Sari la conținut

www.masaje-timisoara.ro/ 0724474501

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Timisoara
Postat

http://www.masaje-timisoara.ro/

Mai stie cineva de site-ul asta? A fost cineva aici la masaje ?

E o singura fata. M-am vazut cu ea acu' ceva ani(la hotel), insa nu m-a dat pe spate. Nu mai tin minte cum a fost, insa stiu ca nu a fost ce trebuie. Tipa era foarte stearsa atunci, ma gandesc ca acum e si mai si.

Postat

Pe mine ma intereseaza masajul tantric. Daca ati avut parte de masajul tantric, va rog sa detaliati :)

Parca in 2010 sau 2011 am sunat si nu era o locatie/salon. Trebuia sa rezervi la un hotel sau pensiune (it's up to you) si o anunti unde trebuie sa vina. Asa ca am renuntat. Pai sa dau bani SI pentru o camera pe langa sedinta de masaj, am zis ca nu merita.

Postat

E o singura fata. M-am vazut cu ea acu' ceva ani(la hotel), insa nu m-a dat pe spate. Nu mai tin minte cum a fost, insa stiu ca nu a fost ce trebuie. Tipa era foarte stearsa atunci, ma gandesc ca acum e si mai si.

Poti te rog sa detaliezi experienta ?

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Poti te rog sa detaliezi experienta ?

Dupa cum am mai spus, nu mai tin minte cum a fost masajul. Ce stiu sigur e ca tipa nu era epilata nici jos si nici sub brat (asta mi-a ramas in minte) si mai tin minte ca folosea un parfum care nu mi-a placut deloc. Motiv pentru care am evitat maxim contactul cu ea. Finalizarea a fost manuala, dar cumva de la distanta sa nu-i simt mirosul :laugh2.

P.S. Eu am chestia asta cu mirosurile. Am mai spus-o pe undeva: am chemat (tot la hotel) o tipa care arata destul de bine dar care de asemenea a folosit un parfum care nu mi-a placut. Motiv pentru care m-am limitat la un simplu oral. Cred ca au fost cei mai usor bani (100 de Euro) castiati de fata.

Postat

Am sunat ieri si se pare ca fata ramane in chiloti si sutien si finalizarea e manuala. Sedinta de masaj tantric e 300 lei ora

• Like 1
Postat

Am sa merg saptamana viitoare si voi posta o recenzie detaliata 

Postat

Eu zic sa nu va bateti capul. Tipa de la telefon vorbeste pe un ton certaret ca si cum as deranja-o ca intreb diverse chestii. Tot se lauda ca maseuzele sunt profesioniste si ca mai bine sa merg la un salon erotic daca vreau ca maseuza sa fie nuda. I-am spus ca fiind timisorean, nu mi-e comod sa dau bani pe o cazare la un hotel din oras si mi-a raspuns ca pentru o suma "infima" nu pot sa ma sacrific pentru propria mea distractie. Nu are rost, domnilor.

Postat

Am sunat și eu fiind curios de masajul tantric.

As vrea sa incerc fiind aproape,altă opțiune ar fi București unde oferta e mai diversificata.

Exista amatori de masaj Tantric?Dacă da ce recomandați?Din ce înțeleg eu aici ar fi de preferat sa caut altundeva în București.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...