zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 http://img.envy.ro/comunitate/photos/4/3/9/719341.jpg Sa vina Charny pe topic 2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2019 http://img.envy.ro/comunitate/photos/4/3/9/719341.jpg Sa vina Charny pe topic :laugh2 :laugh2 :laugh2 asa arati tu stiuletare? 1
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2019 Bă băiete, ești dus cu capul! Ce vrei tu de fapt? 30 de mesaje la DG, zilnic! Tu ai și vreo viață înafara forumului ăstuia...??? Du-te dreaqu și te controlează la cap, la psihiatrie, bgp în proasta aia ce-o numești mamă!! Mă mir că nu te-a bannat încă pisicuts și pe contul ăsta, javră infectă! :slap2Esti o clona mizerabila baietas! Du-te dracu si pomeneste de mama ta cretinule! Am spus eu ceva de ma-ta jegosule? te-n gura de labagiu, ma-ta a vrut un copil destept, ai iesit tu zdreanta umana! 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 27, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 27, 2019 Miky schizofrenicul nu stie nimic,vorbeste despre ce ai citit pe site,din scoarta in scoarta Iar ti-ai facut de ocupatie ,dementule, cu acea postare copy-paste ? Faci exact ceea ce ai scris aici Ideea este urmatoarea vsv de acea postare pe care am facut-o la vremea respectiva (avertizand in acelasi timp fetele ca nu sunt sunate de mine si stresate/injurate la tel. ) Chiar exista un PM de la o fata pe care a sunat-o cineva si s-a prezentat in numele meu , ulterior afland ca acel cineva este chiar Panoramic (care la vremea respectiva practica genul acesta de minciuni si sunand fete dandu-se diversi useri de aici , confirmandu-mi cu nr.acestuia de tel de pe care a fost sunata , nr. care apare si la alte avertizari intre fete , ceea ce mi-a confirmat acea banuiala Apropo , iar se victimizeaza milogii si isi plang in pula unul altuia ? Toate pozele si datele personale postate pe site vin de la prostituate Cred ca nu vorbesti de anumite prostituate masculine , o specie mai aparte care lancezeste toata ziua pe aici la ciuguleala Apropo , ce ne poti spune despre asta ? Voi vorbiti de flori si bomboane? :laugh2 Hai sa-ti arat io in ce hal au ajuns unii curvari,culmea curvari cu reputatie Cred ca trebuie inversata ordinea postarilor Culmea ironiei este ca acei joisti muisti erau niste papagali flausati,rupti in cur si rupti in gura,pe care curvele ii foloseau ca pe niste carpe. ai perfecta dreptate, una din asa zisele vedete cu care m-am contrat a fost gogu si ... mai nu stiu cum! Desi multi m-au facut joist de-a lungul timpului, s-au inselat. Nu-i bai, nu te poti pune cu cretinii care arunca cu vorbe aiurea, Ce ne poti spune Gogule despre intalnirea joistilor Advanced + Pecoaie + Trole si cearta dintre voi de aici ? Alteratule , nu tu esti acela care ai stat la masa cu ei si ai revenit aici facandu-l pe Trole tigan , proxenet ....cate si mai cate injurii si spume Repet , potca , stai draq parcat si nu te mai da baiat de salon p'aici , ca nu e cazul sa judeci pe altii Revin si cu alte detalii cat de curand . Atarnatorilor !!!
