otiii Reputație: 9 Postat Iulie 7, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2013 Thaly Pentru domni manierati si cu bun gust...Sunt o fire sportiva si indrazneata dar in acelasi timp si eleganta care va poate satisface mult peste masura asteptarilor voastre, suna si nu vei regreta... 0721109568a fost cineva ca nu am gasit nimic.
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Iulie 7, 2013 Telefon: Legolasthearcher79@yahoo.com Oras:Pussyland Telefon: Legolasthearcher79@yahoo.com Oras:Pussyland Postat Iulie 7, 2013 Salutare colegu"@otiii, vad ca esti mai noi pe aici, asa ca te ajut putin " Thaly Pentru domni manierati si cu bun gust...Sunt o fire sportiva si indrazneata dar in acelasi timp si eleganta care va poate satisface mult peste masura asteptarilor voastre, suna si nu vei regreta... 07 Jul 00:15 - - 150L 0721.109.568 Bucuresti Nu am gasit nimic in cautarile mele dupa poze.............. , deci exista posibilitatea sa nu fie poze imprumutate.................. , daca alti colegi au mai multe detalii, ii rog sa ne spuna si noua Cu stima, elful bautor de pepsi twist
papuasul Reputație: -472 Postat Iulie 8, 2013 Postat Iulie 8, 2013 19 ani, oral np+normal, disponibila doar la client sau la hotel. Alte informatii nu am mai reusit sa smulg ca era adormita.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum