Sari la conținut

Saloane de masaj erotic

Postări Recomandate

Postat

Vă recomand să aruncați un ochi si pe la salonul de pe Turzii eu unul am găsit fete foarte ok din punct de vedere masaj, atitudine.

Am fost și eu , in opinia mea e cel mai ok salon din oraș.

• Oras:Cluj - Napoca
Postat

Am observat că salon de pe Brâncuși s-a închis, știe cineva ceva? Sau doar s-au mutat?

Postat

Am observat că salon de pe Brâncuși s-a închis, știe cineva ceva? Sau doar s-au mutat?

Daca mergi pe siteul lor apare doar una din cele trei locații pe care le aveau înainte. Caută pe site pe masajdelux , cred că găsești mai multe informații. Apropo , cum ai observat? Ar fi păcat să se închidă unele saloane , dacă rămân mai puține s-ar putea sa fim nevoiți să plătim mai mult.
Postat

Am vrut să merg azi noapte pe la 2 și e închis adică e luat tot de pe geamuri se vede inauntru si in curte.

salon non-stop în afară de cel de pe Brâncncusi nu știu.

Se pare că rămânem ușor fără ele.

Postat

Daca mergi pe siteul lor apare doar una din cele trei locații pe care le aveau înainte. Caută pe site pe masajdelux , cred că găsești mai multe informații. Apropo , cum ai observat? Ar fi păcat să se închidă unele saloane , dacă rămân mai puține s-ar putea sa fim nevoiți să plătim mai mult.

Nu m-ar mira.

E logica de curva. Adica s-au inchis saloanele ca nu venea nimeni dar cerem mai mult, atunci sigur vor veni.

Noroc ca realitatea nu merge dupa logica de curve proaste.

Postat

Salonul de pe brancusi sa mutat pe Madách Imre in fosta locație red lips 😊

Rămâne non-stop sau va fi deschis tot de la 18?
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Da ,majoritatea fetelor de la red lips ,au rămas ,sunt in jur de 20 de domnișoare !🙂

Wow
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Da ,majoritatea fetelor de la red lips ,au rămas ,sunt in jur de 20 de domnișoare !🙂

Ce bine își știe Cleo concurenta, parcă ar propria-i casa.

Postat

Ce bine își știe Cleo concurenta, parcă ar propria-i casa.

Cred că salonul de pe Brâncuși chiar e propria casă , siteul arata exact la fel. Sau cel puțin e asociat cu ei.
Postat

Ce avantaj ar putea avea sa iti iei in echipa pe alea de la Redlips invatate sa dea doar tepe? Ca o sa le educe? Vise! Un mar putrezit nu se vindeca ci le strica pe celelalte din lada.

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Ce avantaj ar putea avea sa iti iei in echipa pe alea de la Redlips invatate sa dea doar tepe? Ca o sa le educe? Vise! Un mar putrezit nu se vindeca ci le strica pe celelalte din lada.

Păi chestia e ca merele din lada de pe Brâncuși erau la fel de putrede ca și merele din lada Red Lips. Cu câteva mici excepții. Doar în lada lui Cleo mai găsești mere bune deși câteva mere stricate sunt și acolo.
  • Like 1
Postat

Ajunge sa ai una si le strica pe toate. E ca si cu coruptia, prinde foarte repede.

E mai bine sa fie 4-5 fete ok decât 20 din care 5 îs ok și restul țepare.

• Telefon: 0743181819
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0743181819
  • Oras:Cluj
Postat

Buna seara

O domnișoara mai permisiva de la Red lips îmi poate indica cineva?

Merci

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...