Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2019 Postat Decembrie 30, 2019 Îl puneam daca era dar mă sună cu privat
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2019 Postat Decembrie 30, 2019 Să nu se înțeleagă greșit eu mam referit doar la anunțurile ce sunt noi ca sunt cu poze false si țepuitoare multe. Sunt si fetele de la top care sunt Ok 2 din ele leam găsit în oraș si sunt mulțumit de ele, mai este Adelina sper sa apara si ea, este Sofia ce nu am vizitato de 3 ani si pe ea o aștept
moshucu Reputație: 111 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Ici si colo Oras:Ici si colo Postat Ianuarie 6, 2020 Am fost la ea acum vreo luna ..am facut cale intoarsa de la usa, dupa ce am intrat...fata arata bine, e ochioasa si pentru amatorii de slim si minione e numai buna.. La telefon avea o atitudine ok, dar dupa ce am ajuns si am intrebat din nou de servicii, a inceput sa strambe din nas...dupa aia am vazut ca mai erau in apartament vreo doua sau trei persoane..una dintre ele un negru urat cu peruca,se dadea trans 🤮🤮..am fugit rapid de acolo 😅😅.. Oricum, e un cuib foarte dubios acolo..nu recomand nimanui..
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2020 Postat Ianuarie 6, 2020 Am fost la ea acum vreo luna ..am facut cale intoarsa de la usa, dupa ce am intrat...fata arata bine, e ochioasa si pentru amatorii de slim si minione e numai buna.. La telefon avea o atitudine ok, dar dupa ce am ajuns si am intrebat din nou de servicii, a inceput sa strambe din nas...dupa aia am vazut ca mai erau in apartament vreo doua sau trei persoane..una dintre ele un negru urat cu peruca,se dadea trans ..am fugit rapid de acolo .. Oricum, e un cuib foarte dubios acolo..nu recomand nimanui.. zimi în ce zona e locația
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2020 Postat Ianuarie 6, 2020 Mi se pare ca am dat si eu de ele ori e la Nordic ori pe Ciprian porumbescu? 🤔🤔🤔🤔
moshucu Reputație: 111 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Ici si colo Oras:Ici si colo Postat Ianuarie 6, 2020 In centru...pe straduta ai mai sus de taxiuri in spatele la Casa de Cultura..
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2020 Postat Ianuarie 6, 2020 Pe nr 4 lînga cabinet acolo e cuib ferița de locația ai ciprian porumbescu nr4 am dat si de jegoasa aia grasa cu tatuaj pe sîni ce ia deschis Răzvan topic, e jale ce e acolo o mizerie în locatie au 2 camere si stau 4 în locație + proxeneți
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2020 Postat Ianuarie 6, 2020 Sunt 3 cuibuiri cu proxeneți în Suceava. 1:pe ciprin porumbescu nr 4. 2:narciselor nr5 3:Nordic vizavi de patinoar un pic mai la deal este un bar Roko daca va da punct de reper Roko ala e eu am fost în toate 3
moshucu Reputație: 111 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Ici si colo Oras:Ici si colo Postat Ianuarie 6, 2020 Merci pt ponturi..🙄🙄
indimenticabil Reputație: 274 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:🤨 Oras:🤨 Postat Ianuarie 6, 2020 https://ru.adultlook.com/p/3047147/pictures?page=2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum