Sari la conținut

Noua in oras 0730174624

2match

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Descriere

Buna te astept in locatia mea discreta si foarte curata sa impartasim clipe frumoase impreuna si daca ai mici fantezii in limita bunului simt nu ezita sa ma intrebi..Sunt o bruneta finuta si cu bun simt si mentionez ca cer si ofer igiena si discretie maxima.Lucrez cu pozele mele 100% reale,o dovedesc cu lenjeria vino sa te convingi.Sunama pentru mai multe detalii.Te pup si te astept cu mare drag...Parle italiano

Salut, as vrea sa merg la aceasta felina,am incercat sa o sunt de cateva ori dar nu a raspuns.

A fost cineva la ea? Un pont? Ceva?merira?

post-299393-0-61349200-1566831040_thumb.jpg

post-299393-0-45228000-1566831049_thumb.jpg

post-299393-0-56633200-1566831064_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator ispithotfire
Reputație: 0
Postat

Acum am iesit de la domnisoara. Revin cu recenzie intr-o ora..

Vizitator ispithotfire
Postat

Nu stiu in ce masura e tipa din poze deoarece in realitate nu parea sa aiba bratele asa slabute, dar cine stie..or fi pozele mai vechi.

Incepem cu locatia: Pe Seleusului vizavi de Penny, garsoniera foarte mica, insa foarte curata, dotata cu clima, pat curat, tot tacamu..avea si betisoare parfumate, muzica de la tv, lumina de ambient...atmosfera foarte placuta. Dusul era mic, fara prosop si fara hartie igienica, insa avea o rola mare de hartie in camera din care te puteai servi. nota: 8/10

Aspect: 6/10...tigancusa micuta de inaltime fara sani( insa n am treaba cu asta) si corp slim...fundul era micut, dar numa bun de pompat caprita. Frumusica la fata, sincer.

Atitudine: s a comportat foarte ok cu mine si in ciuda faptului ca aveam probleme la inceput cu scularea soldatelului...mi a multumit frumos pt bani si l a plecare si tot tacamu...

Probleme? in mare parte, faptul ca trebuia sa termin repede din momentul in care am incepu ca trebuia sa fie gata pentru urmatorul, dar pana la urma a fost si vina mea ca am inceput mai greu.

Tipa e decenta, probabil daca aveti pretentii mari nu o sa va convina, dar ea isi face treaba si aia e, nimic mai mult.

Tarif: 150/finalizare

250/ora

Mere de o golire...

Postat

Nu stiu in ce masura e tipa din poze deoarece in realitate nu parea sa aiba bratele asa slabute, dar cine stie..or fi pozele mai vechi.

Incepem cu locatia: Pe Seleusului vizavi de Penny, garsoniera foarte mica, insa foarte curata, dotata cu clima, pat curat, tot tacamu..avea si betisoare parfumate, muzica de la tv, lumina de ambient...atmosfera foarte placuta. Dusul era mic, fara prosop si fara hartie igienica, insa avea o rola mare de hartie in camera din care te puteai servi. nota: 8/10

Aspect: 6/10...tigancusa micuta de inaltime fara sani( insa n am treaba cu asta) si corp slim...fundul era micut, dar numa bun de pompat caprita. Frumusica la fata, sincer.

Atitudine: s a comportat foarte ok cu mine si in ciuda faptului ca aveam probleme la inceput cu scularea soldatelului...mi a multumit frumos pt bani si l a plecare si tot tacamu...

Probleme? in mare parte, faptul ca trebuia sa termin repede din momentul in care am incepu ca trebuia sa fie gata pentru urmatorul, dar pana la urma a fost si vina mea ca am inceput mai greu.

Tipa e decenta, probabil daca aveti pretentii mari nu o sa va convina, dar ea isi face treaba si aia e, nimic mai mult.

Tarif: 150/finalizare

250/ora

Mere de o golire...

Nu stiu unde ai fost tu dar tipa din aceeasi locatie nu e nici micuta de inaltime nici frumoasa la fata (sau poate ai alte standarde)

Are aprox 1.70, dupa fata si corp vreo 35 ani cu carnea moale si putin lasata. Fara sani intr-adevar.

In sec.2 dupa ce a inchis usa mi-a intins mana (am crezut ca vrea sa facem cunostiinta), ii zic numele si imi zice "nu, banii"

I-am zis ca nu e cea din poze si am plecat.

Nu recomand. Spor

• Like 3
Vizitator adrian_banderas
Postat

150 finalizarea?

Gusturile nu se discuta dar din ce vad cum arată și la atitudinea pe care o are este exagerat.🤔

• Like 1
Vizitator ispithotfire
Postat

Nu stiu unde ai fost tu dar tipa din aceeasi locatie nu e nici micuta de inaltime nici frumoasa la fata (sau poate ai alte standarde)

Are aprox 1.70, dupa fata si corp vreo 35 ani cu carnea moale si putin lasata. Fara sani intr-adevar.

In sec.2 dupa ce a inchis usa mi-a intins mana (am crezut ca vrea sa facem cunostiinta), ii zic numele si imi zice "nu, banii"

I-am zis ca nu e cea din poze si am plecat.

Nu recomand. Spor

Eu am 1,85 si pentru mine parea de 1,65. Mi-a zis ca are 28 de ani, deci ce sa zic...nu parea urata, dar era si intuneric deci naiba stie. Totusi, cum ti-ai dat seama ca are carnea moale daca ai plecat in primele minute fara actiune? Era intradevar mai moale din moment ce e clar ca nu face sala/sport, doar strange bani  cat sa plece undeva.

Postat

150 cerea pt o finalizare.

Carnea moale se vedea pe ea... Am ochiul format 😂

Poate mai merg si altii si ne spun. Eu nu recomand oricum. Daca cerea 100 si avea alta atitudine poate stateam. Da nu mi-a inspirat incredere

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...