sa sun. Intrebarea era retorica.

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Salutare la toti:

Am reusit eu sa vb cu domnisora , abia dupa al 2-lea apel a binevoit sa raspunda si intro galagie ,,casnica,,(oale,copii,barbati si manele) mi-a spus ca anuntul e valabil dar intai sai spun de unde o sun.Cand a auzit ca o sun din cj a spus ca nu e aici si mi-a inchis in nas,deci n-am reusit sa aflu detalii.

Respect si toate cele bune.

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Domnu dolarel  :hihat , nu ne inveti si pe noi cum se scaneaza dupa pozele astea fake? Asta asa in loc de concluzii ;)

Merci,

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

Domnu dolarel  :hihat , nu ne inveti si pe noi cum se scaneaza dupa pozele astea fake? Asta asa in loc de concluzii ;)

Merci,

nu mie imi era adresata intrebarea dar cred ca ti-ar fi util sa citesti

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.