Sari la conținut

Beatrice (Dream Girl) - Scurta vizita in Sibiu!

Postări Recomandate

• Oras:.
Postat

Fac off topic aici la fata asta si imi cer scuze dar stii prea bine de ce nu te-am mai primit. Ai platit 30 min si ai stat 80...sa nu mai zic te-ai oprit de 5,6 ori in timpul actului ceea ce nu e normal. Nu sunt o diva, sunt o femeie in primul rand si tin cu dreptatea. Tu stii prea bine ca si Larisa din Constanța (Top Brasov) ,a avut reclamație la adresa ta. As fi misogina sa nu recunosc ca ai avut grija si ma intrebai destul de des daca simt disconfort ai apreciez asta..însă asta nu ma face sa stau pe 200 lei /80 min. O zi buna! Eu am încheiat discuția pe acest topic si acest subiect.

?! 

:blushing2

• Minus 1
Postat

Buna Beatrice cand o sa mai vii la Sibiu?

Buna Mihai,

Momentan nu pot da un raspuns concret insa cu siguranta voi posta aici cand va fi cazul. Poti folosi mesageria privata pentru a nu face off topic aici.

Multumesc!   :*

:( 

la noi la Turda.. sa te mai intreb cand o sa ajungi ?! ca deja suntem mai fierti decat palinca :) 

• Minus 1
  • Oras:Sibiu
Postat

Vai tu Beatrice, ce te-ai ingrasat....

Mai usor cu fast food-ul :laugh2

• Like 2
Postat

Vai tu Beatrice, ce te-ai ingrasat....

Mai usor cu fast food-ul :laugh2

Deci Beatrice nu recunoaște ca a luat-o pe toată. :))

Postat

Le place mare, cu condiția sa îl dorească pe partener și sa nu mai urmeze alții in ziua aia, ca după o partida de aia nu ii mai trebuie pula 3 zile.

Postat

Mi-ar plăcea sa văd femeile sa recunoască ca le place mai mult una mare.

Postat

Deci Beatrice nu recunoaște ca a luat-o pe toată. :))

Le place mare, cu condiția sa îl dorească pe partener și sa nu mai urmeze alții in ziua aia, ca după o partida de aia nu ii mai trebuie pula 3 zile.

Mi-ar plăcea sa văd femeile sa recunoască ca le place mai mult una mare.

Se pare ca te-ai "panicat" pe acest topic! Te deranjeaza cu ceva topicul meu? Te impiedici de el?

Constat ca limbajul si atitudinea ta lasa de dorit si totodata, iti place sa-ti dai cu parerea in necunostinta de cauza.  De ce nu faci treaba asta pe topicul celor pe care le-ai vizitat? Eu personal nu am intentia de a ma "scuza" in fata nimanui, cu atat mai putin in fata ta, un membru care nu ma cunoaste personal, nu-mi cunoaste atitudinea si comportamentul, nu-mi cunoaste modul de a "lucra" si nici macar circumstantele care au dus la "circul" de mai sus.  Noi doi, nu ne-am intalnit si cu siguranta nici nu ne vom intalni vreodata! Probabil ca daca ne-am fi intalnit, ai fi avut o alta parere, cel putin in ceea ce ma priveste insa oricum, acum e tardiv!

PS: Sunt acri?! ;)

• Like 2

Postat
Rog un moderator sa treaca acest topic la inactive! Decat sa fie "spatiu de joaca" pentru cei care se plictisesc si nu gasesc nimic constructiv cu care sa isi ocupe timpul, mai bine asa!

Oricum ar fi, eu voi mai ajunge in Sibiu. Membrilor pe care i-am cunoscut deja, le aduc la cunostinta faptul ca nu au de ce sa-si faca griji. Daca urmariti pagina mea, veti sti cand voi fi disponibila in Sibiu.

Multumesc anticipat!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...