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2019 Iar ti-ai facut de ocupatie ,dementule, cu acea postare copy-paste ? Faci exact ceea ce ai scris aici Ideea este urmatoarea vsv de acea postare pe care am facut-o la vremea respectiva (avertizand in acelasi timp fetele ca nu sunt sunate de mine si stresate/injurate la tel. ) Chiar exista un PM de la o fata pe care a sunat-o cineva si s-a prezentat in numele meu , ulterior afland ca acel cineva este chiar Panoramic (care la vremea respectiva practica genul acesta de minciuni si sunand fete dandu-se diversi useri de aici , confirmandu-mi cu nr.acestuia de tel de pe care a fost sunata , nr. care apare si la alte avertizari intre fete , ceea ce mi-a confirmat acea banuiala Apropo , iar se victimizeaza milogii si isi plang in pula unul altuia ? Cred ca nu vorbesti de anumite prostituate masculine , o specie mai aparte care lancezeste toata ziua pe aici la ciuguleala Apropo , ce ne poti spune despre asta ? Cred ca trebuie inversata ordinea postarilor Ce ne poti spune Gogule despre intalnirea joistilor Advanced + Pecoaie + Trole si cearta dintre voi de aici ? Alteratule , nu tu esti acela care ai stat la masa cu ei si ai revenit aici facandu-l pe Trole tigan , proxenet ....cate si mai cate injurii si spume Repet , potca , stai draq parcat si nu te mai da baiat de salon p'aici , ca nu e cazul sa judeci pe altii Revin si cu alte detalii cat de curand . Atarnatorilor !!! Bolnavule, ti-ai facut-o cu mana ta .... laba trista te numesti! Mincinosule, esti bolnav psihic mitomane, lasa clonele mizerie, tu insuti ai recunoscut ca ai avut 10 clone, te-au dt postarile in fapt, esti prea prost pentru zilele astea negoitza! :laugh2 Ptroane, alexandra este gata sa faca plangere penala, mai sunt doua fete in sectorul 2, acolo pe unde vinzi tu chiloti. Una a fost salariata ta! :laugh2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 27, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 27, 2019 Ce clone nebunule ? Iti trag toti pula prin gura si visezi toata ziua la Miky . Eu ti-o trag de pe un singur cont intotdeauna si la modul serios , distrusule . Mars draq nebunule la psihiatrie , crezi ca eu am timp sa ma cert toata ziua cu 2 nebuni de Sapoca , tu si zdrelitul celalalt care se crede popa ? Da-te draq la somn si nu mai face valuri pe aici si-ti ridica poalele in cap ca o pizda dementa 1
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2019 Ce clone nebunule ? Iti trag toti pula prin gura si visezi toata ziua la Miky . Eu ti-o trag de pe un singur cont intotdeauna si la modul serios , distrusule . Mars draq nebunule la psihiatrie , crezi ca eu am timp sa ma cert toata ziua cu 2 nebuni de Sapoca , tu si zdrelitul celalalt care se crede popa ? Da-te draq la somn si nu mai face valuri pe aici si-ti ridica poalele in cap ca o pizda dementa Stiu ca ai fost atins in aripa saracule, tu ai recunoscut ca ai avut 10 clone platite amaratule! Te-au lasat si nevestele! :laugh2 De ce oare? :iagree 1 1
parintelul Reputație: -377 Postat August 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat August 27, 2019 Iar ti-ai facut de ocupatie ,dementule, cu acea postare copy-paste ? Faci exact ceea ce ai scris aici Ideea este urmatoarea vsv de acea postare pe care am facut-o la vremea respectiva (avertizand in acelasi timp fetele ca nu sunt sunate de mine si stresate/injurate la tel. ) Chiar exista un PM de la o fata pe care a sunat-o cineva si s-a prezentat in numele meu , ulterior afland ca acel cineva este chiar Panoramic (care la vremea respectiva practica genul acesta de minciuni si sunand fete dandu-se diversi useri de aici , confirmandu-mi cu nr.acestuia de tel de pe care a fost sunata , nr. care apare si la alte avertizari intre fete , ceea ce mi-a confirmat acea banuiala Apropo , iar se victimizeaza milogii si isi plang in pula unul altuia ? Cred ca nu vorbesti de anumite prostituate masculine , o specie mai aparte care lancezeste toata ziua pe aici la ciuguleala Apropo , ce ne poti spune despre asta ? Cred ca trebuie inversata ordinea postarilor Ce ne poti spune Gogule despre intalnirea joistilor Advanced + Pecoaie + Trole si cearta dintre voi de aici ? Alteratule , nu tu esti acela care ai stat la masa cu ei si ai revenit aici facandu-l pe Trole tigan , proxenet ....cate si mai cate injurii si spume Repet , potca , stai draq parcat si nu te mai da baiat de salon p'aici , ca nu e cazul sa judeci pe altii Revin si cu alte detalii cat de curand . Atarnatorilor !!! 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 27, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat August 27, 2019 http://img.envy.ro/comunitate/photos/4/3/9/719341.jpg Sa vina Charny pe topic cine e sobolanul asta ? :laugh2 5
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2019 cine e sobolanul asta ? :laugh2Ai reusit sa scoti un cuvant SOBOLANE? O sa ai o surpriza, nu ai sa ma recunosti dupa poza aia! Platesti pentru ca esti proxenet prost!
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2019 cine e sobolanul asta ? :laugh2Pizdadera proasta, esti deja infractor! :laugh2 :iagree
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 28, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 28, 2019 A turbat Lisandru, ai de plm =))) 3
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 28, 2019 Postat August 28, 2019 cine e sobolanul asta ? :laugh2http://img.envy.ro/comunitate/photos/4/3/9/719341.jpg prostu forumului 3
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 28, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 28, 2019 Hahahahhahaha 2
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat August 28, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat August 28, 2019 Păi ce vei face lisandra, îți lași barbă, te razi în cap sau îți pui botox și te tunezi să devii "fetiță" ? =)) 1
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 28, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 28, 2019 =)))))))) 2
Postări Recomandate