giumby Reputație: 0 Postat August 26, 2019 Postat August 26, 2019 Salut, unde gasesc 2 animatoare pt un party privat aka petrecerea burlacilor. Fara altfel de servicii, dans si striptease.
morakygr Reputație: 165 Postat August 26, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 26, 2019 Dansați intre voi... Animati va intre voi, o fifa, un cs samd...
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Măăă, ori eşti...ori eşti...? dacă te-ai supi, mai stai odată :laugh2 Adică, cum ar veni, vii cu o întrebare aşa la sanchi ? vrei să ne încerci ? Aici e comunitatea .... NIMFOMANE !!! unde în majoritatea cazurilor, femeile se ... FUT ! Prestează servicii de natură sexuală, te-ai prins ? La un click distanță de acest site, poftim: https://moon-events.rohttp://www.21office.ro/servicii/https://www.bucarestappartamenti.it/ro/bucuresti/divertismentul/localuri-de-noapte/56-night-club.html Dacă l-am supărat pe ... ajutorul comunității, pentru că mi-am permis să o iau înaintea lui, să-mi dea de ştire...minus la minus, trage :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Tzash da minus eu da’ nu pot :))) 1 1
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Tzash da minus eu da’ nu pot :)))D'astea faci ? Nu-mi bagi şi mie un minus ? Este că ai o reținere ? Sau nu vrei să-l superi pe "stăpânu' minusurilor" ? Chiar mă miră, de ce nu mai am nici un minimum minimorum de la el ? O fi realizat cât de penibil era/este ? Mai acum ceva timp, era primul(şi ultimul)care mă minusa, acum...canci ! Stai aşa ! Acum vin de acasă ! Dacă îmi dai minus, el o să-ți dea plus şi tu bineînțeles că nu vrei :laugh2 Peseu: nu-ți dau plus, îl păstrez pentru altu' Cel mai danez, este ...
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2019 D'astea faci ? Nu-mi bagi şi mie un minus ? Este că ai o reținere ? Sau nu vrei să-l superi pe "stăpânu' minusurilor" ? Chiar mă miră, de ce nu mai am nici un minimum minimorum de la el ? O fi realizat cât de penibil era/este ? Mai acum ceva timp, era primul(şi ultimul)care mă minusa, acum...canci ! Stai aşa ! Acum vin de acasă ! Dacă îmi dai minus, el o să-ți dea plus şi tu bineînțeles că nu vrei :laugh2 Peseu: nu-ți dau plus, îl păstrez pentru altu' Cel mai danez, este ...Te doare prostia? :laugh2 1
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Te doare prostia? :laugh2De ce mă întrebi ? Vrei să-mi dai din tratamentul tău ? Dăi bataie, o să ai parte iar de ig, ... " şi la stânga şi la dreapta, tot aşa ! " Te ține ? Te fac o ... liniuță ? Hai ... viteză !
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2019 De ce mă întrebi ? Vrei să-mi dai din tratamentul tău ? Dăi bataie, o să ai parte iar de ig, ... " şi la stânga şi la dreapta, tot aşa ! " Te ține ? Te fac o ... liniuță ? Hai ... viteză !Nu, trebuia sa recomanzi baiatului de mai sus pe pizdadera, este animator, trage sforile ca un papusar! Este adevarat ca este moldovean? :laugh2 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Nu, trebuia sa recomanzi baiatului de mai sus pe pizdadera, este animator, trage sforile ca un papusar! Este adevarat ca este moldovean? :laugh2Da, posibil. Moldovenii se imprastie pisti tat. Asta si-a facut clone, posibil made in Barlad, Husi. Tot ce se poate 1 1
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2019 Da, posibil. Moldovenii se imprastie pisti tat. Asta si-a facut clone, posibil made in Barlad, Husi. Tot ce se poateNeam de betivi, lenesi si curvari! Nu toti, nu generalizam, se stiu ei! :laugh2 Prin Barlad am cateva antene, il gasim! :laugh2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Ahaaaa, deci si tu dai palitura di osanda 1 1
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2019 Ahaaaa, deci si tu dai palitura di osandace este aia, am auzit multe bazaconii de la moldoveni, pe asta nu o stiu! pot doar sa intuiesc, se imbata pizdadera, inseamna ca sunt palite toate clonele lui, este osandit pizdadera, toate clonele lui sunt pedepsite! Am gresit cu ceva in traducere? :laugh2
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2019 Ahaaaa, deci si tu dai palitura di osanda :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum